ζωδια ωροσκοπιο ημερας 29/04 Παρασκευη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 29 Απριλιου

Έχει πολύ περισσότερη σημασία να γίνει κατανοητό ότι ο Ερμής είναι ακίνητος, παρά ότι γυρίζει ανάδρομος. Όπως εξηγήθηκε αναλυτικά και στις καταγραφές μας στη διάρκεια των σχεδόν ταυτόχρονων στάσεων του Άρη και του Πλούτωνα στις 17 και 18 Απριλίου, οι αστρικές τροχιές επηρεάζουν έντονα τα θέματα των ανθρώπων πριν και μετά την καθ’ αυτή αλλαγή τους από ορθόδρομες σε ανάδρομες και από ανάδρομες σε ορθόδρομες.

Εδώ και χρόνια η σημασία των ουράνιων σωμάτων που φαίνεται να μην έχουν καθόλου ταχύτητα σε σχέση με τη Γη, έχει σχολιαστεί επανειλημμένα μέσω αυτής της αστρολογικής πηγής.

Για το λόγο αυτό πρέπει να έχετε εξαιρετική σαφήνεια, λογική και πρακτική γνώση για να συνεργαστείτε άρτια με τον πλανήτη που κυβερνά τις επικοινωνίες, τις μεταφορές, τις μετακινήσεις, τις επιχειρήσεις, το εμπόριο και θέματα σχετικά με την υγεία, ο οποίος βρίσκεται στάσιμος στις 24 μοίρες του Ταύρου.

zodia-taro-45

Αρωγός στο να μείνετε επικεντρωμένοι όσο αφορά την θετική συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο, θα σταθεί η είσοδος της Σελήνης στον αερινο Υδροχόο (11:48 πμ), την οποία θα ακολουθήσει μια σύντομη διαδρομή κενού πορείας του φεγγαριού που θα ξεκινήσει στις 10:08 μμ.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Την απαιτούμενη πίεση για να είστε αξιόπιστοι και σταθεροί σε όλα τα θέματα, θα σας ασκήσουν οι κόντρα παράλληλες όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (11:37 μμ) και τον Κρόνο (12:43 πμ της επομένης).

Την τάση να αναζητήσετε περισσότερη απόλαυση αλλά και επιστροφή στη φύση, θα την εντείνει η είσοδος της Αφροδίτης στα οικεία της εδάφη του Ταύρου (3:37 πμ της επομένης, μέχρι τις 24 Μαΐου. Θα ήταν καλό να έχετε προετοιμαστεί για κάποιες πιθανές κρίσεις συνείδησης, που προκύπτουν συχνά στη διάρκεια του τελευταίου τέταρτου της Σελήνης (που ενεργοποιείται στις 11 μοίρες του Ταύρου και του Υδροχόου στις 6:30 πμ της επομένης). Ξεπερνώντας τα φαινομενικά φράγματα που ίσως υπάρχουν στα ανώτερα πνευματικά σας μονοπάτια, θα καταφέρετε να επανακτήσετε τις όποιες πρόσφατες χαμένες ευκαιρίες για πρόοδο και αυτοπεποίθηση.

zodia-astra-tarot