ζωδια 07/12-02/01 Αφροδίτη στον Υδροχόο

miniaies-erwtikes-zwdio-ydroxoos

Αστρολογια Η Αφροδίτη στο ζωδιο του  Υδροχόου, 7 Δεκεμβρίου – 2 Ιανουαρίου, 2017

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι μια δύναμη: ζωντανή, ανορθόδοξη, εγκεφαλικά διεγερμένη. Η καρδιά του κομιστή του νερού απαγκιστρώνεται, απαλλαγμένη από την κατήφεια και τον παραλογισμό. Ο Υδροχόος ζει στη δύναμη της πολυμάθειας και της χαράς της μοιρασιάς.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι λιγότερο εγωκεντρική, προσανατολισμένη προς την κοινότητα. Μας φέρνει όλους μαζί για να μιλήσουμε για το μεγαλειώδες του μέλλοντος.

 

Παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι η θεά του Έρωτα, ο Υδροχόος απέχει κατά πολύ από αυτό. Η εξερεύνηση και η πνευματική προσπάθεια είναι προτεραιότητες τώρα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο γιορτάζει την αγάπη σε μια συλλογική έννοια. Αυτός είναι ένας αναζωογονητικός σταθμός για όλους όσους περπατούν την μακρά, εκλεκτική πορεία της μοναξιάς.

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι φλύαρη, φιλική, αυτοτροφοδοτούμενη, ανεξάρτητη. Χτίζει ένα πλέγμα υποστηρικτικών, ενδιαφερόντων ανθρώπων. Αν δεν το έχετε ήδη αυτό, θα δημιουργηθεί τώρα. Υψώστε τη ιδιότροπη σημαία σας και παρακολουθήστε τους άλλους να έρχονται τρέχοντας. Ο σκοπός είναι να είμαστε ο εαυτός μας, πλήρως και άφοβα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μόλις το κάνουμε αυτό, θα βρούμε τους ανθρώπους μας. Όχι απλά τον καθένα, αλλά τους άλλους τυχοδιώκτες, τόσο στο σώμα όσο και στο μυαλό. Ο κοινωνικός κύκλος του Υδροχόου είναι πνευματικός στην ποιότητα του. Ο Υδροχόος είναι το πρίσμα της ανάτασης της γνώσης, της ενθάρρυνσης, της αμοιβαιότητας.

Να ξέρετε ότι η Αφροδίτη στον Υδροχόο δεν είναι ζεστή. Από την θετική πλευρά, ο Υδροχόος σπάνια χάνετε σε τυφώνες θλίψης. Ως σταθερό ζώδιο, ο Υδροχόος μπορεί να γίνει αρκετά σκληρός και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στην αλλαγή. Αυτή η ιδιόρρυθμη συμπεριφορά είναι συχνά αποτέλεσμα μιας μη ισορροπημένης εκδήλωσης του τεράστιου πάθους του κομιστή του νερού για την ευημερία της ευρύτερης κοινωνίας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο επιδιώκει δικαιοσύνη πάνω απ’ όλα.

zwdia

Ο απόλυτος κόσμος του Υδροχόου είναι ένας κόσμος χωρίς χρήματα, χωρίς νόμους, φυλακές, σύνορα ή περιορισμούς οποιουδήποτε είδους: ένας κόσμος στον οποίο η συνεργασία είναι πραγματική, καθημερινή, μια πραγματικότητα της ζωής.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα κάνει σκηνή εάν νιώσει, έστω και λίγο, ότι απειλείται η ελευθερία της και δεν έχει καμία υπομονή για τις ιδιοτελείς τάσεις των άλλων. Η κραυγή μάχης της είναι η ισότητα. Ο καθένας δεν πρέπει απλώς να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο σεβασμό με όλους του υπόλοιπους, αλλά θα πρέπει επίσης να δουλέψει με το ίδιο σθένος για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Όλα τα χέρια κατευθύνουν τη βάρκα. Όλες οι φωνές τραγουδούν και γελούν και παίζουν.

Όσοι γεννήθηκαν με την Αφροδίτη στον Υδροχόο κλίνουν φυσικά προς μάλλον φανταχτερά άτομα. Έχουν μεγαλύτερη ανοχή στις ισχυρές, παράξενες προσωπικότητες. Αν και δεν φαίνετε προς τα έξω ότι είναι συναισθηματικοί, είναι πολύ καλοί φίλοι όσο αισθάνονται ότι η ελευθερία και ο σεβασμός σχηματίζουν τα θεμέλια της κάθε αλληλεπίδρασης. Έχω παρατηρήσει επίσης μια ιδιαίτερα ισχυρή έλξη για τη μουσική και το χορό.

Αυτή η διέλευση προαναγγέλλει ριζοσπαστική, έντονη περιέργεια. Ο κομιστής του νερού αντιπροσωπεύει μια ζωή που την βιώνεις. Μερικές φορές η ελάχιστη σκέψη και η μέγιστη πράξη είναι τόσο αναγκαία όσο και βαθιά ικανοποιητική. Η ένταση εξαφανίζεται όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να σταματήσει να σκέφτεται τόσο πολύ. Ανεβείτε σε ένα μέρος πέρα από τη Γη και τα σύννεφα και θα σας δω εκεί.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75