ζωδια ωροσκοπιο σημερα 02/03 Τεταρτη

feng-shui-toy-ploytoy

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Τεταρτη 2 Μαρτιου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και συνευρίσκεται με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο, μέσω μιας συμμαχίας 60 μοιρών (12:30 μμ). Η όψη αυτή διαχέει μια αλλοτινή αίσθηση ότι το σύμπαν προσπαθεί να ξαναγίνει φίλος με το ανθρώπινο είδος πάνω στον πλανήτη Γη.

Η αίσθηση αυτή αναμένεται να μεγεθυνθεί στις επόμενες δύο ώρες, καθώς διαισθητικά κύματα διάνοιας θα πλημμυρίσουν την ύπαρξή μας, χάρη στο τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στα ζώδια της φωτιάς (1:55 μμ).

Εντούτοις, όπως τονίστηκε και στη χθεσινή καταγραφή, δεν αναμένεται να δούμε σχέσεις στρωμένες με ροδοπέταλα, εξαιτίας της στάσης που κάνει η Ήρα στις 16 μοίρες του Σκορπιού (12:41 μμ) και στη συνέχεια γυρίζει ανάδρομη μέχρι τις 22 Ιουνίου. Η τελευταία στάση της Ήρας για να αλλάξει κατεύθυνση, ήταν στις 13 Μαρτίου του 2015 στον Λέοντα.

zodia-taro-45

Θα είναι συνετό για όλους μας να συντονιστούμε όσο γίνεται με τα νάζια της Ήρας, προκειμένου να αποφύγουμε τις αχρείαστες ψυχολογικές καταπτώσεις.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Πάντως το αποτέλεσμα αναμένεται να ενδυναμώσει ή να αποδυναμώσει σχέσεις, γάμους και τύπου γάμου δεσμούς, συμπεριφορές νομικής ισοτιμίας, ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις και διπλωματικές επαφές, την ομορφιά, την κομψότητα, τη μόδα, ατμοσφαιρικές καταιγίδες, οργή από αδύναμους και αναξιοπαθούντες.

 

Η Ήρα μπορεί να είναι ο μικρότερος από τους πρώτους 4 αστεροειδείς που ανακαλύφθηκαν μεταξύ 1801 και 1807, αλλά μπορεί να επιφέρει δυνατό πλήγμα όταν θέλει να μονοπωλήσει την προσοχή των θνητών.

Η Αφροδίτη θα έχει μια εποικοδομητική συνάντηση 60 μοιρών με τον ελιτίστικο Ουρανό (3:14 πμ τα ξημερωματα της επομενης), που αναμένεται να ανορθώσει τη διάθεσή μας και να εξουδετερώσει λίγο κάποια από τα βαθύτερα ζοφερά συστατικά της ακινησίας της Ήρας.

zodia-astra-tarot

Από την άλλη πλευρά, θα συντελεστεί μια αβέβαιη διαθεση της Σελήνης κενού πορείας στον Τοξότη – που θα αρχίσει στις 4:56 πμ και θα συνεχιστεί μέχρι τις 12:03 μμ της επομένης, που θα την ακολουθήσει μια τραχιά επαφή 45 μοιρών ανάμεσα στον Ήλιο και την επενδύτρια Εστία (5:53 πμ), αλλά και ένας αιφνίδιος επηρεασμός από την κόντρα παράλληλη όψη του Ήλιου με τον Ουρανό (7:13 πμ).

Όλα αυτά αναμένεται να χτυπήσουν καμπανάκι υπενθύμισης για περιορισμό των ρίσκων και αναβολή στη λήψη σημαντικών αποφάσεων.
Όσο θα προσπαθούμε να ωριμάσουμε στο μεταξύ, θα πρέπει να πάψουμε να ανησυχούμε για όλα αυτά που δεν είναι στον έλεγχό μας.

zwdia