ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016 Σκορπιος

miniaies-erwtikes-zwdio-skorpios

ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016 Σκορπιος

Αστρολογια zwdia ωροσκοπος  σκορπιός

ζωδια σκορπιος ΑΓΑΠΗ

Μόλις βγαίνετε από ένα διάστημα δύο ετών συνεχών απογοητεύσεων στον τομέα της αγάπης και του έρωτα.

zodia-taro-45

Και τώρα που ο Κρόνος πια μπήκε στο ζώδιο του Τοξότη, παύει να μπορεί να σας κάνει άλλο τη ζωη σας δύσκολη. Τώρα λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε αν η ερωτική σας σχέση έφτασε στο τέρμα της;

 

Αν αυτό είναι το ερώτημα σας , τότε αφήστε με να σας πω τα εξής: Ο Δίας ευρισκόμενος στο ζώδιο της Παρθένου, σας δίνει δύναμη σε κάθε ένα ξεχωριστά αλλά σε όλους όμως τους τομείς της ζωής σας, οπότε δεν έχετε απολύτως τίποτα αρνητικό εκεί έξω για εσάς .

Θα αρχίσετε να κάνετε παρέα με νέους φίλους και ένα νέο μονοπάτι που σχετίζεται με τον έρωτα και την αγάπη ήδη έχει δημιουργηθεί από την πηγή του σύμπαντος , εσείς απλά θα το περπατήσετε βήμα βήμα αυτούς τους μήνες φυσικά. Και αυτό το νέο μονοπάτι φέρνει επίσης και ένα νέο μέτρο αποδοχής ερωτικού συντρόφου.

Βλέπετε φέρνει συντρόφους οι οποίοι επιθυμούν να σας αγαπήσουν και να σας προσφέρουν ευτυχία και χαρά απλόχερα καθώς εσείς κάθε φορά που θα τους συναντάτε θα νιώθετε τους χτύπους της καρδιάς σας να εκτινάσσονται.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-agnh

Αρκετά νέα σε ηλικία αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας άτομα του ζωδίου πρόκειται να βρουν τον έρωτα τους και μάλιστα να πάνε ένα ακόμα βήμα παρακάτω αποφασίζοντας από κοινού να ζήσουν μαζί. Όσα ζευγάρια είναι ήδη χρόνια τώρα μαζί θα αρχίσουν να ψάχνουν για την ημερομηνία τέλεσης του γάμου τους, ή τον μήνα που θα συγκατοικήσουν κάνοντας ένα μωρό , ή κάνοντας το 2ο ή 3ο ή 4ο μωρό τους.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Δίας όλη αυτή την περίοδο να γνωρίζετε ότι λειτουργεί ως μια πηγή ηρεμίας για εσάς αφού καταφέρνει να γαληνεύει το είναι σας κάτι ιδιαίτερα βοηθητικό για όσους είχατε σχέσεις που το τελευταίο διάστημα τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο και φτάσατε σε καυγάδες κλπ αρνητικά σκηνικά. Τώρα είναι η ώρα που όλα θα σβηστούν και θα γίνεται όπως ήσασταν πριν τον όποιο αρνητισμό σας χτύπησε το κατώφλι και ακόμη καλύτερα .

 

ζωδια σκορπιος  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ -ΧΡΗΜΑΤΑ

Ο πλανήτης Κρόνος , δεν πρόκειται να σας ενοχλήσει καθόλου κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών οπότε για εσάς είναι η τέλεια ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας ζητήματα – μιας και αρκετοί Σκορπιοί σκέφτονται είτε να ξεκινήσουν μια εντελώς νέα καριέρα στον εργασιακό τομέα και μία εντελώς νέα παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

Αυτοί που θα ευνοηθούν ιδίως από τις δυνάμεις του Δία είναι οι πολιτικοί ή όσοι ασχολούνται με την πολιτική με την έννοια ότι είναι η καθημερινή τους φυσικά δουλειά. Τώρα όποιος θελήσει να αφήσει την παλιά του εργασία και να αναζητήσει μία καινούρια τα ποσοστά επιτυχίας να βρει τώρα -αυτή την εποχή -την θέση εργασίας που του ταιριάζει και που αποζητά είναι γύρω στα 97% αρκετά υψηλό, οπότε αν πιστεύει στον εαυτό του καλά θα κάνει να κυνηγήσει το όνειρο του.

Οι ανακοινώσεις που αφορούν τα έργα σας είναι ευνοϊκές, όπως επίσης και η ύπαρξη κάποιων ατόμων που θα θελήσουν να επενδύσουν στις ιδέες σας αυτές και θα σας δώσουν την οικονομική σταθερότητα. Αν όμως για κάποιο λόγο αισθανθείτε ή το ένστικτο σας πει ότι κάτι δεν πάει καλά μην αποδεχτείτε τις προτάσεις αυτές. Συνεχίστε με τα επιχειρηματικά έργα σας και την υλοποίηση και μάλιστα τροφοδοτήστε το έργο σας με όσα χρήματα μαζέψατε όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ακόμη αν και ακούγεται τολμηρό αν νομίζετε ότι μπορείτε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσετε το σπίτι σας ως εγγύηση για την απόκτηση δανείου για την τελειοποίηση του έργου σας αυτή τη φορά να το πράξετε μιας και το αποτέλεσμα όχι μόνο θα σας δώσει την ευκαιρία να πάρετε πίσω το σπιτικό σας αλλά ακόμα και να αγοράσετε καινούριο. Ας μην βιαζόμαστε όμως ακόμη . Το κάθε ζητούμενο στο χρόνο του.

zwdia

ζωδια σκορπιος  ΤΥΧΗ

Η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σας από την αρχή αυτής της περιόδου. Όμως δεν πρόκειται να σας αφήσει δευτερόλεπτο με το που αρχίζει το έτος 2016. Οι πρώτοι αυτοί χειμωνιάτικοι μήνες , ναι μεν από την μία θα κυλήσουν ήρεμα και δίχως προβλήματα αλλά από την άλλη δεν θα λάβετε κάτι από τους πλανήτες αν πρώτα δεν δουλέψετε ιδιαίτερα σκληρά για αυτό. Δεν είναι όμως κάτι που δεν αξίζει να κάνετε λίγη υπομονή. Ξέρετε ήδη ότι η μοίρα σας , σας έχει έτοιμους για το 2016 για ολόκληρο το έτος η τύχη θα σας ευνοεί και ευλογεί στα πάντα και συνέχεια.

Τι περισσότερο να ζητήσει κανείς; Όμως επειδή επίσης γνωρίζετε ότι ούτε η μοίρα ούτε το σύμπαν θα σας άφηναν αβοήθητους αυτό το διάστημα. Να αναμένετε βοηθητικές ενέργειες από τον ουρανό στη ζωή σας μόλις αρχίσει το 2016 . Πιθανότατα μια καλή είδηση που αφορά τον εργασιακό σας έργο να έρθει από κάποιον μακρινό σας συγγενή ο οποίο προτίθεται να σας βοηθήσει τόσο ως προς την αναγνώριση σας όσο και ως προς την χρηματική απολαβή σας.

Ταυτόχρονα και για να συναντήσετε τον μακρινό αυτόν συγγενή θα προβείτε σε μία σειρά ταξιδιών τα οποία θα σας οδηγήσουν σε τρομερά σημαντικές γνωριμίες με πολύ ισχυρά πρόσωπα τα οποία θα ξαναβρεθεί τε το έτος 2016 που τα πάντα θα είναι υπέρ σας , και θα είναι παραπάνω από κολακευμένοι να σας εξυπηρετήσουν σε όποιον τομέα ή όπου θελήσετε…. άρα τα πάντα θα κυλήσουν από τώρα τέλεια.

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016