ζωδια 16-17/01 Καρμικες Θεραπειες

zwdio-skorpios-afroditi

ζωδια 16 Ιανουαρίου – Ο Άρης σε σύνοδο με το Χείρωνα (στους Ιχθύες)

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες τόσο για θεραπεία όσο και για κακό στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Η σθεναρότητα του Άρη είναι σαν το νυστέρι του χειρουργου που μπορεί να θεραπεύσει ξεπερνώντας την αντίσταση, το λήθαργο, τον πόνο ή την άρνηση – αλλά θα μπορούσε να είναι, επίσης, ένα μαχαίρι που προκαλεί βλάβες όταν δεν χρησιμοποιηθεί με ακρίβεια και φροντίδα.

Η θεραπευτική πτυχή αυτής της ενέργειας μπορεί να φέρει κάποια ανακούφιση σε χρόνια ή επίμονα προβλήματα, αλλά αν αυτή χειριστεί με θυμό, εχθρότητα ή αναισθησία, θα μπορούσε να επιδεινώσει αυτά τα προβλήματα.

 

Και η φυσική ενέργεια θα μπορούσε να επηρεαστεί από αυτή τη διέλευση, είτε φέρνοντας μια νέα προσέγγιση που μπορεί να βελτιώσει την αντοχή είτε καταστρέφοντας την ενέργειά σας μέσω σωματικής, συναισθηματικής ή πνευματικής αδιαθεσίας.

zodia-taro-45

Μπορεί να νιώσετε λίγο αποθαρρυμένοι ή ανίσχυροι… ή μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε το φως στο τέλος του τούνελ και να καταφέρετε να αρχίσετε να κινήστε προς αυτή την κατεύθυνση.

zwdia-66

Αυτή είναι η αρχή ενός νέου κύκλου δουλειάς με αυτές τις συνδυασμένες ενέργειες, ο οποίος διαρκεί περίπου 2 χρόνια. Για να συμμετάσχετε με θετικές προθέσεις σε αυτή την κίνηση μπορεί να σας βοηθήσει το να παρατηρείτε τις συγκρούσεις, τα προβλήματα ή τους αγώνες που συμβαίνουν κατά αυτό το διάστημα, καθώς υπάρχει κάτι σε αυτά τα θέματα που θα ξεδιπλωθεί και θα αναπτυχθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια 17 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης ( Αιγόκερω / Παρθένο)

Σήμερα και μία ή δύο ημέρες πριν και μετά την σημερινή ημερομηνία τα πράγματα θα αρχίσουν να βγάζουν νόημα. Αυτά που διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να φαίνονται πιο προφανή και η ικανότητα σας να τα εκφράσετε με λόγια μπορεί να ρέει πιο εύκολα.

Μπορεί να αναγνωρίσετε και να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία, τις ικανότητες, τα δυνατά σημεία και τις ιδέες που μπορούν να σας πάνε πιο μακριά στην πορεία που έχετε διαλέξει να ακολουθήσετε. Ωστόσο, είναι καλή ιδέα να τσεκάρετε αν είναι ρεαλιστικό να δράσετε πάνω σε αυτές τις ιδέες και τα οφέλη.