ζωδια 22/09 Επανεκκινηση στον Ερωτα

astrologia-ioylios-2014

Ζωδια 22 Σεπτεμβρίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται σε ορθή πορεία (στην Παρθένο, μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου)

Ο Ερμής επιτέλους τελειώνει την ανάδρομη πορεία του! Αλλά δεν είμαστε έξω από το δάσος ακόμα. Μέχρι και μια εβδομάδα πριν και μετά από σήμερα, μπορεί να αντιμετωπίσετε ψυχική ένταση, σύγχυση και παρεξηγήσεις ή απλώς να αλλάξει η προοπτική σας.

Μετά από την ανάδρομη πορεία τους τις τελευταίες 3 έως 3 ½ εβδομάδες, ο Ερμής κάνει τώρα μια αργή στροφή για να συνεχίσει την ορθή του κίνηση.

 

Αυτό το χρονικό διάστημα σας είχε προκαλέσει να επανεξετάσετε και να αναμασήσετε πράγματα που απαιτούν κάποια εξομάλυνση ή κάποια αναθεώρηση.

zodia-taro-45

Ο σταθμός της ορθής πορείας μπορεί να είναι ένα διάστημα που σαφέστερες αποφάσεις αρχίζουν να αναδύονται από τα θέματα και τους αγώνες που έχετε συναντήσει κατά τη διάρκεια της ανάδρομης περιόδου. Ή, θα μπορούσε να γυρίσει την προοπτική σας γύρω, έτσι ώστε να βλέπετε την κατάστασή σας φρέσκια και πάλι.

zwdia-zodia-astrologia-65

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Φθινοπωρο 2016  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, ενώ ο Ερμής εξακολουθεί να είναι στη σκιά, το μυαλό σας μπορεί να μοιάζει λίγο σαν να ξυπνάει σταδιακά μετά από ένα βαθύ ύπνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε σταδιακά να θέσετε σε εφαρμογή αυτά που μάθατε και τη γνώση που έχετε αποκτήσει από τα ανάδρομα “όνειρα” σας και τα βραδινά σας οράματα. Θα χρειαστεί χρόνος για επιστρέψετε πίσω σε πλήρη συγχρονισμό με την ενέργεια του Ερμή. Οπότε κάντε αργά βήματα, ένα μόνο τη φορά και ξεμπερδέψτε τον εαυτό σας ένα σκέλος τη φορά.

 

ζωδια 22 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος μπαίνει στον Ζυγό (μέχρι τις 22 Οκτωβρίου)

Ευτυχής Ηλιακή Επιστροφή σε όλους τους Ζυγούς! Ενώ ο Ήλιος είναι στο Ζυγό, φέρνει εμπειρίες στη ζωή μας που εστιάζονται στους τομείς της αγάπης, των στενών σχέσεων, των τετ-α-τετ αλληλεπιδράσεων, της διπλωματίας, της διαπραγμάτευσης, της στρατηγικής, της δικαιοσύνης, της ισορροπίας, της αρμονίας και της ομορφιάς.

zodia-astra-tarot

Αυτή η εποχή σηματοδοτεί επίσης το σημείο ισορροπίας μεταξύ ημέρας και νύχτας – η Φθινοπωρινή Ισημερία. Στο βόρειο ημισφαίριο, οι νύχτες γίνονται τώρα μεγαλύτερες από τις ημέρες και στο νότιο ημισφαίριο, οι μέρες είναι μεγαλύτερες από τις νύχτες, μέχρι το ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου. Η ισορροπία είναι η έννοια κλειδί εδώ! Τι είναι εκτός ισορροπίας στη ζωή σας;

Πώς μπορείτε να διαπραγματευτείτε ή να στρατολογήσετε για να φέρετε αυτό το τομέα της ζωής σας πίσω σε αρμονία; Ο Ζυγός σας ενθαρρύνει να εξισορροπήσετε τη ζωή σας με διπλωματικούς, διακριτικούς και κερδοφόρους για όλους τρόπους. Αλλά αν αυτό δεν είναι δυνατόν, θα το κάνει επιθετικά (δημιουργία συγκρούσεων, προκειμένου να σπάσει το αδιέξοδο της ανισορροπίας) ή χειριστικά (ευχαριστώντας τους άλλους για να πάρει το δικό του).

zwdia

Έτσι, ο Ζυγός είναι γνωστός τόσο ως ο Ειρηνοποιός, όσο και αυτός που φέρνει τον πόλεμο. Αν βρείτε τον εαυτό σας ενστικτωδώς να προσπαθεί να εξομαλύνει τις συγκρούσεις – ή να τις υποκινεί! – κάντε ένα βήμα πίσω και αναρωτηθείτε αν αυτό είναι η καλύτερη επιλογή σας μέσα σε αυτή την κατάσταση. Απλά μην κολλήσετε στην αναποφασιστικότητα του Ζυγού! Κάντε την επιλογή σας και στη συνέχεια δείτε αν αυτή φέρνει αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις