ζωδια 2015 – ωροσκοπιο λεων

zwdio-lewn-ermis

ζωδια 2015 – ωροσκοπιο λεων

 

ζωδια 2015: το 2015 θα είναι μία περίοδος όπου όλη σας η σκληρή δουλειά, εδώ και πολλά χρόνια, θα ανταμειφθεί. Μην υποτιμήσετε τον εαυτό σας, έχετε μεγάλη καρδιά και η γενναιοδωρία σας δεν περιγράφεται.

 

Ο λεων είναι ζωδιο της φωτιάς. Έτσι, είστε παθιασμένοι για όλα τα πρότζεκτ με τα οποία ασχολείστε. Είστε επίσης παθιασμένοι με τους ανθρώπου στη ζωή σας, και αυτό θα ανταμειφθεί. Η καριέρα σας θα λάβει την ώθηση που ελπίζατε.

 

Στον οικονομικό τομέα, προβλέπεται πως τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν. Ο στοργικός, γενναιόδωρος τρόπος σας, είναι πολύ καλός για την υγεία σας. Τα λόγια σας θα βοηθήσουν ένα οικογενειακό μέλος με προβλήματα. Προσέξτε όμως να μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την ευγένεια και την γενναιοδωρία σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια 2015 Ιανουάριος

Θα είστε αρκετά απασχολημένοι με τους φίλους και την οικογένειά σας. Θα δεθείτε περισσότερο με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Είναι μία καλή στιγμή να επικεντρωθείτε στην απόκτηση εσωτερικής ηρεμίας.

 

ζωδια 2015 Φεβρουάριος

Θα έχετε κάποια θέματα με φίλους, εραστές και συνεργάτες. Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους με ηρεμία και όλα θα πάνε καλά.

 

Ζωδια 2015 Μάρτιος

Θα είναι καλός μήνας για διασκέδαση και ταξίδια. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός και οι άνθρωποι θα θελήσουν να σας ακολουθήσουν σε ό, τι και αν κάνετε.

 

ζωδια 2015 Απρίλιος

Είναι καλή στιγμή να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας. Το ωροσκοπιο σας προβλέπει πως όλες σας οι επενδύσεις θα είναι επιτυχημένες και ευλογημένες με οικονομική ασφάλεια για το μέλλον.

 

 

ζωδια 2015 Μάιος

Θα είστε ελαφρώς ανασφαλείς για το μέλλον. Όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς με την σκληρή σας δουλειά, ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια θα εξαφανιστούν από το μονοπάτι σας.

 

ζωδια 2015 Ιούνιος

Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τους συναισθηματικούς σας περιορισμούς και να δουλέψετε πάνω στην απόκτηση ενέργειας και δημιουργικότητας. Με λίγη προσπάθεια, όλα είναι δυνατά.

 

ζωδια 2015 Ιούλιος

Θα φανούν τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς σας. Ο Ιούλιος θα είναι ένας καλός μήνας να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ζωδια 2015 Αύγουστος

Θα είναι αρκετά ενδιαφέρων μήνας. Δεν θα έχετε την διάθεση για κοινωνική ζωή, μολονότι ο ήλιος είναι ο κυβερνήτης σας. Όμως, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να χάσετε πολλές ευνοϊκές ευκαιρίες και στην εργασία αλλά και στον ερωτα.

 

ζωδια 2015 Σεπτέμβριος

Θα είστε απίστευτα ενεργητικοί αυτό το μήνα. Δηλώστε συμμετοχή σε μία σωματική δραστηριότητα ή σε κάποιο άθλημα για να βοηθήσετε την πνευματική και σωματική σας υγεία.

 

zwdia

 

ζωδια 2015 Οκτώβριος

Το ωροσκοπιο σας προβλέπει πως θα χρειαστεί να προσέξετε τα λόγια σας αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε περιττές διαμάχες.

 

ζωδια 2015 Νοέμβριος

Είναι ένας μήνας όπου η δημιουργικότητά σας δεν θα είναι το κυριότερό σας χαρακτηριστικό. Να σκέφτεστε θετικά και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αυτή τη φάση.

 

ζωδια 2015 Δεκέμβριος

Ο Δεκέμβριος θα είναι γεμάτος επανασυνδέσεις, συναντήσεις και πάρτι. Είναι καλή περίοδος να περάσετε ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους που αγαπάτε και με όσους νιώθετε άνετα.

 

ζωδια 2015 διαβάστε επίσης

 

zwdia