ζωδια 05-11/06 Ερωτικές εξελίξεις

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Αστρολογια  ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 05-11/06

Ήρθε η ώρα για κάτι πιο αισθησιακό…

Την Τρίτη 6 Ιουνίου, η ερωτική Αφροδίτη θα περάσει στον τρυφερό, λάτρη της επαφής Ταύρο. Από τις 3 Φεβρουαρίου η θεά της αγάπης ανεμοπορούσε μέσα κι έξω στον εριστικό, ζωηρό και άστατο Κριό. Αυτός ο μακροσκελής κύκλος της περιέλαβε και μια περίοδο που ήταν ανάδρομη, από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου.

Οι ερωτικές εξελίξεις πέρασαν σκαμπανεβάσματα, σχεδόν από την έναρξη του 2017. Σαν να μαδούσατε μια μαργαρίτα, από τον Φεβρουάριο ταλαντευόσασταν με τον δισταγμό «σ’ αγαπώ, δεν σ’ αγαπώ»… Όλα αυτά αλλάζουν αυτή την εβδομάδα που η Αφροδίτη μπαίνει στον σταθερό και γήινο Ταύρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιουλίου.

zodia-taro-45

 

 

Το ζώδιο του Ταύρου είναι πάτριο έδαφος για την Αφροδίτη – όπως και ο Ζυγός – με τις δυνάμεις της να είναι εξαιρετικά δραστικές εδώ! Κάτι που μπορεί να σας φάνταζε ανιαρό την περασμένη εβδομάδα, τώρα μπορεί να κερδίσει τη συμπάθειά σας. Μετά από μήνες ανταλλαγής ερωτικών μηνυμάτων, το παλιομοδίτικο φλερτ μπορεί ξαφνικά να γίνει επίκαιρο – γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν βρείτε στα εισερχόμενά σας ραβασάκια!

Μια ιδιαίτερη ποιότητα θα γίνει η βολική, συνεπής συντροφιά σας, αντί για την βιαστική επαφή τύπου «σήμερα εδώ, αύριο εκεί, μετά πάλι εδώ». Φυσικά η σωματική έλξη θα διατηρήσει τη ζωτική σημασία της, όπως και τα κοινά ενδιαφέροντα. Αλλά όσο αφορά την κοινωνική κινητικότητα, η Αφροδίτη στον Ταύρο υπογραμμίζει τη σπουδαιότητα του να έχετε γύρω σας ανθρώπους που ταιριάζουν οι αξίες σας.

zwdia-66

Τώρα θα δείτε να σφίγγετε λίγο παραπάνω και το πορτοφόλι σας, καθώς η οξυδερκής Αφροδίτη κεντρίζει την οικονομική πρόνοια. Αν πρόκειται να κάνετε κάποιες αγορές αυτή την περίοδο, θα φροντίσετε να εμπεριέχουν μια δόση πρακτικής πολυτέλειας. Αντί να σπαταλήσετε τα χρήματά σας σε ένα εποχιακό πανάκριβο ρούχο, επενδύστε σε κάτι χειροποίητο και ποιοτικό που θα αντέξει στο χρόνο.

Μια επιστροφή στα οικεία εδάφη θα γιορτάσει και ο Ερμής αυτή την εβδομάδα. Από την Τρίτη 6 Ιουνίου και μέχρι τις 21 του μήνα, ο αγγελιαφόρος θεός θα εγκατασταθεί στους Διδύμους που τους κυβερνά – όπως και την Παρθένο. Αυτή θα είναι μια φάση εξερεύνησης και περιέργειας, που θα σας βγάλει από το καβούκι σας. Περιηγηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο και προσεγγίστε τα άτομα που μοιράζεστε κοινές απόψεις και ενδιαφέροντα. Είναι η τέλεια στιγμή για να στήσετε ομάδες συνεργασίας, αλλά και να επιλέξετε τους φίλους που θα σας συντροφεύσουν στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις σε συναυλίες, παραλίες και πάρτυ στις αμμουδιές!

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Μην παραβλέψετε όμως και τις οικιακές δραστηριότητες, καθώς ο Ερμής στους Διδύμους λατρεύει όσα γίνονται «εντός έδρας». Οι Δίδυμοι εξουσιάζουν τα χέρια και τους μάστορες του σπιτιού, γι’ αυτό ανταλλάξτε πληροφορίες και ιδέες και αξιοποιήστε χειρονακτικά τις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν. Δυστυχώς αυτή η ζωτική ενέργεια δεν παρέχεται με μεγάλη διάρκεια, άρα μην εκπλαγείτε αν τα ενδιαφέροντά σας αλλάζουν ανά μέρα – ίσως και ανά ώρα. Γι’ αυτό να ξέρετε ότι η ολοκλήρωση των χειροτεχνιών σας, θα απαιτήσει επιστράτευση και της πειθαρχίας σας!

Μια παράλληλη ώθηση προς τους συνεταιρισμούς θα δοθεί από το σύμπαν και την Παρασκευή στις 9 Ιουνίου. Ο κοσμικός Δίας που βρίσκεται στον Ζυγό, θα αφυπνιστεί επιτέλους από την ανάδρομη πορεία του, που ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου. Μήπως κάποιες σημαντικές σχέσεις σας βίωσαν δυσχέρειες, αναβολές ή και απώλειες; Αν υπάρχει λόγος να αναθερμανθούν, ο αισιόδοξος Δίας είναι αυτός που θα σας παράσχει τώρα το απαραίτητο προσάναμμα…

zwdia-768

Ίσως το μόνο που χρειάζονται, να είναι μια πιο ουσιαστική εφαρμογή του δούναι και λαβείν. Με τον ηγέτη των θεών στον Ζυγό, το ζώδιο της ισορροπίας, θα βρείτε τον τρόπο να μιλήσετε ειλικρινά για τις ανάγκες σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Μην ξεχνάτε όμως ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας, είναι ο καθρέφτης σας. Αυτό που σας ενοχλεί σε άλλους, ίσως είναι το ίδιο στοιχείο που πρέπει να προσέξετε στον εαυτό σας.

taro-oroskopio-54

Για παράδειγμα, αν νιώθετε ότι κανείς δεν σας φροντίζει, μην βιαστείτε να εξαπολύσετε κατηγορίες. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα αναζωογονητικό μασάζ, μια απόδραση στην παραλία, μια συζήτηση με έναν υποστηρικτικό μέντορα. Η εσωτερική σας αρμονία θα έλξει πιο ήρεμες και υποσχόμενες σχέσεις στη ζωή σας.

Η ορθοδρόμηση του Δία έχει τη δυναμική να ενισχύσει τη δικαιοσύνη και σε παγκόσμιο επίπεδο, ωθώντας μάλιστα την υπογραφή συνεργασιών και ειρηνευτικών συμφωνιών. Σίγουρα ο αγώνας για κάθε είδους ισότητα εντάθηκε μετά την είσοδο του ειλικρινούς Δία στον Ζυγό, στις 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Απομένουν άλλοι τέσσερεις μήνες για να φανούν τα αποτελέσματα της ενέργειάς του… Να έχετε πρόχειρα τα πλακάτ συνθημάτων και την ειρήνη στην καρδιά, καθώς ο μεγάλος ευεργέτης Δίας θα είναι σε αυτή τη θέση μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

zodia-zvdia-75

Κι όμως, υπάρχει και κάτι ακόμη! Την Παρασκευή 9 Ιουνίου σχηματίζεται η Πανσέληνος στον εκφραστικό και περιπετειώδη Τοξότη, το ζώδιο που κυβερνά ο Δίας! Σαν ένας αντίλαλος από το σάλτο του πατέρα των θεών για να γυρίσει σε ορθή πορεία, οι ακτίνες του ολόγιομου φεγγαριού ενδέχεται να φωτίσουν κάποιες σπουδαίες αλήθειες που ήταν κρυμμένες από τον κόσμο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πάλι πρωτοσέλιδα που θα αφήσουν τους πάντες άναυδους γύρω στην Παρασκευή.

Σε προσωπικό επίπεδο, η Πανσέληνος θα αποτελέσει δραστική υπενθύμιση της αρχής ότι η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική… Η παραδοχή και η ομολογία είναι πάντα προτιμότερες, από το να εκθέσει κάποιος άλλος ένα δικό σας θέμα.

Είστε έτοιμοι να γνωρίσετε περισσότερα σημεία του αχανούς κόσμου; Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της μετακίνησης, γι’ αυτό η Πανσέληνος ίσως είναι το απαραίτητο σινιάλο για να πάρετε το διαβατήριό σας και να οδεύσετε προς ανεξερεύνητους προορισμούς! Όποια διαδρομή κι αν ακολουθήσετε, οι πολυπολιτισμικές επαφές θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες. Είναι η ιδανική στιγμή για διασύνδεση, για να περάσετε κάθε ορατό και αόρατο σύνορο!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-66