ζωδια ωροσκοπιο ημερας 30/04 Σαββατο

zwdia-erwtikes-7-8-14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 30 Απριλιου

Αυτός ο μήνας άρχισε σχετικά δυσοίωνα. Με 4 προκλητικές πλανητικές όψεις, τις οποίες διέκοπτε μια σχεδόν 9ωρη αβέβαιη διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης στον Αιγόκερω, η οποία οδηγούσε στις θετικότερες πιθανότητες με τη βοήθεια της αισιόδοξης και ανορθωμένης Σελήνης στον Υδροχόο.

Τώρα επαναλαμβάνεται αυτή η όψη του φεγγαριού στον Υδροχόο, και έχουμε όλοι μια δεύτερη ευκαιρία να κάνουμε τις ενίοτε άγριες κοσμικές ανατροπές του Απρίλη να λειτουργήσουν υπέρ μας.

 

Αυτό που αρκεί να κάνουμε, είναι να φανούμε πρόθυμοι να σκεφτούμε έξω από το βολικό μας πλαίσιο και να επεξεργαστούμε συναρπαστικές ιδέες για τη δική μας θέση στην τεράστια συνολική εικόνα.

zodia-taro-45

Οι εσωτερικές φιλοσοφικές αναζητήσεις για τη φύση των πολύμορφων ανθρώπινων ενεργειών βρίσκονται σε προτεραιότητα, ενώ πρέπει να εγκαταλειφθεί η τάση να παραμένουμε παγιδευμένοι στις αποτυχίες του παρελθόντος.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Φυσικά δεν λείπουν από το προσκήνιο και κάποιοι ουράνιοι φαρσέρ. Ο πρώτος είναι ένας δεσμός 135 μοιρών, που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 11:14 πμ. Η δεύτερη πρόκληση (που θα αφιχθεί στις 5:57 πμ της Κυριακής, στη διάρκεια ενός τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ερμή) αφορά την κενού πορείας τροχιά του φεγγαριού, μέχρι η Σελήνη από τους Ιχθύες να πάρει την ιπποτική σκυτάλη της (5:35 μμ της Κυριακής).

Θα κάνετε μια τεράστια χάρη στον εαυτό σας, αν στη διάρκεια αυτού του 11ωρου κενού πορείας της Σελήνης κάνετε πολλές θετικές σκέψεις για όσα θέλετε να πετύχετε μέσα στον Μάιο. Αρωγοί στην πραγμάτωσή τους θα είναι τουλάχιστον 5 ευνοϊκοί ουράνιοι σχηματισμοί σε ετοιμότητα στο κάλεσμά σας την Κυριακή. Θα βοηθήσουν να στραφείτε προς τη σωστή κατεύθυνση, παρά τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να τρέφετε ακόμη για την πορεία του Ερμή, που κινείται πλέον αντίθετα από τον Ήλιο και τη Σελήνη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot