ζωδια 19/01 Απροσδοκητες πραξεις και Λυσεις

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

ζωδια 19 Ιανουαρίου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο ( Ιχθύες / Τοξότη)

Η παρορμητική ευθεία δράση του Άρη συναντά την σοβαρή δομή του Κρόνου. Η προκύπτουσα τριβή συχνά μπορεί να παράγει σημαντική θερμότητα που θα πάρει τη μορφή της απογοήτευσης, των τσακωμών, των συγκρούσεων και του άγχους – αλλά και της παραγωγικότητας και των αποτελεσμάτων στη σκληρή δουλειά.

Οι προσπάθειές σας μπορεί να φαίνεται ότι ανατρέπονται και οι ενέργειές σας να μπλοκάρονται σε κάθε στροφή. Η ευαισθησία σας στα προβλήματα με τα πρόσωπα αρχής μπορεί να είναι ιδιαίτερα υψηλή, καθώς και η ευαισθησία σας στους άλλους που δεν συνεργάζονται καλά με το δικό σας ρόλο ως μορφή εξουσίας.

 

Το νεανικό, ελεύθερο πνεύμα μέσα σας απαιτείται με κάποιο τρόπο να αντιμετωπίσει την σοβαρή, υπεύθυνη, προσεκτική πλευρά σας και μια πάλη για την εξουσία μεταξύ των δύο πηγών ενέργειας μπορεί εύκολα να ακολουθήσει. Αν η μία πλευρά υπερισχύσει της άλλης μπορεί να προκαλέσει είτε κατάθλιψη και ενοχή είτε εξέγερση και εμμονή.

zodia-taro-45

Ωστόσο δεν είστε χωρίς δύναμη ή ικανότητα! Αυτή η τριβή μπορεί επίσης να αξιοποιηθεί με πολύ παραγωγικούς τρόπους. Η ενέργειά σας, οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας μπορεί να εκδηλωθούν και να στερεοποιηθούν – ακόμη κι αν, ενδεχομένως, αναγκαστούν από τις περιστάσεις.

Τα εμπόδια μπορούν να μας κάνουν δυνατότερους αν συνεργαστούμε μαζί τους αντί απλά να παλεύουμε εναντίον τους. Για την ελαχιστοποίηση των διαπροσωπικών προβλημάτων να θυμάστε ότι η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική, αλλά η επιθετικότητα ή η ακαμψία συνήθως το μόνο που θα κάνει είναι να εγείρει του απέναντι σας τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

Μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να υπερασπιστείτε ή να διεκδικήσετε τα προσωπικά σας όρια. Ή μπορεί να το βρείτε δύσκολο να συμμορφωθείτε με τα όρια κάποιου άλλου. Αν η ένταση από αυτή τη διέλευση αρχίσει να σας κουράζει υπερβολικά, κάντε ένα διάλειμμα, βρείτε ένα ασφαλές (ίσως και δημιουργικό;) καταφύγιο για να βγάλετε τα συναισθήματά σας και στη συνέχεια βρείτε ένα νέο τρόπο για να προσεγγίσετε το πρόβλημα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια 19 Ιανουαρίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Υδροχόο (Μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου)

Ευτυχής Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Υδροχόους! Ενώ ο ήλιος ταξιδεύει μέσω του Υδροχόου όλοι έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε την επαναστατική, ατομικιστική και φουτουριστική φύση του Υδροχόου που έχουμε μέσα μας.

Αυτό προαναγγέλλει μια εποχή που σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τα όρια πέρα από το status quo και τη συμβατική πραγματικότητα, σας καλεί να προσεγγίσετε τα χαμένα νήματα που θα σας οδηγήσουν στο ποιοι είστε. Μπορεί να κατανοήσετε καλύτερα την ατομική σας μοναδικότητα και το διό σας μέρος μέσα στο Μέγα Συλλογικό – τόσο στην κοινότητά σας όσο και στο Συλλογικό Ασυνείδητο.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Για να μπορέσετε να αφήσετε το μοναδικό αποτύπωμα του σκοπού της ζωής σας, μερικές φορές είναι απαραίτητο να γίνετε επαναστατικοί, αυθόρμητοι και να είστε ανοικτοί στο απροσδόκητο. Μπορεί να αντιληφθείτε την ανάγκη σας για αυτές τις ιδιότητες στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Υπάρχει πάντα μια συνεχής ένταση μεταξύ της ανάγκης να συμμορφωνόμαστε με τον τύπο της κοινωνίας για το τι λειτουργεί καλύτερα σε σχέση με την ανάγκη μας να βγούμε από το κεντρικό μονοπάτι για να εξερευνήσουμε νέες εμπειρίες και τα δύο αυτά είναι εξίσου απαραίτητα για την υγεία τόσο του ατόμου όσο και της ευρύτερης κοινότητας.

Αρχετυπικά, στον Υδροχόο συναντάμε την προσωπική μας εμπειρία της μάχης.

Διαβαστε το αναλυτικο Ωροσκόπιο του Χειμωνα 2017 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιοςτοξοτηςαιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera