ζωδια ωροσκοπιο ημερας 6/5 Παρασκευη

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Παρασκευη 6 Μαιου

Προσπαθήστε όσο μπορείτε να ολοκληρώσετε υποχρεώσεις από το παρελθόν με μπόλικη αυτοπεποίθηση, ακόμη κι αν νιώθετε κάπως εξουθενωμένοι από τις τελευταίες 48 ώρες και τις υπερβολικές αστρικές αταξίες.

Πάντως πρέπει να διατηρήσετε ακόμη τις προφυλάξεις και την προσοχή σας, καθώς ο μηνιαίος κύκλος της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού έχει τον έλεγχο. Ωστόσο η Σελήνη θα είναι αρωγός στην καθοδήγησή σας, χάρη στις ευνοϊκές επαφές της 60 μοιρών και 120 μοιρών με τον Ποσειδώνα (2:33 μμ) και τον Δία (5:07 μμ) αντίστοιχα.

 

Το βασικό κοσμικό γεγονός είναι η Νέα Σελήνη, που ενεργοποιείται στις 17 μοίρες του Ταύρου στις 10:31 μμ, και θα μας επηρεάσει όλους με μια ουσιαστική ώθηση για πρόοδο σε όλα τα θέματα.

zodia-taro-45

Σίγουρα είναι βοηθητική και η μεγάλη τριάδα αρμονικών σχηματισμών, που προσφέρει άλλο ένα επίπεδο προώθησης. Αυτή αφορά το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία στην Παρθένο (5:07 μμ), που ενισχύεται από το ένα ακόμη τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω (11:38 μμ).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Ολοκληρώστε όσα περισσότερα μπορείτε υπό αυτές τις θετικές ουράνιες όψεις, καθώς η Σελήνη θα βρεθεί επίσης παράλληλη με την θεά της αγάπης Αφροδίτη (2:26 πμ της επομένης), ενώ η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Ερμή (5:12 πμ της επομένης) θα επιφέρει μια διαύγεια στην επικοινωνία, τη λογοτεχνία και τους εκπαιδευτικούς ορίζοντες.

Εντούτοις, όπως συμβαίνει συχνά όταν τα συναισθήματα ζαλίζονται από τις ευχάριστες αστρικές ειδήσεις, η Σελήνη θα περάσει σε ένα 14ωρο αβέβαιο κενό πορείας στον γήινο Ταύρο στις 5:12 πμ της επομένης και θα διαρκέσει μέχρι τις 7:36 μμ του Σαββάτου, όταν το φεγγάρι θα περάσει στους αέρινους Διδύμους. Αν διατηρήσετε την μετριοπάθειά σας και αποφύγετε να σας καταβάλει η κακή διάθεση, θα αποφύγετε να επιβαρύνετε το κάρμα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot