ζωδια ωροσκοπιο ημερας 5/3 Σαββατο

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Σαββατο 5 Μαρτιου

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη με μεγάλη ποικιλία ευκαιριών αλλά και προκλήσεων. Όσο αφορά τη θετική πλευρά της κοσμικής καταγραφής μας, αναζητήστε όλα αυτά που σας απελευθερώνουν και αφεθείτε στη φροντίδα που θα σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας άτομα του στενού σας κύκλου.

Αυτό οφείλεται αρχικά σε μια όψη που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία (11:07 πμ), αλλά και στην παράλληλη θέση που έρχεται ο Ερμής έναντι της Δήμητρας (2:59 μμ).

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ζωδια Σαββατοκυριακο 05-06/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 05-06/03 Β
Και πάλι θα σας συστήσουμε να έχετε ένα σημειωματάριο δίπλα σας, για να καταγράψετε τις πολύ παραστατικές ονειροπολήσεις που ενδέχεται να έχετε ασυναίσθητα στη διάρκεια της μέρας, καθώς ο Ερμής ετοιμάζεται να περάσει στους «αλλοκοσμικούς» Ιχθύες στις 12:25 μμ όπου θα παραμείνει μέχρι στις 21 Μαρτίου.

Μια πολύ σύντομη διαδρομή της Σελήνης κενού πορείας στον Αιγόκερω (6:06 – 6:23 μμ), θα φερει την Σελήνη στον Υδροχόο για τις επόμενες δύο ημέρες. Υπό αυτό τον αστροφυσικό προβολέα αναμένεται να ευνοηθεί κάθε ομαδική εργασία, τα ομαδικά αθλήματα, εργασίες με κοινωνικό χαρακτήρα, αλλά και παγκόσμιες υποθέσεις που αφορούν τον άνθρωπο και τη φιλοσοφία της ζωής.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αύριο αναμένεται μια επανάληψη της όψης που είχαμε πριν 4 μέρες με τη Σελήνη και την Αφροδίτη σε παράλληλη θέση (6:28 πμ), η οποία έρχεται να δράσει ως προάγγελος μιας τάσης εμπλουτισμού της αγάπης, να ενισχύσει την καλλιτεχνική έκφραση αλλά και να βελτιώσει τις κοινωνικές δραστηριότητες. Όλο αυτό θα ολοκληρωθεί με την ένωση της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, τη Δευτέρα στις 7 Μαρτίου.

Περνώντας στα όχι και τόσο θετικά νέα, τρεις αστρικοί συνδυασμοί ενδέχεται να μας φέρουν σήμερα σε δύσκολη θέση. Η Αθηνά θα σχηματίσει τετράγωνο με την Ήρα (10:53 μμ), στη συνέχεια ο Άρης θα μπει στον ευερέθιστο Τοξότη (4:30 πμ) και ο Ήλιος από τους Ιχθύες θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο επίσης στον Τοξότη (8:05 πμ).

zvdia-zwdia-tarw

Η πρόκληση στην οποία καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε, είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας για τα μικροπράγματα που θα προκύψουν. Θα είναι καλό να λειτουργήσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθησία προς συνεργάτες και άτομα του στενού μας κύκλου, όταν θα χρειαστεί να περπατήσουμε πάνω στο παροιμιώδες τεντωμένο σχοινί στον εργασιακό χώρο αλλά και στο μέτωπο των σχέσεων.

Το Σαββατοκυριακο αναλυτικα για καθε ζωδιο

ζωδια Σαββατοκυριακο 05-06/03 Α

ζωδια Σαββατοκυριακο 05-06/03 Β

Παράλληλα η είσοδος του Άρη στον Τοξότη φέρει στις αποσκευές της αρκετές πιθανές αναταράξεις, καθώς αυτός είναι ένας κύκλος που φτάνει μέχρι τις 27 Μαΐου και θα μας απασχολήσει ξανά από 2 Αυγούστου μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου, όταν ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω.
Το σύνηθες είναι να διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες το πέρασμα του κόκκινου πλανήτη από έναν ζωδιακό εκπρόσωπο. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, ο Άρης θα μπει στον Αιγόκερω μετά από 6 μήνες, γιατί σταματά και γυρίζει ανάδρομος στις 17 Απριλίου στην ένατη μοίρα του Τοξότη.

ζωδια-ταρο-99