ζωδια ωροσκοπιο ημερας 28/11 Σαββατο

panselinos-zwdio-ydroxoos

ζωδια ωροσκοπιο σημερα

Εάν έχετε επιλογή στο πότε να προβείτε στην έναρξη σημαντικών πλάνων και πρότζεκτ κατά την διάρκεια των τριών ημερών αυτών, τότε καλύτερα να κάνετε υπομονή και να αρχίσετε την υλοποίηση τους την Δευτέρα που μας έρχεται -όταν το αστρικό -ψυχικό συμπαντικό τοπίο θα είναι πολύ πιο καθαρό , από ότι είναι την εβδομάδα αυτή.

Στο ουράνιο στερέωμα έχουμε την συνάθροιση αρκετών σύννεφων που προλέγουν την ύπαρξη έντονης ενεργειακής καταιγίδας, γεγονός που θα θέσει επί το πλείστον στο σκοτάδι αρκετές από τις δραστηριότητες σας.

Ιδίως την στιγμή που η Αφροδίτη θα προβεί σε έναν τραχύ σύνδεσμό 135 μοιρών με τον Ποσειδώνα, στις 10.05 π.μ και έναν προκλητικό δεσμό 45 μοιρών με τον πλανήτη Κρόνο στις 14.54 μ.μ

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Επίσης το γεγονός ότι η Σελήνη στον Καρκίνο σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη στον Ζυγό (13.34 μ.μ) , αντιτίθεται του Πλούτωνα στον Αιγόκερω (21.50 μ.μ) , και δημιουργεί όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Κριό (02.58 μετά τα μεσάνυχτα κυριακη) αυτά τα 4 ουράνια σώματα δημιουργούν μία δυνητικά ασύμφωνη διασταύρωση πάνω από τα βασικά ζώδια του Ζωδιακού Κύκλου μας, όπου έχει ως τελικό αποτέλεσμα την μείωση της αυτοπεποίθησης σας.

ζωδια Σαββατοκυριακο  α μερος

ζωδια Σαββατοκυριακο β μερος  

ζωδια Σαββατοκυριακο  γ μερος

zwdia-fotia

Η στάση κίνησης του Χείρωνα και η επαναφορά του από ανάδρομη σε ορθή πορεία , χθες το βράδυ, μεγεθύνεται από την ύπαρξη ενός αρμονικού τριγώνου ανάμεσα στην Σελήνη και τον Χείρωνα (03.06 μετά τα μεσάνυχτα κυριακη ), προσφέρει καταπραϋντικές θεραπείες για την αντιμετώπιση των έντονων και ερεθισμένων συνθηκών που επηρεάζουν τα σωματικά, πνευματικά και διανοητικά μας πεδία.

Αρχίστε να προετοιμάζεστε για κάποιες μπερδεμένες και ενδεχομένως ενοχλητικές εμπειρίες αύριο, καθώς ο Ήλιος θα προβεί στην ετήσια του σύζευξη με τον πλανήτη Κρόνο, την στιγμή που θα σχηματίζει επίσης μία ενοχλητική όψη τετραγώνου με τον αρκετά δύσκολο να αποκρυπτογραφήσει κανείς πλανήτη Ποσειδώνα.

Διαβαστε αναλυτικα το Σαββατοκυριακο για καθε ζωδιο : κριοςταυροςδιδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερωςυδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh