ζωδια ωροσκοπιο ημερας 9/3 Τεταρτη

dias-lewn-erwtiki-afthonia

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 9 Μαρτιου

Αυτό που συμβαίνει συνήθως με μια Νέα Σελήνη, είναι να στέλνει το σύμπαν ένα δυνατό σήμα που εκτοξεύεται ολόγυρα και εμπνέει κάθε δραστηριότητα για έναν κύκλο σχεδόν 30 ημερών.
Ενίοτε όμως, παίρνει τα ηνία μια κενού πορείας διαδρομη της Σελήνης και επιφέρει αβεβαιότητα αλλά και μια καθυστέρηση για τα ανάλογα λεπτά ή ώρες. Αυτό συνέβη και τη στιγμη που συντελέστηκε η Νέα Σελήνη (και ταυτόχρονη Ολική Ηλιακή Έκλειψη) και παρενέβη μια φάση 17 ωρών κενού πορείας.

Το άμεσο αποτέλεσμα από αυτό, είναι ότι το σύμπαν χαρίζει στην ουσία στο ανθρώπινο είδος επιπλέον χρόνο. Ο στόχος είναι να συντονίσουμε καλύτερα τις ομαδικές και ατομικές μας ενέργειες, αντί να δημιουργηθεί μια παράλογη ομαδική φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Αυτό που θα ήταν σοφό για όλους μας σε αυτή τη φάση, είναι να στραφούμε μέσα μας για καθοδήγηση, μέχρι να περάσει η Σελήνη στον φλογερό και καθησυχαστικό Κριό (9:41 μμ). Από εκεί και μετά θα δούμε πως ό,τι αφορά τα αθλήματα, τις ασκήσεις αλλά και τα χόμπι μας, θα απαιτεί πολύ περισσότερη δύναμη και αντοχή, εξαιτίας του τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Άρη (11:52 μμ).

Άλλη μία όψη – κλειδί της ημέρας θα προκύψει 6 ώρες αργότερα, με μια φιλονικία στο σύμπαν σε μορφή τετραγώνου ανάμεσα στην Δήμητρα από τους Ιχθύες και τον Κρόνο από τον Τοξότη (5:58 πμ της Πέμπτης). Και τότε θα ανάψουν όλα τα προειδοποιητικά λαμπάκια για ό,τι αφορά οικιακά και επαγγελματικά θέματα. Οι λογομαχίες μεταξύ ή με γονεικές φιγούρες απαγορεύονται, ενώ ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή πρέπει να δείξουμε στα νεαρά άτομα του οικογενειακού μας κύκλου που χρειάζονται στήριξη.

zwdia-fotia