ζωδια ωροσκοπιο ημερας 3/5 Τριτη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 3 Μαιου

Οι αποκαλύψεις αναδύονται με ταχύτητα και ορμή, σε συντονισμό με τη μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Χείρωνα στους Ιχθύες (10:10 πμ), και στη διάρκεια του πρώτου από τα δύο ετήσια τρίγωνα που θα σχηματίσει ο παντοδύναμος Ήλιος με τον βασιλιά των θεών Δία (10:59 πμ).

Και ενώ ο συνδυασμός αυτών των δύο αισιόδοξων ουράνιων όψεων έχει τη δυναμική να διευρύνει πάρα πολύ τη διάνοιά μας αλλά και τη διαύγεια των σκέψεών μας, συντελούνται και οι δύο στη διάρκεια ενός κενού πορείας της Σελήνης που παρατείνεται μέχρι να περάσει το φεγγάρι στον φλογερό Κριό (8:05 μμ).

 

Ένας από τους γενικούς κανόνες σχετικά με τις περιόδους κενού πορείας της Σελήνης, είναι να ολοκληρώνουμε παλιές υποχρεώσεις αντί να εισάγουμε νέα και σπουδαία σχέδια.

zodia-taro-45

Όταν η Σελήνη θα μπει στον Κριό, θα ενεργοποιηθεί ξανά η έμφαση στην επίλυση προβλημάτων της 1ης Μαΐου, καθώς ο Ήλιος θα έχει μια συνάντηση έμπνευσης 72 μοιρών με την Αθηνά (6:50 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η εμπλουτισμένη παραγωγικότητα στους βασικούς τομείς ειδίκευσης είναι η κεντρική ιδέα της ημέρας, καθώς ο Άρης θα σχηματίσει τρίγωνο με την τροφό Δήμητρα (1:16 πμ της επομένης) και η Σελήνη θα έχει τη μηνιαία συνεύρεσή της με τον ίδιο αστεροειδή, τον μεγαλύτερο του ηλιακού μας συστήματος (7:59 πμ της επομένης).

Ακόμη και ένας πιθανά δυσχερής δεσμός 45 μοιρών του ανάδρομου Ερμή με την Δήμητρα (9:16 πμ της επομένης), θα αποτελέσει έναυσμα προκειμένου να ολοκληρώσετε πολλά από τη μακρά λίστα των υποχρεώσεών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες ΕΡΩΤΙΚΕΣ προβλεψεις Μαιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot