ζωδια 24-25-26/10 Ερωτες Χρημα και Αποκαλυψεις

evdomadiaies-5-11-5

ζωδια 24 Οκτωβρίου- Ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό (μέχρι τις 12 Νοεμβρίου)

Η έξυπνη επικοινωνία και η διορατικότητα είναι στο αποκορύφωμά τους, καθώς ο Ερμής περνά μέσα από τον Σκορπιό. Είναι μια εποχή για να ανακαλύψετε μυστικά και να ψάξετε βαθιά μέσα στην ψυχολογική Σκιά (ο όρος του Carl Jung για τα ασυνείδητα μέρη του εαυτού μας που δεν θέλουμε ή δεν ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε).

Υπάρχει η ευκαιρία για επούλωση και γείωση τώρα, αλλά ίσως χρειαστεί να αντισταθούμε στον πειρασμό να χειραγωγήσουμε τους άλλους για να ελέγξουν τη διαδικασία. Η επίγνωση σας στα υπόγεια ρεύματα γύρω σας θα μπορούσε να αυξηθεί … ή μπορεί να ξεσηκώσετε αυτά τα υπόγεια ρεύματα στους άλλους γύρω σας χωρίς να το θέλετε, λέγοντας τα πράγματα με σκληρό τρόπο.

 

Αυτή η διέλευση παρουσιάζει μια ευκαιρία να μάθουμε νέους τρόπους να χειριζόμαστε τις λέξεις με την ικανότητα του χειρουργού – για να θεραπεύσουμε και να αφαιρέσουμε ότι είναι τοξικό, να μην πληγώσουμε ή να εκδικηθούμε.

zodia-taro-45

Χρησιμοποιήστε τη με σύνεση. Εάν δεν είστε ξεκάθαροι με τον εαυτό σας σχετικά με τα κίνητρα και τα συναισθήματά σας όταν επικοινωνείτε με τους άλλους, οι ασυναίσθητοι ή οι κρυφοί σας σκοποί θα μπορούσαν να διαρρεύσουν και να προκαλέσουν κακό ενώ δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια 25 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ( Τοξότη / Ιχθύες)

Τα χρήματα, οι υλικοί πόροι, οι σχέσεις και η ευχαρίστηση μπορεί να υπόκεινται σε σύγχυση, παραπλάνηση, ή εξωπραγματικούς ευσεβείς πόθους στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Μπορεί να φαίνεται ότι αυτό που νομίζατε ότι είχατε (αγάπη, φιλία, χαρά, χρήματα, πόρους) έχει ξαφνικά εξαφανιστεί ή δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο πιστεύατε ότι είναι.

Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι, λυπημένοι ή μόνοι, αλλά αυτό είναι πιο πιθανό να είναι μια περαστική φάση από ότι μια σοβαρή κρίση. Το ερώτημα είναι: ποιες είναι οι μυστικές επιθυμίες σας και τα κρυφά σας θέλω που μπορούν να λειτουργούν ασυνείδητα; Αυτές θα μπορούσαν να δυσκολεύουν την ικανότητά σας να σχετίζεστε με τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στη ζωή σας.

zwdia shmera

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παλιοί εθισμοί, κατάθλιψη ή ιδεαλισμός μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ως ένας τρόπος αντιμετώπισης αυτών των συναισθημάτων. Μια καλύτερη διέξοδος θα ήταν να διοχετεύσετε αυτά τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σας στην δημιουργικότητα, την ομορφιά, την έμπνευση και τη συμπόνια, για παράδειγμα, την τέχνη, τη μουσική ή βοηθώντας τους άλλους.

ζωδια 26 Οκτωβρίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία (Τοξότη / Ζυγό)

Υπάρχει μια αφθονία δημιουργικής έμπνευσης, υλικής απόλαυσης και χαράς στην ατμόσφαιρα! Η τύχη σας και οι ευκαιρίες να προσελκύσετε τα χρήματα, την αγάπη, τους πόρους και την αυτοεκτίμηση είναι υψηλές τώρα. Μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να προσελκύσετε τους ανθρώπους, τις κατοχές και τις ευκαιρίες που θέλετε ή χρειάζεστε, αλλά θα πρέπει και πάλι να προσπαθήσετε για να τα αποκτήστε.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να γοητεύσετε, να φλερτάρετε ή μπλοφάρετε για να βγείτε από μια κατάσταση περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια τάση για ανοχή.

Αυτά δεν είναι απαραιτήτως κακά, αλλά είναι πιθανώς σοφό να θυμάστε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να ενισχύσετε την κρίση σας και όχι να την παρακάμψετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia