ζωδια ωροσκοπιο ημερας 31/05 Τριτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 31  Μαιου

Με μια συμβουλή θα αρχίσει η σημερινή καταγραφή του πλανητικού ημερολογίου: Θα είναι καλό για όλους να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να μειώσουμε όσο είναι δυνατόν τις συναισθηματικές συγκρούσεις, πριν κλείσουμε τον Μάιο και περάσουμε στον Ιούνιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

 

Ο λόγος γι’ αυτή την προτροπή είναι ότι η πρώτη εβδομάδα του επερχόμενου νέου μήνα θα κάνει την προσπάθειά της να μας τραντάξει συθέμελα. Ένα πολύ ισχυρό ουράνιο δίδυμο – ο Ήλιος και η Αφροδίτη – θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Δία, ενώ παράλληλα θα βρεθούν σε θέση αντίθεσης με τον Κρόνο. Αυτό ακριβώς!

Τελικά ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα έρθουν σε μια συνένωση ακριβείας στις 6 Ιουνίου. Πριν όμως συντελεστεί αυτή η όψη ανάμεσα στη δημιουργία και την αισθηματική αναθάρρηση, θα είναι πολλές οι δυσχερείς αστροφυσικές επιρροές που θα προσπαθήσουν να παρεισφρήσουν στις ανθρώπινες υποθέσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Σύντομα αναμένεται να τεθεί σε δοκιμασία και η αποφασιστικότητά μας, εξαιτίας του τετραγώνου που θα σχηματίσει η Δήμητρα με τον Πλούτωνα (5:07 πμ της επομένης) αλλά και του τετραγώνου που θα έχει στη συνέχεια η Σελήνη με τον Πλούτωνα (8:37 πμ της επομένης).

Ωστόσο θα βοηθηθούμε να διατηρήσουμε θετική στάση και να υπερνικήσουμε τους φόβους μας και τις πιθανές παρεκκλίσεις από το μονοπάτι για την ευτυχία, παρά τις δυσκολίες που έχει η πορεία του.

ζωδια-ταρο-99

 

ο συνδυασμος του ζωδιου με τον ωροσκοπο σας

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το πρωτο ραντεβου των ζωδιων

εσυ ποτε  εχεις γενεθλια ;

αδελφη ψυχη;;; καρμικες συναστριες 

Αρχικά αρωγός μας θα είναι η Σελήνη – που θα συνάψει υποστηρικτικούς δεσμούς 60 μοιρών με την Αφροδίτη (7:10 μμ) και τον Ήλιο (10:11 πμ της επομένης), ο Ερμής που θα σχηματίσει τρίγωνο με τον άξονα τον Βόρειο Δεσμο της Σελήνης (12:44 πμ της επομένης), αλλά και η μηνιαία συνεύρεση της Σελήνης με την τροφοδότρια Δήμητρα από τον Κριό (8:42 πμ της επομένης) που θα ωθήσει την παραγωγικότητά μας αλλά και τη διάθεσή μας να φροντίσουμε τους δικούς μας ανθρώπους.

Όσο δυσχερείς κι αν φαντάζουν οι επερχόμενες πλανητικές συμπεριφορές, όσο εμείς βελτιώνουμε τις ικανότητές μας και οξύνουμε τις αισθήσεις μας, θα καταφέρνουμε πάντα να τιθασεύουμε και να εξουδετερώνουμε τις κοσμικές προκλήσεις. Τη δύναμη την έχουμε εμείς, με τις αποφάσεις μας.

zvdia-zwdia-tarw