ζωδια 16-18/08 Ασυνηθιστες Ερωτικες Εξελιξεις

zwdia-zodia-astrologia-3

ζωδια 16 Αυγούστου – Ο Ήλιος σε Τρίγωνο με τον Ουρανό (Λέοντα / Κριό)

Είστε πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο στον αυθορμητισμό, τις εκπλήξεις και στο να ενεργείτε με τη διαίσθηση σας!

Η αίσθηση του χιούμορ και της διασκέδασης αφήνονται χαλαρές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, όπως και η ικανότητά σας να ξεφεύγετε από παλιές τετριμμένες συνήθειες.

Μπορεί να έχετε μια στιγμή ενόρασης, μια έκρηξη θάρρους ή ένα κύμα έμπνευσης στο πλαίσιο της παρούσας όψης. Το πνεύμα του εαυτού σας μπορεί αν απελευθερωθεί τώρα, ενδεχομένως οδηγώντας σας να συμπεριφέρεστε εκτός του χαρακτήρα σας.

zodia-taro-45

 

Είναι μια καταπληκτική στιγμή για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε με κάτι που είναι έξω από τον χαρακτήρα σας. Για την ακρίβεια, μπορεί να σας εκπλήξει το πόσο εύκολο είναι να ξεφύγετε από την συνηθισμένη ρουτίνα σας … σε τέτοιο βαθμό που θα είναι καλό να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην γίνετε υπερβολικά απερίσκεπτοι στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αν η αυτοπεποίθηση, η έκφραση του εαυτού ή η αυτοεκτίμηση σας ασφυκτιούσαν ή είχαν χάσει την ένταση τους τον τελευταίο καιρό, θα μπορούσαν να πετάξουν προς τα έξω με κάποια αστάθεια, απρόσεκτα ή χαοτικά. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε σπρώχνοντας το φάκελο, χωρίς όμως να τον σκίσετε.

ζωδια 18 Αυγούστου – Η Αφροδίτη σε Τρίγωνο με τον Πλούτωνα ( Παρθένο / Αιγόκερω)

Οι στενές τετ – α- τετ συνδέσεις με τους ανθρώπους (τους στενούς σας φίλους, τους εραστές, τους συνεργάτες όλων των ειδών) θα έχουν την τάση να κλίνουν προς ένα βαθύτερο, πιο έντονο επίπεδο τώρα. Αντί αυτόματα να κάνετε το διπλωματικό, “καλό” πράγμα, μπορεί να νιώσετε ότι είναι πιο ικανοποιητικό να μοιράζεστε περισσότερο τα αυθεντικά σας συναισθήματα.

zwdia-66

Μπορεί να είναι δυνατό τώρα να συνδεθείτε με τους ανθρώπους σε ένα βαθύτερο επίπεδο, ενώ εξακολουθείτε να διασφαλίζετε ότι τα συμφέροντά σας είναι εξίσου ισορροπημένα με τα δικά τους. Το κόλπο είναι να το κάνετε αυτό χωρίς να προσπαθείτε να ελέγξετε ή να εξουδετερώσετε το άλλο άτομο και μπορεί να είναι ευκολότερο να αποφύγετε τις παγίδες τώρα.

Θα μπορούσατε να κάνετε κάποιες βαθιά στενές σχέσεις με τους άλλους τώρα, στο πλαίσιο της παρούσας διέλευσης. Οι οικονομικές σχέσεις με τους άλλους μπορούν να κυλήσουν ομαλά, αν και θα ήταν ίσως συνετό να πάρετε σαφή επιβεβαίωση ότι είστε και οι δύο στο ίδιο μήκος κύματος σχετικά με τα ψιλά γράμματα.

zwdia