ζωδια 26-27/09 Οι Ωραιοτερες Ημερες

genia-paidiwn-indigo

ζωδια  26 Σεπτεμβρίου – Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Δία (Ζυγό)

Η εμπιστοσύνη, η αισιοδοξία, η ηγεσία, το όραμα και η ευημερία χαρακτηρίζουν αυτή την όψη. Η αυτοεκτίμησή σας και η αυτογνωσία σας μπορούν να είναι ορθάνοιχτες τώρα. Η αίσθηση του ότι είσαι μέρος σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου είναι ζωντανή και φωτεινή.

Μπορεί να έχετε αυξημένη ικανότητα να εντοπίζετε και να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες γύρω σας, οι οποίες μπορεί να σας φέρουν “τυχερές” προοπτικές.

 

Από την άλλη πλευρά, αν έχετε δυσκολία να αγκαλιάσετε μια θετική αίσθηση του εαυτού, ή αν διστάζετε να πιστέψετε ότι είστε ένα πολύτιμο παιδί του Σύμπαντος, τότε αυτή η διέλευση μπορεί να ξεσηκώσει αυτά τα δύσκολα συναισθήματα στην επιφάνεια. Θα μπορούσατε να καταλήξετε να προσπαθείτε να το αποζημιώσετε αυτό με υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλαζονεία, τυφλή πίστη, ή τζογάροντας με ότι έχει φτωχές προοπτικές.

zodia-taro-45

Το κόλπο είναι να έχετε πρόσβαση στο πνεύμα του ποιοι είστε. Αφήστε το φταίξιμο και αντ’ αυτού εφαρμόστε μια πιο τίμια αλλά συμπονετική εκτίμηση. Αφήστε το πνεύμα σας να λάμψει έξω στον κόσμο, αλλά όχι τόσο έντονα ώστε να τυφλώσει τον εαυτό σας ή τους άλλους. Συμβουλευτείτε έναν έμπιστο φίλο για σχόλια ή συμβουλές σε περίπτωση αμφιβολίας. Αυτή είναι μια καταπληκτική στιγμή για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αν αυτό γίνει μέσω των ταξιδιών, της μάθησης, της ανταλλαγής γνώσεων με άλλους, ή εξερευνώντας το νόημα της ζωής.

 

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια  26 Σεπτεμβρίου – Ο Πλούτωνας Σταθεροποιείται σε ορθή πορεία (Αιγόκερω)

Για περίπου μια εβδομάδα πριν και μετά την στάση αυτή, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ενέργεια που είναι έντονη, συναρπαστική και μετασχηματιστική, καθώς ο Πλούτωνας αλλάζει κατεύθυνση προς την κανονική του κίνηση προς τα εμπρός.

Αν έχετε περάσει από βαθιές, καθαρτικές αλλαγές στη ζωή σας κατά τη διάρzwdia-765κεια των τελευταίων 6 μηνών έως και έναν χρόνο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο σταθμός αυτός φέρνει μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο είστε σε θέση να προσεγγίσετε και να αποφασίσετε, σχετικά με αυτές τις αλλαγές.

 

Αυτός μπορεί να είναι ένας χρόνος που αισθάνεστε το βάρος της διαμάχης για την εξουσία ή της απώλειας στη ζωή σας, αλλά μπορεί επίσης να κινητοποιήσει ενισχυμένη δύναμη του εαυτού σας που δεν ξέρατε ότι είχατε. Πάνω απ ‘όλα, είναι μια στιγμή, όταν ο βαθύτερος, πιο αυθεντικός εαυτό σας μπορεί να αρχίσει να αναδύεται και να ξαναγεννηθεί εκ νέου.

ζωδια  27 Σεπτεμβρίου – Ο Άρης μπαίνει στον Αιγόκερω (μέχρι τις 09 Νοεμβρίου)

Ο Άρης λειτουργεί πολύ καλά στον Αιγόκερω – για την ακρίβεια, ο Άρης μπορεί να γίνει μια τρομερή κινητήριος δύναμη! Δράση που επιδιώκει τις φιλοδοξίες, τους στόχους, τα σχέδια και τους σκοπούς σας μπορεί να κάνει σοβαρή πρόοδο στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης.

Μπορεί να είναι πιο εύκολο να μπείτε σε ρυθμό και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας στον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ενέργεια και την προσπάθεια σας τώρα.

Κρατώντας μια σοβαρή, υπεύθυνη στάση στις δράσεις σας είναι πιθανό να παράγετε θετικά αποτελέσματα, ακόμη περισσότερο από ότι συνήθως. Από την άλλη πλευρά, αν έχετε δυσκολία με αυτές τις ιδιότητες και τείνετε να επαναστατείτε ή αγωνίζεστε για να διατηρήσετε την ελευθερία σας, ίσως να αισθάνεστε περισσότερο σαν να είστε δεμένοι σε ζυγό και σας διατάζουν να οργώσετε χωράφια.

Ωστόσο, το ποσό της ενέργεια σας που είστε πρόθυμοι να βάλετε στην σοβαρή, αυθεντική εργασία, θα σας ξεπληρώσει κατά πάσα πιθανότητα σε είδος. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να δείξετε ηγεσία ή να πάρετε ανεξάρτητες αποφάσεις που δίνουν το παράδειγμα. Η ανάληψη ρίσκων θα έχει περισσότερο νόημα αν έχετε προετοιμάσει τη στρατηγική σας και έχετε χαράξει το σχέδιο δράσης σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75