ζωδια 12/01 Τα Ονειρα θα γινουν Πραγματικοτητα

astrologia-ioylios-2014

ζωδια  12 Ιανουαρίου – Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω (μέχρι τις 07 Φεβρουαρίου)

Ο χαρούμενος, προσαρμόσιμος Ερμής ταξιδεύει μέσα από τον συμβατικό, δομημένο Αιγόκερω και αναδεικνύει την αναλυτική, εστιασμένη πλευρά του. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να σχεδιάσετε τα πρότζεκτ σας και να χαράξετε ένα σχέδιο για να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι ίσως καλύτερο να επιλέξετε την πειθαρχία αντί για τις αποσπάσεις της προσοχής.

Η επικοινωνία, οι ιδέες και η συνειδητοποίηση μπορεί να γίνουν σοβαρές, δομημένες, γειωμένες και να εκδηλωθούν τώρα. Απλά μην τις αφήσετε να υποστούν καταστολή ή λογοκρισία. Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να κάνετε κάποιο σοβαρό σχεδιασμό και να οργανωθείτε για τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να αναλύσετε και να αξιολογήσετε αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν, το προηγούμενο έτος περίπου.

 

Τι έχετε μάθει; Ποιες πληροφορίες έφτασαν στο δρόμο σας και σας οδήγησαν σε νέες κατευθύνσεις; Τι στόχους έχετε επιτύχει και τι στόχους θέλετε να ακολουθήσετε τώρα; Ποιο σχέδιο δράσης απαιτείται για να σας πάει από εδώ εκεί; Μπορεί να είναι η στιγμή που να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια σκληρή πραγματικότητα και να μπορείτε να πάρετε δύσκολες αποφάσεις καλύτερα από ό,τι συνήθως.

zodia-taro-45

Επειδή ο Ερμής στον Αιγόκερω τείνει να είναι σοβαρός και πραγματικός, μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που να είστε πιο επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την αποθάρρυνση. Θα σας βοηθήσει να προγραμματίζετε τακτικά διαλείμματα από τη ρουτίνα σας και να κάνετε μικρά διαλλείματα και να συνδέετε το μυαλό σας με διαφορετικές οπτικές για λίγο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια  12 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (στους Ιχθύες)

Αυτή μπορεί να είναι μια εποχή ρομαντισμού και ονειρικής επιθυμίας απ’ τη μία, ή παραπλανητικής χειραγώγησης και εγωιστικών διαπραγματεύσεων από την άλλη. Στην καλύτερη περίπτωση αυτή η διέλευση μπορεί να εμπνεύσει τεράστια δημιουργικότητα και πίστη που μπορεί να επουλώσει πληγές στην αγάπη και την αφθονία.

Μπορούμε να είμαστε εξαιρετικά ανοικτοί στις πιο υψηλόφρονες δυνατότητες των στενών μας σχέσεων και στην ικανότητά να προσελκύουμε ό,τι και όποιον θέλουμε. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να αξιολογούμε αυτούς τους τομείς υπό το φως των πραγματικοτήτων που πρέπει να αντιμετωπιστούν προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητες τους.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορεί να είναι πιο εύκολο για εσάς να έχετε πίστη στη δύναμη της διαπραγμάτευσης – ότι το Σύμπαν θα εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα – αλλά είναι επίσης εύκολο να χαθούμε μέσα στους ευσεβείς μας πόθους και να χάσουμε την επαφή με την πραγματικότητα της κατάστασης. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή που αφορά το εισόδημα σας, τις επενδύσεις σας, τις δαπάνες σας ή τους πόρους σας, είναι πιθανώς καλή ιδέα να κάνετε έναν έλεγχο της πραγματικότητας με έναν έμπιστο φίλο ή έναν σύμβουλο.

Αν ξεκινάτε μια νέα σχέση ή διαπραγματεύεστε αλλαγές σε μια υπάρχουσα, θα ήταν ίσως συνετό να έχετε μια μακροπρόθεσμη προοπτική και να περιμένετε να δείτε αν τα όνειρά σας θα γίνουν, όντως, πραγματικότητα ή εάν οι ελπίδες σας χρωματίζουν τη σκέψη σας πάρα πολύ. Ο έλεγχος της πραγματικότητας με έναν έμπιστο φίλο μπορεί επίσης να βοηθήσει και σε αυτό. Αυτή η διέλευση ξεκινά ένα νέο κύκλο που φέρνει αυτά τα θέματα στη ζωή μας για να τα εξερευνήσουμε και ξετυλίγεται σταδιακά κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών (περίπου).

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768