ζωδια ωροσκοπιο ημερας 4/3 Σαββατο

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 4 Μαρτιου

Σήμερα θα κάνουμε όλοι μια ένεση σωματικής και συναισθηματικής ζωτικότητας, κοντά στην ώρα που η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σχηματίσει μια υποστηρικτική όψη 60 μοιρών με τον Ήλιο στους Ιχθύες (2:33 μμ).

Αυτή την όψη θα την ακολουθήσει μια διάχυτη δημιουργική σκέψη σε ότι αφορά τους επενδυτικούς σχεδιασμούς, καθώς η δυναμική του αγγελιαφόρου των θεών Ερμή θα αγγίξει με το μαγικό της ραβδί την Εστία, σε μια αρμονική αλχημική συνάντηση εξαγώνου 60 μοιρών (3:36 μμ).

Στρέψτε τη μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (7:17 μμ) μακριά από συναισθήματα βαθιάς κατάθλιψης, και προς την κατεύθυνση ενθάρρυνσης της διάθεσής μας να γίνουμε όλοι ερασιτέχνες ερευνητές.

zodia-taro-45

Τα δύο μεγαλύτερα σώματα του ηλιακού μας συστήματος, ο Δίας και ο Ήλιος, προσπαθούν να διασκορπίσουν θετικές δονήσεις παντού μέσω των τριγώνων που σχηματίζουν αντίστοιχα με τη Σελήνη (10:31 μμ) και την Ήρα (9:20 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Στο μεταξύ, ο Ερμής και ο Άρης λειτουργούν ως άτακτοι ταραξίες σε πολλούς εμπειρικούς τομείς, με το καυστικό τετράγωνο που σχηματίζουν από τον Υδροχόο στον Σκορπιό (7:44 πμ της επομενης). Ο λόγος που επιτυγχάνεται αυτός ο συμβιβασμός, με πολλές πληγές από πλευράς των δυναμικών ζωδίων, είναι ότι και οι δύο πλανήτες θα περάσουν αργότερα στα πιο εύπλαστα και εύκαμπτα μεταβλητά ζώδια: ο Ερμής στους Ιχθύες και ο Άρης στον Τοξότη.

Ας είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για το πρώτο σαββατοκύριακο του φετινού Μαρτίου, όπου το σύμπαν θα ρίξει στην ανθρωπότητα κάποια ψήγματα ενδυνάμωσης προσθέτοντας παράλληλα και λίγα παλιομοδίτικα ξόρκια, που θα μπορούσαν να σταθούν στρυφνά εμπόδια στην πρόοδο.

zodia-astra-tarot