ζωδια 2015 –ωροσκοπιο τοξοτης

ζωδια 2015 –ωροσκοπιο τοξοτης

 

ζωδια 2015: το 2015 θα είναι για τους τοξότες εύκολο και απολαυστικό. Τα τελευταία χρόνια δοκιμάστηκε η δύναμη, ο χαρακτήρας και οι ικανότητές σας, και έχετε πλέον αποδείξει τι αξίζετε. Τον τελευταίο καιρό, η ζωή έμοιαζε άδικη.

 

Ο πλούτωνας, ο πλανήτης του μετασχηματισμού, δουλεύει στη ζωή σας εδώ και μερικά χρόνια. Είστε σε μία φάση αναδιοργάνωσης της ζωής σας. Έχετε γίνει περισσότερο οργανωμένοι και πλέον δεν αναλώνετε την ενέργειά σας σε θέματα που δεν αξίζουν.

 

Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, οι σχέσεις, θα είναι πολύ πιο εύκολες για το ζωδιο του τοξοτη. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, καθώς και οι πιθανότητες να βρείτε τον πραγματικό ερωτα. Ο ενθουσιασμός σας για την ζωή θα είναι μεταδοτικός.

zodia-taro-45

 

Οι άλλοι θα σας θεωρούν παράδειγμα στο πώς να ξεπερνούν προβλήματα με αξιοπρέπεια. Η επιρροή των πράξεών σας θα είναι μεγάλη, για αυτό σκεφτείτε αρκετά πριν πράξετε.

 

zwdia

 

ζωδια 2015 Ιανουάριος

Θα είναι ένας μήνας γεμάτος συμβάντα. Στο δεύτερο μισό, ίσως μπείτε σε μπελάδες εξαιτίας της ωμής σας έκφρασης. Σκεφτείτε το δύο φορές πριν μοιραστείτε την ειλικρινή σας άποψη με τους άλλους.

 

ζωδια 2015 Φεβρουάριος

Ο μήνας αυτός θα είναι αφιερωμένος στην οικογένεια. Είναι καλή στιγμή να κάνετε ένα μικρό ταξίδι και να αναζωογονήσετε το μυαλό και το σώμα σας. Θα υπάρξει πνευματική ανάπτυξη.

 

ζωδια 2015 Μάρτιος

Τον Μάρτιο θα χρειαστεί να κάνετε διαλείμματα και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά δύσκολοι για εσάς. Χρειάζεστε όση περισσότερη ξεκούραση γίνεται.

 

ζωδια 2015 Απρίλιος

Θα καταλάβετε καλύτερα την πραγματικότητα και τα ονειρα σας. Ξέρετε τι μπορεί να γίνει και τι είναι στη φαντασία σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ξανά και καλύτερα τους στόχους σας.

 

ζωδια 2015 Μάιος

Θα είστε γκρινιάρηδες, κυκλοθυμικοί και ευέξαπτοι. Θα χάνετε την ψυχραιμία σας και θα κατηγορείτε τους άλλους για τα λάθη σας. Αναλύστε τις πράξεις σας πρώτα.

 

ζωδια 2015 Ιούνιος

Θα έρθετε σε ευθυγράμμιση με τον εαυτό σας. Θα ξεπεράσετε τους εσωτερικούς φόβους και περιορισμούς σας, και θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι.

 

zwdia

 

ζωδια 2015 Ιούλιος

Ο Ιούλιος θα είναι γεμάτος νέες εμπειρίες και συναισθήματα. Είτε αφορά την καριέρα είτε τις σχέσεις, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε το άγνωστο, να πάρετε ρίσκα και να βγείτε νικητές.

 

ζωδια 2015 Αύγουστος

Είναι ένας καταπληκτικός μήνας όσον αφορά την πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα. Ο δίας ευνοεί το ωροσκοπιο σας. Αυτό εξασφαλίζει πως η επιτυχία και η αφθονία θα έρθουν προς το μέρος σας.

 

ζωδια 2015 Σεπτέμβριος

Είναι καλό να ονειρεύεστε αλλά πρέπει να είστε και ρεαλιστικοί με τα ονειρα αυτά. Το ωροσκοπιο σας προβλέπει πως θα υπάρξει ανασφάλεια ίσως και κατάθλιψη.

 

ζωδια 2015 Οκτώβριος

Θα αντιμετωπίσετε ξαφνικά προβλήματα, εμπόδια και καθυστερήσεις. Μπορείτε όμως να τα ξεπεράσετε αν επιλέξετε να τα λύσετε αντί να τρέξετε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

 

ζωδια 2015 Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε στην εργασία και τον ερωτα. Κατακτήστε το!

 

ζωδια 2015 Δεκέμβριος

Ο Δεκέμβριος φέρνει νέες ευκαιρίες και επιτυχία. Θα πρέπει όμως να είστε εργατικοί και σοβαροί. Αλλιώς τα πράγματα θα καταρρεύσουν.

 

ζωδια διαβάστε επίσης