ζωδια 10/08 Ξεκιναει ο Αναδρομος Κυκλος

imerisies-provlepseis-pempti-24-4

ζωδια 10 Αυγούστου – Ο Ερμής εισέρχεται στην  Σκιά (στην Παρθένο, μέχρι τις 06 Οκτωβρίου)

Ο Ερμής είναι τώρα “στη σκιά” – στην περιοχή του ζωδιακού κύκλου, όπου αργότερα θα γυρίσει ανάδρομος σε περίπου 2½ εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του, ο Ερμής ταξιδεύει μέσα από το ίδιο άνοιγμα του Ζωδιακού τρεις φορές (το μέρος που ονομάζεται σκιά). Την πρώτη φορά όμως, κινείται  σε ορθή πορεία (κινείται προς τα εμπρός), μετά σε ανάδρομη (μοιάζει να πηγαίνει προς τα πίσω) και στη συνέχεια σε ορθή και πάλι.

 

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια πιο εκτεταμένη διαδικασία ανάπτυξης και αλλαγής στα πράγματα που επηρεάζει ο Ερμής – ιδέες, σκέψεις, στον τρόπο σκέψης και την ψυχική εστίαση. Αφορά επίσης τη συλλογή, την ανταλλαγή, την ανάλυση και την οργάνωση των πληροφοριών. Όλες οι μορφές επικοινωνίας επηρεάζονται επίσης.

zodia-taro-45

Αυτό περιλαμβάνει όχι την λεκτική επικοινωνία, αλλά και τα e-mail, το Διαδίκτυο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γενικότερα, τα βιβλία και τα περιοδικά, καθώς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρένα, κλπ) και τις γειτονιές.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι καταστάσεις που αναπτύσσονται για τις επόμενες δύο εβδομάδες (που οδηγούν στην στιγμή που ο Ερμής γυρίζει πραγματικά ανάδρομος) θα απαιτήσουν πιθανόν περαιτέρω έρευνα, βαθύτερη εξέταση και προσαρμογές σε απρόσμενες ανακαλύψεις, το επόμενο δίμηνο.

Αναμένετε αλλαγές στα σχέδιά σας, όλο και περισσότερο διαταρασσόμενη επικοινωνία και νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως και μπορεί να μην ταιριάζουν βολικά με τα σχέδια σας.

Είναι καλό να αφήνετε πολλές επιπλέον ώρες για να κάνετε πράγματα, για να προγραμματίζετε τα μελλοντικά σχέδια και για να πάτε εκεί που θέλετε. Η υπομονή είναι μια πολύτιμη ποιότητα κατά το διάστημα αυτό. Αν θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσπαθήστε να χτίσετε κάποια ευελιξία στα σχέδια σας που θα επιτρέψει αλλαγές αργότερα -ή, αν είναι δυνατόν, μπορεί να θέλετε να καθυστερήσετε τις τελικές ή τις αμετάκλητες αποφάσεις μέχρι να επιστρέψει ο Ερμής στην ορθή πορεία του.

zwdia

Εδώ είναι οι βασικές ημερομηνίες αυτού του κύκλου:

Ο Ερμής εισέρχεται στη Σκιά: 10 Αυγούστου

Ο Ερμής σταθεροποιείτε ανάδρομος: 30 Αυγούστου

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο: 12 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής σταθεροποιείται  σε ορθή πορεία: 22 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής αφήνει τη Σκιά: 06 Οκτωβρίου

Ο Ερμής σε Σύνοδο με τον Ήλιο: 27 Οκτωβρίου

zwdia-zodia-tarw

10 Αυγούστου – Ο Ερμής σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα (Παρθένο / Αιγόκερω)

Είναι δυνατόν να βουτήξετε βαθιά κάτω από την επιφάνεια τώρα στην αντίληψή σας για τις καταστάσεις, τους άλλους ανθρώπους και τον εαυτό σας. Εάν προσπαθούσατε να κατανοήσετε τα βαθύτερα κίνητρα και τη δυναμική του τι συμβαίνει στη ζωή σας, θα μπορούσε να υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη τώρα. Το φως μπορεί τελικά να φτάσει στις σκοτεινότερες γωνιές που σας έχουν ξεφύγει και στη διεισδυτική διορατικότητα σας.

Θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να αρθρώσετε αυτές τις αντιλήψεις και να πείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας με έναν τρόπο που είναι ασυνήθιστα ισχυρός ή έντονος (οπότε να προσέχετε να μην χτυπήσετε κατά λάθος το ακροατήριό σας). Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει μια ευκαιρία να αποβάλετε και να αφήσετε πίσω σας παλιές, φθαρμένες αντιλήψεις ή αναποτελεσματικές μορφές επικοινωνίας. Δοκιμάστε να γράψετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας για να συλλάβετε την ενέργεια αυτής της διέλευσης. Αυτό είναι το μόνο ακριβές πέρασμα αυτής της διέλευσης, δεδομένου ότι ο Πλούτωνας ήταν εκτός εμβέλειας όταν ο Ερμής πέρασε από αυτή την περιοχή πριν από δύο μήνες.

Αυτό είναι το πρώτο από τα 3 περάσματα: 10 Αυγούστου, 20 Σεπτεμβρίου, 23 Σεπτεμβρίου.

zwdia-zodia-astrologia-65