ζωδια 21/11 Εγωιστικές προσπάθειές

astrologia-eksagwno-ari-ermi

ζωδια Τελευταίο Τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα, 21 Νοεμβρίου, 2016 

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη στον Λέοντα και πάλι. Καλώς ήρθατε στο δεύτερος μέρος, που συμβαίνει μόλις λίγες ώρες πριν ο ήλιος μπει στον Τοξότη – είχαμε ένα τέταρτο της Σελήνης στον Λέοντα τον περασμένο μήνα, επίσης.

Αυτή η σύγκρουση είναι το πάρτι εναντίον του δράματος. Αν και οι άνθρωποι χορεύουν, το σκοτάδι κρύβεται ακριβώς κάτω από το αμυδρό φως. Κάποιοι μπορούν να ακολουθήσουν, αλλά άλλοι ψιθυρίζουν στο περιθώριο. Μένουν στο περιθώριο επειδή ξέρουν πάρα πολλά, ή αισθάνονται πάρα πολλά.

 

Στο σταθμό του περασμένου μήνα, βρέθηκα και εγώ στο περιθώριο, να κλαίω χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο. Και έτσι πάει η κατάσταση – χτίζεται το συναίσθημα, διαχύνεται, κλέβει τις χαρούμενες ορμές.

zodia-taro-45

Ο Λέων είναι ο εγωκεντρικός πρίγκιπας του ζωδιακού κύκλου και ο Σκορπιός ο συλλογιστικός εσωστρεφής με τη συρρίκνωση της πίστης. Ο Λέων μπορεί να γίνει εξοργιστικός με την έλλειψη αυτογνωσίας του και τους άξεστους τρόπους του. Παραδόξως συχνά βυθιζόμαστε βαθύτερα στο εγώ ως αντίδραση στην άφιξη του. Ασυνείδητα υποστηρίζουμε τις εγωιστικές προσπάθειές του, όταν το μόνο που θέλουμε πραγματικά είναι να τις αποφύγουμε εντελώς.

zwdia

 

Ο Σκορπιός είναι ένα πλάσμα του Κάτω Κόσμου. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, πρέπει να μάθει πως να αφήνεται. Ναι, να αφήνεται, ενώ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει αυτά που είναι, στην πραγματικότητα, πολύ πραγματικά προβλήματα και εντάσεις. Αυτά που νιώθετε δεν είναι καθαρά μια ψευδαίσθηση. Κολλάμε τόσο πολύ όταν είμαστε πληγωμένοι και πληγωνόμαστε επειδή αποτυγχάνουμε να δούμε την πραγματικότητα.

Το τετράγωνο του Λέοντα με τον Σκορπιό στραγγίζει την αυτοπεποίθηση ακόμα και των πιο φυσικά ήρεμων  ανθρώπων. Θα σύστηνα να μείνετε μέσα και αν είναι δυνατόν, να συμμετάσχετε σε κάποια συναισθηματική ή δημιουργική απελευθέρωση. Αυτή είναι μια στιγμή επίσκεψης αυτών που μας έχουν προκαλέσει πόνο στο παρελθόν.

zwdia-66

Όλοι έχουμε τις δικές μας ιδέες για το τι σημαίνει η δύναμη και πως μοιάζει. Όποια κι αν είναι αυτή για σας, επικαλεστείτε τη τώρα. Γίνετε το ισχυρότερο άτομο που μπορείτε να είστε. Κρατήστε τα ενεργητικά τείχη σας και το κεφάλι σας ψηλά. Ξεκουραστείτε και ησυχάστε. Χορέψτε μόνοι, κάτω από το φεγγάρι και ουρλιάξτε επίσης. Μην κρατάτε τίποτα μέσα σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις