ζωδια 26/07 Ακολουθηστε το Παθος σας

zwdia-krevati

ζωδια Τελευταίο Τέταρτο Σελήνης στον Ταύρο

Αργα την νυχτα της Τριτης 26/07  Ήλιος στον Λέοντα δημιουργεί τετράγωνο με την Σελήνη στον Ταύρο.

Υπάρχει κάτι μοιραίο σε αυτή την πλανητική όψη. Όταν ο Ταύρος και ο Λέων ενώνουν τις δυνάμεις τους, παίρνουμε αποφάσεις με σοβαρή δύναμη σταθερότητας: αποφάσεις που έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν την πορεία ολόκληρης της ζωής μας.

Ο Ταύρος μπορεί να αντιληφθεί τα μεγάλα όνειρα του Λέοντα ως αδύνατα ή ανέφικτα, αλλά είναι σημαντικό να δράσουμε σύμφωνα με αυτά τα όνειρα. Ο Λέων εξισώνει κάθε ρίσκο που αφήνουμε ανέγγιχτο, με χάσιμο της ζωής. Βλέπει τον Ταύρο σαν ήσυχο, βαρετό, υπερβολικά ασφαλή.

zodia-taro-45

 

Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να έχει και δίκιο – δεν μπορούμε να εγκαταλείψουμε το πάθος στην παρούσα συγκυρία. Το να ακολουθήσουμε το πάθος μας συχνά δεν είναι το μόνο που θέλουμε, αλλά είναι και αυτό που χρειαζόμαστε.

Δεν πρέπει να αισθανόμαστε ενοχή ή δισταγμό, όταν πρόκειται για τη θέσπιση της υψηλότερης έκφρασης του εαυτού μας και αυτού που μας ενθουσιάζει περισσότερο απ’ όλα. Οικοδομείτε τη ζωή σας σε φευγαλέα αποσπάσματα φαινομενικής χαράς ή στα αστραφτερά τούβλα των χρυσών θεμελίων της ψυχής σας;

zwdia-66

Οι ρίζες μας και οι επιθυμίες μας δεν είναι μυστικά, γνωρίζουμε πολύ καλά πώς να τα γαλουχήσουμε. Σταματήστε να χτίζετε ψευτο -φράγματα και αφήστε τη ροή του νερού της ψυχής σας να κυλήσει εκεί που πρέπει. Παρατήστε το μεγάλο παιχνίδι της υποκρισίας, σπάστε τον μανδύα που έχετε σφίξει τόσο επίπονα γύρω σας. Γλιστρήστε μέσα στην έκσταση και μην επιστρέψετε ποτέ.

 

 

 

Είτε το κάνετε, είτε το αφήσετε να συμβεί, κάτι έρχεται. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο ένας -κάντο να συμβεί- σταθμός, η όμορφη αποδιοργάνωση μιας ανίατης κόπωσης, που περιμένει βαριά και κουραστική ένα μακρύ τέντωμα. Μπορεί να είστε κάτι περισσότερο από έτοιμοι – αγωνιώδεις ίσως – να κλείσετε αθόρυβα την πόρτα και να περπατήσετε με σιωπηλή κατάπληξη μέσω αυτής της νέας αψιδωτής εισόδου. Αυτό που θα βάλετε σε κίνηση, θα δει πιθανόν το αποκορύφωμα του κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος, στο τέλος του χειμώνα ή νωρίς την άνοιξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Έτσι, από τώρα και μέχρι τότε, έχουμε αποχαιρετισμούς να ψιθυρίσουμε και πολλές άλλες ιστορίες να γράψουμε … εγκατασταθείτε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, ξαπλώστε μαζί με τον Ταύρο και το Λιοντάρι στην ήσυχη, φωτισμένη από την φωτιά, σπηλιά τους, τόσο ζεστή και οικεία.

Δεν υπάρχει τίποτα να σας θλίβει εδώ, οπότε αν οι άνθρωποι γύρω σας είναι χρωματισμένοι με αποχρώσεις ζήλιας ή θυμού, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κάνετε αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε. Ο Ταύρος και ο Λέων έχουν και οι δύο αυτοπεποίθηση, σίγουρο βήμα, οδηγοί που δεν θα μας οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια.

Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε, να μοιραστούμε την ευγνωμοσύνη μας και να χτίσουμε τον ενθουσιασμό για όλα αυτά που πρόκειται να έρθουν. Μην είστε ντροπαλοί, με υπερηφάνεια εκφράστε την ευτυχία σας και περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που μπορούν να κάνουν το ίδιο.

zwdia

 

Που θα πάτε μετά και πως θα περάσετε το χρόνο σας από τώρα, μέχρι το τέλος του φθινοπώρου – αυτό, είναι επίσης, εξαιρετικά σημαντικό και δεν πρέπει να αγνοηθεί στη μέση του ξεφαντώματος, αλλά θα μιλήσουμε για αυτό περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες.

Προς το παρόν, επικεντρωθείτε στο να κάνετε τις νέες δεσμεύσεις σας, όσο το δυνατόν περισσότερο αποφασιστικά. Ένα λαμπρό μέλλον αναδύεται με ταχείς ρυθμούς, τρεμοσβήνοντας ακριβώς πίσω από την αρχή του δάσους …

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia