ζωδια ωροσκοπιο ημερας 30/01 Σαββατο

paixnidi-rantevoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 30 Ιανουαριου

Όπως πολύ καλά ξέρετε όσοι παρακολουθείτε αυτό το ημερολόγιό μας, από καιρό σε καιρό το σύμπαν κλυδωνίζει το ανθρώπινο είδος με μεγάλες περιοδους   κενου πορειας της ευαισθητης Σελήνης .

Η παρούσα άρχισε χθες και θα έχει διάρκεια 26 ωρών, μέχρι η Σελήνη να μπει στα μυστηριώδη και σκοτεινα ύδατα του μυστικοπαθους ζωδιου του  Σκορπιού (5:51 π.μ. ξημερωματα κυριακης).

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το Σαββατοκυριακο

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Β

Και ενώ ο δεσμός 60 μοιρών της Αφροδίτης απο το ζωδιο του συγκροτημενου Αιγόκερω και του Ποσειδώνα απο το ζωδιο των ονειροπολων  Ιχθύων (6:45 μμ) φαίνεται πολλά υποσχόμενος και στην πορεία αυτή εμπλουτίζει την ψυχή και στηρίζει τις φιλίες, ομως στην τέλεια ευθυγράμμισή τους και ενώ η Σελήνη βρίσκεται εκτός πορείας, μπορεί να μειώσει τη δυναμική του και να μας προσφερει αντιθετα η ασυμβατα αποτελεσματα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS

 

Όπως και να ’χει, ποτέ δεν βλάπτει η προσπάθεια για να βελτιωθεί η ποιότητα μιας σταθερής σχέσης. Οι λάτρεις των αντικών και οι συλλέκτες πρέπει πάντα να είναι σε επαγρύπνηση προκειμένου να αποφύγουν να τους πασάρουν «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Με τον ιδιο τροπο μπορει να υπαρξουν πλανες που αφορουν τα παλια συναισθηματα , οι καποιους ανθρωπους απο το παρελθον που ερχονται με ενα νεο , πολλα υποσχομενο αφηγημα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Διαβαστε αναλυτικα για καθε ζωδιο το Σαββατοκυριακο

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 30-31/01 Β

Όταν η Σελήνη θα μπει στον ακλόνητο Σκορπιό (5:51 πμ), σοφό θα ήταν να φορέσετε το κοστούμι Σέρλοκ Χολμς και να ξεδιπλώσετε τα ερευνητικά σας ταλέντα. Λύστε οικογενειακά προβλήματα και ξεδιπλώστε μυστικά που αφορούν κληρονομιές προγόνωνκαι προσεξτε στην αποκλυψη δικων σας μυστικων η επιδιωξεων.

Οι δημιουργικοί στην κουζίνα αναμένεται να ετοιμάσουν λουκούλλειο δείπνο για τους αγαπημένους τους καθώς η Σελήνη θα συναντά τη γονιμη Δήμητρα (7:47 πμ).