ζωδια ωροσκοπιο ημερας 7/5 Σαββατο

kerato-7-logoi-na-fugeis

ζωδια σημερα ωροσκοπιο  Σαββατο 7 Μαιου

Όση δραστηριότητα κι αν σημειώσατε κατά το μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής, αυτό δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε συνολική επιτυχία κατά το πρώτο Σάββατο του Μαΐου.

Το άμεσο πρόβλημα είναι η πιθανή αταξία που μπορεί να φανερωθεί, καθώς η Σελήνη βραδυπορεί σε κενό πορείας στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου πριν κάνει γνωστή την πολύπλευρη και δημιουργική της παρουσία στους Διδύμους (7:36 μμ).

Ενώ η Σελήνη πλανάρει με φόντο τον αστερισμό που είναι γνωστός ως Πλειάδες, ενεργοποιούνται θέματα που αφορούν αδελφότητες στη διάρκεια της μηνιαίας συνάντησης της Σελήνης με την Εστία (1:06 μμ).

zodia-taro-45

Όπως και να ‘χει, το ψυχικό περιβάλλον διακατέχεται από αρκετή ένταση, εξαιτίας ενός δύστροπου δεσμού 45 μοιρών της Αθηνάς με τον ηγέτη του κάτω κόσμου Πλούτωνα (11:39 πμ), τον οποίο ακολουθεί ένας όμοιος δεσμός 45 μοιρών της Αφροδίτης με τον θεραπευτή Χείρωνα (1:47 μμ).

Παραδόξως, ο Ήλιος αποφασίζει να κάνει το ένα από τα δύο του ετήσια τρίγωνα με τον Πλούτωνα στη διάρκεια του αινιγματικού κενού πορείας της Σελήνης (στις 4:04 μμ, δίνοντας έμφαση στις έρευνες και τις ενδελεχείς μελέτες).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Όταν η Σελήνη θα ελευθερωθεί από κάποιες ασταθείς δονήσεις του κενού πορείας της, και θα βρει τον δρόμο της στους Διδύμους (7:36 μμ), αναζητήστε κι εσείς ξανά τις αγαπημένες σας τέχνες, τα χειροτεχνήματα και τα χόμπι σας. Αν είναι εφικτό, ενδείκνυται και η επαφή με τη φύση.

Παιχνίδια εγωκεντρισμού θα είναι καλό να αποφευχθούν λίγο αργότερα, όταν η Σελήνη θα πάρει θέση για την μηνιαία της αντίθεση με τον Άρη (5:35 πμ της επομένης).

Αρχίστε να προετοιμάζεστε για μια αστρική πηγή έντονης επιρροής μετά το Σαββατοκύριακο, όταν μετά από 4 μήνες ανάδρομης κίνησης ο Δίας θα κάνει μια ευνοϊκή για τη Γη στάση, για να περάσει σε ορθόδρομη πορεία για 9 μήνες.

zwdia-zvdia-taro-00