ζωδια ωροσκοπιο σημερα 3/3 Πεμπτη

kerato-7-logoi-na-fugeis

ζωδια σημερα ωροσκοπιο ημερας Πεμπτη 3 Μαρτιου 

Ένας χρυσός κανόνας σε κάθε διαδρομή κενού πορείας της Σελήνης, είναι να ολοκληρώνουμε με συνοπτικές διαδικασίες κάθε παλιά εκκρεμότητα, ενώ ταυτόχρονα κρατάμε σε προσωρινή στασιμότητα κάθε νέο και στιβαρό σχέδιο.

Ας το έχουμε αυτό όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας από νωρίς καθώς η κενού πορείας διαδρομη του φεγγαριού που άρχισε χθες στον Τοξότη, θα λήξει στις 12:03 το μεσημέρι όταν η Σελήνη θα μπει στον γήινο και εργατικό Αιγόκερω.

Ακολουθώντας κάπου εκεί κοντά οι παραδοσιακά προνομιούχοι πλανήτες, η Αφροδίτη και ο Δίας βάζουν το λιθαράκι τους στη σωρευμένη κατήφεια. Θα σχηματίσουν μια δυσχερή όψη 150 μοιρών από τον Υδροχόο στην Παρθένο (2:05 μμ).

zodia-taro-45

Η υπερβολική κατανάλωση γλυκών ή η υπερβολική αισιοδοξία σε οποιονδήποτε τομέα, ενδέχεται να σας στείλει στο τελευταίο θρανίο της αίθουσας με το καπελάκι του άτακτου στο κεφάλι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αρκετά πιο ευνοϊκή ωστόσο θα είναι η συνεύρεση του Ήλιου με την ζωοδότρα και εκπρόσωπο της Μητέρας Φύσης Δήμητρα, στις 14 μοίρες των Ιχθύων (11:36 μμ). Ο Ήλιος και η Δήμητρα θα επηρεάσουν θετικά τις σχέσεις γονέων και παιδιών, την κηπουρική και τη βοτανολογία, τις ικανότητες στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, αλλά και θα ενισχύσουν το ενδιαφέρον για βελτίωση της διατροφής.
Παράλληλα, στη βελτίωση του κλίματος έρχεται να συμβάλλει λίγο ακόμη η συνάντηση που θα κάνει ο συνεργατικός Ερμής με τον ευσυνείδητο Κρόνο σε μια 72 μοιρων επαφη (7:37 πμ της επομενης).

Μην βγείτε καθόλου από το ασανσέρ που οδηγεί στα ανώτερα πατώματα των επαγγελματικών σας στόχων, καθώς οι επόμενες 5 ημέρες αποκαλύπτουν μια ποικιλία ουράνιων προκλήσεων. Όλα αυτά πριν η Ολική Έκλειψη του Ήλιου στους Ιχθύες έρθει Τρίτη στις 8 Μαρτίου να αναταράξει, να κροταλίσει να αστράψει και να βροντήσει!

zodia-astra-tarot