ζωδια ωροσκοπιο ημερας 8/3 Τριτη

zwdia-evdomadiaies14-20-7-14_1

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τριτη 8 Μαρτιου

Πρέπει να ξέρετε πολυ καλα τι κάνετε και πού πηγαίνετε. Είναι εύκολο να χάσετε τον προορισμο σας και να βρεθείτε να περιπλανείστε, σαν να ειστε στη θάλασσα και να χάσετε τον προσανατολισμό σας.

Κατ’ αρχήν, η ”σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού” που άρχισε ήδη με πολλή θέρμη, είναι πολύ πιο στιβαρη σήμερα. Και θα αυξάνει την ασαφή της παρουσία μέχρι να φτάσουμε στη Νέα Σελήνη στις 3:56 πμ της Τετάρτης. Η Νέα Σελήνη ενεργοποιείται στις 19 μοίρες των Ιχθύων και εντείνεται μόλις 2 λεπτά μετά εξαιτίας της Ολικής Ηλιακής Έκλειψης.

 

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστη, ιδιαίτερα μυστηριώδης αλλά και ιδιαίτερα δυσνόητη. Γι’ αυτό ευθύνεται κυρίως ο Δίας, ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού συστήματος, ο οποίος είναι ανάδρομος στην Παρθένο από τις 7 Ιανουαρίου και έρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο (12:58 μμ) και την Σελήνη (2:48 πμ της Τετάρτης).

zodia-taro-45

Αυτό σημαίνει ότι θα προκύψουν σε αφθονία μεγάλες αλλαγές, μετακινήσεις και διορατικές κινήσεις. Εντούτοις θα είναι αρκετά δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί η πραγματική ουσία πίσω από την κάθε εμπειρία και το κάθε γεγονός.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Στην περιπλοκότητα αυτού του 24ώρου έρχεται να προστεθεί η συνάντηση της Σελήνης με τον οραματιστή Ποσειδώνα (1:12 μμ), με την τροφό Δήμητρα και τον θεραπευτή Χείρωνα (7:07 πμ).

 

Σε όλη αυτή τη σύνθεση θα προκύψει και ένας καταλύτης των προβλημάτων, καθώς η Αθηνά θα σχηματίσει μια όψη υποστήριξης 60 μοιρών με τον Κρόνο (2:47 πμ).

Διαβαστε αναλυτικα τις συναστριες για ολα τα ζωδιακα ζευγαρια

Ηλιακες  συναστριες

Ψυχικες συναστριες

Ραντεβου με το καθε ζωδιο

Ταυτόχρονα η Νέα Σελήνη και η Ολική Ηλιακή Έκλειψη θα ξεκινήσει ένα άμεσο αίνιγμα κενού πορείας 17 ωρών, που θα διαρκέσει μέχρι τις 21:41 μμ της Τετάρτης. Η καθαρή αίσθηση που θα μας διαπεράσει, είναι ότι το σύμπαν έχει πολλά ύπουλα χαρτιά κρυμμένα στο μανίκι του.

Επειδή πολλές συγκυρίες φαίνεται να είναι πέρα από τον έλεγχό μας, το πιο συνετό για εμάς είναι να αναζητήσουμε όση περισσότερη γαλήνη γίνεται, να αφήσουμε να αφυπνιστεί η παιδικότητά μας και να βοηθήσουμε στα δύσκολα τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

zwdia-agnh