ζωδια ωροσκοπιο σημερα 11/02 Πεμπτη

ζωδια σημερα ωροσκοπιο  Πεμπτη  11 Φεβρουαριου

Αν έχουμε παίξει σωστά τα κοσμικά χαρτιά μας τις τελευταίες εβδομάδες, τότε θα καταλαγιάσουν πια οι ενοχλητικές δονήσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ 4 και 9 Φεβρουαρίου.

Τη θέση τους θα πάρει μια ευκαιρία να λάμψουμε στους τομείς των επιχειρήσεων, των καλλιτεχνικών είτε των πολύπλευρων ηγεσιών, καθώς η Σελήνη βγαίνει από το κενό πορείας στους ακαθοριστους Ιχθύες και μπαίνει στο πυρωμένο και εκδηλωτικο ζωδιο του Κριου (11:56 πμ).

Αν αναγνωρίσουμε τη διαφορά μεταξύ διαμαρτυρίας και επίθεσης, τότε θα αποφύγουμε τις πολύ έντονες συγκρούσεις με άλλα άτομα, εξαιτίας του εγωισμού.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

 

Όσο προχωρά το βραδυ καλό θα ήταν να μείνουμε μακριά από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, καθώς η Αφροδίτη θα έχει μια εύθραυστη επαφή 45 μοιρών με τον ενίοτε χαοτικό Ποσειδώνα (7:11 πμ το ξημερωμα της επομενης ).

Ακολουθεί άλλη μια καλή στιγμή στο Κοσμικό Ημερολόγιο, που θα μας υπενθυμίσει ότι ο Δίας – ο αρχαίος Βασιλιάς των Θεών – στην Παρθένο, παραμένει το μόνο ανάδρομο σώμα στο ηλιακό μας σύστημα μέχρι τις 2 Μαρτίου. Θα ήταν συνετό να πάψουμε να ανησυχούμε για πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

zwdia