ζωδια ωροσκοπιο σημερα 15/02 Δευτερα

zodia-ermis-ydroxoos

ζωδια σημερα ωροσκοπιο Δευτερα 15 Φεβρουαριου

Για όλους εσάς που ενημερώνεστε καθημερινά για τις κοσμικές κινήσεις, θα γνωρίζετε ήδη ότι η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και από αυτή τη θέση κινείται προς το σχηματισμό ενός αρμονικού τριγώνου 120 μοιρών με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω (12:55 μμ).

Λίγες ώρες πριν συμπληρωθεί πλήρως αυτός ο σχηματισμός, αναμένεται να νιώσουμε όλοι μια μεγάλη ώθηση για ό,τι αφορά τους δεσμούς αγάπης αλλά και μια έντονη έξαρση για δημιουργική καλλιτεχνική έκφραση.

Παράλληλα, ο ακριβής σχηματισμός της προαναφερθείσας σχέσης θα είναι και η έναρξη μιας κενού πορείας Σελήνης για 3 ώρες, που θα διαρκέσει μέχρι τις 4:36 μμ, μέχρι η Σελήνη να μπει στους ευμετάβλητους Διδύμους.

zodia-taro-45

Αυτή η μετάβαση της Σελήνης στον τρίτο εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου, έρχεται να προσθέσει μια φρέσκια και πιο ανέμελη χροιά σε κάθε είδους συζητήσεις και επικοινωνίες. Στο προσκήνιο αναμένεται να βρεθούν τα χόμπι που απαιτούν καλό συνδυασμό της χειρονακτικής εργασίας με την όραση και την ευστροφία.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εξαιρετικές δραστηριότητες για την ημέρα, αν το επιτρέπει ο καιρός, είναι οτιδήποτε ενέχει κίνηση σε επαφή με τη φύση, όμως εναλλακτικά δοκιμάστε να κάνετε βόλτες με το ποδήλατο στη γειτονιά.

Η Σελήνη αναμένεται να σχηματίσει τρίγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόο στις 8:38 μμ, κάτι που εντείνει τη διάθεσή μας για ενασχολήσεις με διανοητικά και εκπαιδευτικά θέματα.

Χαλαρώστε διαβάζοντας ένα μπεστ σέλερ ή και κλασική λογοτεχνία. Δείξτε όμως ιδιαίτερη προσοχή όσο θα περνά η ώρα, να μην επηρεαστεί αρνητικά η ψυχολογία σας και ταράξετε την συναισθηματική σας ισορροπία, καθώς η Σελήνη αναμένεται να σχηματίσει ένα άβολο τετράγωνο με τον μακρινό Ποσειδώνα το πρωι της επομενης(8:16 πμ).

zwdia-taro-astra