ζωδια ωροσκοπιο ημερας 28/05 Σαββατο

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 28 Μαιου

Η καλύτερη όψη της σημερινής ημέρας θα μας προκύψει προς το απογευματάκι. Πρόκειται για την Αφροδίτη που θα συναντηθεί με την Εστία στις 6 μοίρες των Διδύμων στις 5:43 μμ. Είναι μια όψη που αξιολογείται με χρυσό αστέρι, τόσο όσο αφορά τα σχέδια για επενδύσεις όσο και τις σχέσεις μεταξύ αδελφών και μέσα σε αδελφότητες.

Ωστόσο λίγο αργότερα θα αρχίσει να αναπτύσσεται ένα μικρό ουράνιο μπέρδεμα, καθώς θα κληθούμε να χειριστούμε μια ακόμη μικρή διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης που θα ξεκινήσει στις 11:20 μμ και θα ολοκληρωθεί στις 12:07 πμ της επομένης.

 

Αυτά τα 47 λεπτά θα είναι μια αστρική ευκαιρία για όλους μας, προκειμένου να ολοκληρώσουμε κάποιες παλιές υποθέσεις μας με συνοπτικές διαδικασίες.

zodia-taro-45

Όταν η Σελήνη θα περάσει πια στα ύδατα ενσυναίσθησης των Ιχθύων (12:07 της επομένης), θα είναι ιδανική στιγμή για τους απανταχού ερωτευμένους και εμπνευσμένους να ασκήσουν τα στιχάκια τους. Γράψτε ποιήματα, ραβασάκια, ακόμη και μαντινάδες αν θέλετε μια αλλαγή. Κάτι που επίσης ενδείκνυται σε αυτή τη φάση, είναι να εξερευνήσετε τις μύχιες πτυχές της ψυχής σας με το ταίρι σας, κοντά στο υγρό στοιχείο.

zodia-astra-tarot

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας               

  αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων      εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

Δείξτε εμπράκτως τη συμπαράστασή σας σε αναξιοπαθούντες, όμως αποφύγετε να συναντήσετε ιδιόρρυθμους ή ιδιότροπους ανθρώπους όταν ο Ήλιος θα σχηματίσει έναν δυσχερή δεσμό 45 μοιρών με τον ειδήμονα των ταραχών Ουρανό (2:37 πμ της επομένης). Το ίδιο ισχύει και όταν η Αφροδίτη θα συναντήσει τον ταραξία Πλούτωνα σε μια κόντρα παράλληλη όψη (6:09 πμ της επομένης), ενώ θα συνεχίσει την πορεία της για να σχηματίσει ένα τετράγωνο με την γνώστρια της στρατηγικής Αθηνά (7:59 πμ της επομένης).

Ας έχετε όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι θα ήταν καλό να αποτιμήσετε τα θετικά της ζωής σας και να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές το πρωί της Κυριακής, καθώς 5 πιθανά δυσχερείς ουράνιοι σχηματισμοί καραδοκούν για να παρέμβουν στις γήινες υποθέσεις…

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia