ζωδια 13-14/10 Εντονες Επικοινωνιες

astrologia-eksagwno-ari-ermi

ζωδια 13 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη (Ζυγό / Αιγόκερω)

Φλογερή ομιλία, διαφωνίες και καυτά ντιμπέιτ χαρακτηρίζουν αυτή την όψη. Αυτό θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή της σύγκρουσης, ή θα μπορούσε να είναι τονωτικό και προκλητικό – ή και τα δύο!

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι μπορεί να έχετε λίγη υπομονή και το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τους άλλους γύρω σας. Μπορεί να είναι μια στιγμή που βγάζετε στη φόρα πράγματα που αργότερα μετανιώνετε, ή μπορεί να βρείτε επιτέλους το θάρρος να κάνετε κάτι που θέλατε εδώ και καιρό.

 

Το πρόβλημα είναι ότι το ένα μπορεί εύκολα να μοιάζει με το άλλο και κάτι που μοιάζει με θάρρος τη δεδομένη στιγμή, μπορεί να μοιάζει περισσότερο σαν απερίσκεπτη βιασύνη εκ των υστέρων. Τα σκληρά λόγια δεν μπορούν πάντα να παρθούν πίσω, γι’ αυτό κρατηθείτε γερά στην αντικειμενικότητά σας και την καλύτερη κρίση σας, ενώ πολεμάτε προφορικά τα δράματα.

zodia-taro-45

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια για να ανατροφοδοτήσετε τις υποκινούμενες φωτιές σας και χρησιμοποιήστε τις ιδέες σας για να δημιουργήσετε θετική δράση. Αξιοποιήστε την άφθονη ενέργεια σας για να τροφοδοτήσετε τις αποφάσεις σας, το θάρρος και την αποφασιστικότητα σας.

zodia-astra-tarot

ζωδια 14 Οκτωβρίου- Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (Ζυγό / Τοξότη)

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να λάβετε μια λογική, πρακτική προσέγγιση για την επίλυση των προβλημάτων σας και την λήψη αποφάσεων τώρα. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τα πρακτικά για το πώς θα πάτε από το “εδώ” στο “εκεί” στην επιδίωξη των φιλοδοξιών σας. Ή, μπορεί να βρείτε ότι ήρθε ο καιρός να φέρετε εις πέρας τους ολοκληρωμένους στόχους σας, αποστάζοντας και συστηματοποιώντας αυτά που έχετε μάθει αυτούς τους μήνες που πέρασαν. Αυτό θα απαιτήσει κατά πάσα πιθανότητα αρκετή

προσπάθεια από την πλευρά σας για να συμβεί, αλλά η ευκαιρία είναι εκεί, αν επιλέξετε να την αρπάξετε. Αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει ψυχική σταθερότητα και την ικανότητα να εφαρμόσετε την ψυχική σας εστίαση με έναν πρακτικό και γειωμένο τρόπο. Μπορεί να είναι ευκολότερο να δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Η δημιουργική ενέργεια μπορεί να γίνει παραγωγική και αποδοτική, αν τη χρησιμοποιήσετε μεθοδικά ή λογικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia