ζωδια ωροσκοπιο ημερας 30/11 Δευτερα

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια ωροσκοπιο σημερα 30 νοεμβριου

24 ημέρες πριν στις 06 Νοεμβρίου 2015 ήταν η τελευταία απολυτα θετική ημέρα για όλους τους τομείς της ζωής, διάρκειας 24ωρών για τον μήνα αυτόν. Ευτυχώς πριν ο μήνας Δεκέμβριος μπει για τα καλα στην ζωή μας το Σύμπαν μας δίνει κάτι ακόμα για να πανηγυρισουμε.

Τα ακόλουθα σεληνικά τρίγωνα : στις 16.49 μ.μ ο σχηματισμός οψης 120 μοιρών της Σελήνης με τον Κρόνο, στις 17.55 μ.μ με τον Ήλιο και τέλος με τον Ερμής (στις 09.41 αύριο το πρωί), θα προστατέψουν την φωλιά-εστία σας από κάθε πιθανή απειλή.

Αυτή η τριπλή επίσης δόσης δύναμης πυρός ενός εκτυφλωτικού ξεφαντώματος που πηγάζει από το ζώδιο του Λέοντα και το ζώδιο του Τοξότη μπορεί να εξυπηρετήσει σχεδόν κάθε χρήσιμο μας σκοπό.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia-3-zodia

 

Καθώς λοιπόν θα βρίσκεστε υπό την επήρεια της προσπαθήστε να τελειοποιήσετε τις τεχνικές σας όσο αφορά τα αθλήματα και τα σπορ με τα οποία ασχολείστε καθώς επίσης και τις καθημερινές ασκήσεις εκγύμνασης σας – ιδίως στις 22.48μ.μ. όπου η Σελήνη θα προβεί σε υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών με τον πλανήτη Άρη στον Ουρανό.

Οι χρυσές ευκαιρίες τέλος αναμένουν την δική σας κίνηση , καθώς τις βραδυνές ώρες της δευτερας και το πρωί της Τρίτης, η Σελήνη σχηματίζει τριγωνική όψη με τον Ουρανό στο ζώδιο του Κριού, διευρύνοντας την δύναμη των τριών τριγωνικών διαμορφώσεων της Δευτέρας στο ουράνιο στερέωμα και ενισχύοντας την επιρροή τους μετά της δημιουργίας ενός μεγάλου τριγώνου πάνω από τα ζώδια της φωτιάς.

zwdia-fotia

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Προχωρημένες μελέτες στον τομέα της επιστήμης, της μεταφυσικής και της υψηλής τεχνολογίας είναι συγχρονισμένες με την θετική ενέργεια η οποία πηγάζει από τον επικείμενο σχηματισμό όψης τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό στις 16.01 μ.μ αύριο, – φαινόμενο που αποτελεί και την πρώτη σημαντική πλανητική ευθυγράμμιση που εκδηλώνεται στην διάρκεια του 12ου μήνα του 2015, δηλαδή τον Δεκέμβρη.

zwdia