ζωδια 20/03 Αμεση αλλαγή – Νέες κατευθύνσεις.

genia-paidiwn-indigo

Ζωδια τελευταιο τεταρτο της Σεληνης

Δευτέρα, 20 Μαρτίου (Εαρινή Ισημερία)

Περίπου έξι ώρες αφού ο Ήλιος μπει στον Κριό, ηλιακές ακτίνες σχηματίζουν τετράγωνο με την Σελήνη στον Αιγόκερω. Τα τετράγωνα έχουν να κάνουν με την άμεση αλλαγή και με τις νέες κατευθύνσεις.

zodia-taro-45

Το κριάρι, κόκκινα, ψυχρά μάτια κατεβαίνουν από το έρημο βουνό για να συναντήσουν την δασύτριχη θαλάσσια κατσίκα στην παλίρροιά της. Στους πρόποδες των βράχων του ωκεανού κάθονται στη σιωπή, με τα κέρατα κλειδωμένα.

 

Ο σκοπός αυτού του τέταρτου της Σελήνης είναι η εσωτερική / εξωτερική αναδιάρθρωση (Αιγόκερως) που επικαλύπτει μια περίοδο του ενεργεί, κάνει, είναι (Κριός). Μια ηλεκτρική σουπερνόβα που έτριζε, το υπόβαθρο των Όλων από την αρχή του Σύμπαντος και δεν υπάρχει τίποτα για να φοβηθείτε, ακόμα και όταν ο φόβος ο ίδιος έρχεται σαν μια γιγαντιαία, τρομακτική σκιά στο κατώφλι σας.

Ο Αιγόκερως κυβερνά τα οστά και ο Κριός τους μυς στο φυσικό μας σώμα. Ο Αιγόκερως, όπως ο σκελετός μας, είναι ανθεκτικός στην αλλαγή. Αλλά ο Κριός είναι το θερμόαιμο αρνί της άνοιξης. Αυτός είναι το # 1 στο ζωδιακό κύκλο, και η πρώτη συμβουλή του είναι πάντα η αγάπη του εαυτού. Ο Κριός διδάσκει τον Αιγόκερω ότι μερικές φορές η καλύτερη δομή είναι μια καινούργια δομή. Επιτρέπει στον Αιγόκερω να ξεφύγει από τις υπάρχουσες δομές και να είναι το νούμερο ένα – εντελώς μόνος του.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Με αυτό το τέταρτο της Σελήνης που πέφτει στην εαρινή ισημερία / πρώτη ημέρα της σεζόν του Κριού (ναι!!) τα αποτέλεσμα που μόλις

είπα – ότι νιώθουμε να πιεζόμαστε μακριά, να επιπλέουμε στο άγνωστο, όλα για εμάς, μόνο εμάς και τη φωτιά στην αναπνοή μας – αυτά τα αποτελέσματα θα είναι διπλά, τριπλά ενισχυμένα, ή και περισσότερο, ποιος ξέρει;

Η Σελήνη είναι στο “αντίβαρο” της στον Αιγόκερω, καθώς αυτό είναι το ζώδιο απέναντι από το ζώδιο που κυβερνά, το οποίο είναι ο Καρκίνος. Όταν ένας πλανήτης βρίσκεται στο ζώδιο του αντίβαρου του, ο πλανήτης είναι στο πιο αδύναμο σημείο του και η ζωή είναι γενικά πιο δύσκολη.

Στον Αιγόκερω η Σελήνη είναι τεταμένη, δεν συνηθίζει στην ακαμψία της θαλάσσιας κατσίκας και στην έμφασή του στις αρμοδιότητες και την καριέρα, προτιμά αντ’ αυτού τα ζεστά, στοργικά νερά των μαλακών συναισθημάτων του ωκεανού όπου μένει συνήθως. Οπότε! έχετε συμπόνια για τον εαυτό σας αν βιώσετε εναλλαγές στη διάθεση, ασυνήθιστα χαμηλή ενέργεια ή αισθανθείτε ιδιαίτερα ευαίσθητοι.

Στο τέταρτο της Σελήνης του περασμένου μήνα στον Τοξότη έγραψα το μάντρα: καλέστε το απροσδόκητο. Η εβδομάδα που οδηγεί και η εβδομάδα μετά από αυτό το τέταρτο ήταν πράγματι γεμάτη από απροσδόκητα. Έτσι ξαναγράφω το ίδιο μάντρα και πάλι. Θα το πω και πάλι γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να κάνει κάποιος μια τέτοια πρόσκληση.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Αιγόκερω είναι σαν ένα πυρωμένο σίδερο να λιώνει ένα ατσάλινο πλαίσιο. Όταν μιλάμε για τον Αιγόκερω, οι αλλαγές συνδέονται συχνά με τη σταδιοδρομία ή το σχολείο, αλλά μερικές φορές υποδεικνύουν σχέσεις με ανδρικές μορφές. Σε κάθε περίπτωση, όποιες διαρθρωτικές αναδιατάξεις κι αν λάβουν χώρα, θα είναι εγγενώς υποστηρικτικές. Η σεζόν του Κριού δεν μας αφήνει στο κενό.

zwdia

Λίγες ώρες πριν φτάσει το τέταρτο της Σελήνης, η Σελήνη κάνει μια σύνοδο με τον Κρόνο, που τυχαίνει να είναι ο κυβερνήτης του Αιγόκερω. Αυτοί οι δύο πλανήτες τα πάνε καλά και κάνουν αυτό το τέταρτο εξαιρετικά ξεκάθαρο. Περιμέντε να αισθανθείτε σαν να επιπλέετε, όχι εξουθενωμένοι, από την προοπτική των πραγμάτων που θα έχετε να κάνετε, από τα μέρη που θα έχετε να πάτε.

Μια πραγματικά ισχυρή μέρα ακολουθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της 22ας Μαρτίου. Η Σελήνη σχηματίζει μια σύνοδο με τον Πλούτωνα. Με τον Πλούτωνα, το Θεό της Μεταμόρφωσης, εξακολουθεί να είναι στον

zwdia

Αιγόκερω, τον αγαπημένο μας αρχιτέκτονα και σχεδιαστή, αυτή η όψη ενθαρρύνει περισσότερη αλλαγή. Η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο αργά το βράδυ της 22ας Μαρτίου, μετά στους Ιχθύες το πρωί της 25ης Μαρτίου. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Μαρτίου, η Σελήνη σχηματίζει τη μηνιαία σύνοδο της με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη των Ιχθύων.

Αυτή είναι μια ευοίωνη ημέρα για δημιουργικές εργασίες, ιδιαίτερα τη μουσική και το χορό, καθώς και την επικοινωνία με τις γυναίκες. Είναι, ωστόσο, μια συναισθηματικά ασταθής μέρα και προσέξτε τα δηλητήρια! Στους κλαψιάρηδες Ιχθύες αρέσει να πίνουν. Τέλος, στις 27 Μαρτίου έχουμε το νέο μας έτος, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia