ζωδια ωροσκοπιο ημερας 31/03 Πεμπτη

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Πεμπτη 31 Μαρτιου

Κάποιες διαισθητικές εκλάμψεις ευφυίας μπορούν να μας βοηθήσουν να αποχαιρετίσουμε τον Μάρτιο με μία πολύ θετική νότα.

Αυτές θα μας τις δώσουν οι κινήσεις του Ερμή, που αρχικά θα βρεθεί σε παράλληλη θέση με τον Ουρανό (10:14 πμ) και στη συνέχεια θα συνευρεθεί στις 20 μοίρες του Κριού (11:51 μμ) με αυτό τον πλανήτη των ριζοσπαστικών αλλαγών, της καινοτομίας, του ταρακουνήματος, και της σάρωσης.

Ωστόσο στο ενδιάμεσο αυτών των δύο όψεων μεταξύ Ερμή και Ουρανού, ο ψυχικός σάλος ενδέχεται να διαχέεται σαν καλπάζουσα ίωση μεταξύ των ανθρώπων, καθώς θα σχηματίζεται το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης (6:18 μμ, 12 μοίρες του Κριού και του Αιγόκερω).

zodia-taro-45

 

Αυτός ο μήνας άρχισε ακριβώς με το ίδιο τετράγωνο μεταξύ Ήλιου και Σελήνης την 1η Μαρτίου, το οποίο αντιπροσωπεύει την εμφάνιση μιας συνειδησιακής κρίσης.

Θα πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην χάσουμε την πορεία μας, εξαιτίας μιας εξεγερμένης τάσης εγωκεντρικών συμπεριφορών και της λήψης ανόητων αποφάσεων.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Στο μεταξύ ένα χειμαρρώδες τρίγωνο στα ζώδια του αέρα μεταξύ της Σελήνης και του Δία (1:58 πμ της επομένης), θα επιχειρήσει να μας ανορθώσει τη διάθεση και ταυτόχρονα να εξουδετερώσει κάθε σκιερά υπολείμματα που απορρέουν από την σύγκρουση των δύο φωτεινών πηγών της Γης.

Παράλληλα θα υποστούμε κάποιες κοσμικές ασκήσεις πίεσης, αρχικά με τη μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα (5:38 πμ της επομένης) και στη συνέχεια με μια δυσχερή επαφή 150 μοιρών του Ερμή και του βορειου δεσμου της Σελήνης (9:45 πμ της επομένης).

Θα χρειαστεί να παίξουμε τα χαρτιά σας σοφά στη διάρκεια των δύο αυτών φάσεων, δηλαδή να συντονιστούμε με την πνευματική δύναμη της θέλησής μας και την διανοητική μας συγκέντρωση. Αν το κάνουμε αυτό, ο Απρίλιος του 2016 θα αρχίσει με μια δόση ανθεκτικής αυτοπεποίθησης, που θα κατανικήσει παλιούς φόβους και θα προάγει τα ηγετικά μας ταλέντα.

zodia-astra-tarot