ζωδια ωροσκοπιο σημερα 26/11 Πεμπτη

sxeseis-sagapw

ζωδια ωροσκοπιο 26 Νοεμβριου

Το σημερινό δύσκολο στην διαχειριση γεγονός είναι ο σχηματισμός τετραγώνου ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα , στις 14.16 μ.μ.

Όταν ο πλανήτης των υλικών αγαθών – ο Κρόνος- βρίσκεται σε διαμάχη με τον πλανήτη των πνευματικών αγαθών- τον Ποσειδώνα- κάνει την κλασσική και επιτυχή μέθοδο επίλυσης των καθημερινών μας προβλημάτων μη επαρκή και όχι σωστή για όλες τις περιστάσεις της ζωής μας .

Επίσης το να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τα ζητήματα κάνοντας χρήση του δικού σας εγωιστικού τρόπου σκέψης, δεν πιάνει επίσης εδώ, αφού θεωρείται ως κίνηση ταμπού.

zodia-taro-45

Το να βάλετε την υπογραφή σας σε όποια νομικά έγγραφα , μπορεί εύκολα να σας γυρίσει μπούμερανγκ ή να σας βάλει σε μακροχρόνιους μπελάδες. – ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας θα δημιουργήσουν ξανά όψεις τετραγώνου την νέα χρονιά και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου και στις 10 Σεπτεμβρίου.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Επίσης η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργεί όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στις 23.19 μ.μ και με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου στις 05.25 τα ξημερώματα.

Μαζί λοιπόν με την ένταση που θα επιφέρει ο δεσμος μεταξύ του Ηλίου και του Πλούτωνα στις 07.24 αύριο το πρωί, μην περιμένετε να αισθάνεστε ζωηροί και χαρούμενοι.

Και μιας και αυτή η ημέρα αποτελεί μέρος του 48ωρου κενού σεληνιακού χθεσινού κύκλου, φροντίστε όσο καλύτερα μπορείτε να υιοθετήσετε το ρόλο του Καλού Σαμαρείτη, τουλάχιστον μέχρι τελειώσει ο κενός αυτός κύκλος της Σελήνης.

zwdia-zodia-tarw

Η Αφροδίτη τώρα θα κάνει μία λεπτή αλλά ταυτόχρονα υποστηρικτή όψη 30 μοιρών με τον Δία στις 03.03 τα ξημερώματα, και η Σελήνη θα προβεί σε όψη τριγώνου με την Αφροδίτη πάνω στα ζώδια του Αέρα στις 05.36 τα ξημερώματα.

Και τα δύο αυτά γεγονότα θα σας προσφέρουν μια μεσαία δόση ευεξίας και αρμονίας. Όμως η σύνδεση μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης ενεργοποιει επίσης την έναρξη μίας νέας 15ωρών διάρκειας κενής σεληνιακής πορείας στην ζώνη του λυκόφωτος στο ζώδιο των Διδύμων, η οποία θα επηρεάζει την ατμόσφαιρα και θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι η Σελήνη να εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που θα γίνει την Παρασκευή στις 21.28 μ.μ.

Τέλος ο Χείρων που είναι στους Ιχθείς, θα αλλάξει από ανάδρομη σε ορθή πορεία, μεθαύριο στις 08.44 το πρωί. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ακόμα μία ημέρα που ο έλεγχος των καταστάσεων και στων συμβάντων γύρω σας , θα ξεπερνούν και πάλι τις προσωπικές σας δυνάμεις.

zwdia-fotia