ζωδια 29-31/03 Καρμικα Ξεκαθαρισματα

genia-paidiwn-indigo

ζωδια 29 Μαρτίου – Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Νότιο Σεληνιακό Δεσμό ( Ιχθύες)

Είναι μια καλή στιγμή για να αφήσετε τα «πράγματα» που δεν σας χρειάζονται πια. Είναι η στιγμή να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να την μετατρέψετε σε νέους πόρους και εργαλεία. Μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας ή κάτι άλλο πάνω στην εμφάνισή σας.

Ίσως ανακαλύψετε ότι δίνετε διαφορετική εντύπωση στους ανθρώπους από αυτή που σκοπεύετε και αυτό θα οδηγήσει στην αναθεώρηση των κοινωνικών δεξιοτήτων σας. Ή να ακούσετε σχόλια από κάποιον κοντινό σας, που θα σας προκαλέσει να αλλάξετε την εικόνα του εαυτού σας.

Κάτι (ή κάποιος) που έχει εξέχουσα θέση στη ζωή σας – στις σχέσεις, την ευχαρίστηση, την συνεργασία, τα οικονομικά, τα υπάρχοντα, την ομορφιά ή την εμφάνιση – είναι έτοιμο να το αφήσετε να φύγει. Ίσως χρειαστεί να πείτε αντίο σε κάποιον που είναι κοντά σας, επειδή η σχέση δεν λειτουργεί πια – ή μπορεί να δείτε πως είστε σε θέση να αφήσετε συναισθήματα που είχαν μπλοκαριστεί και να αφήσετε τον εαυτό σας να συνδεθεί με κάποιον.

zodia-taro-45

Ίσως απλά να το αφομοιώσετε στο παρασκήνιο, όπου δεν θα είναι πλέον “στο κέντρο της ζωής σας”, ή ίσως χρειαστεί να κόψετε όλους τους δεσμούς σας μαζί του γενικά. Ή μπορεί να είστε έτοιμοι να εκφράσετε κάτι που ζυμωνόταν μέσα σας καιρό, σαν δημιουργική αυτοέκφραση, ή να δώσετε μια απάντηση σε κάποιον. Μην πετάξετε τα σημαντικά μαζί με τα άχρηστα, αλλά να είστε σε θέση να αναγνωρίσετε κάτι που είναι έτοιμο να βγει από την λίστα των προτεραιοτήτων σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’
30 Μαρτίου – Ο Ερμής σε Τρίγωνο με τον Κρόνο (Κριό / Τοξότη)

Θα είναι πιο εύκολο να λάβετε μια λογική, πρακτική προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων και την επιδίωξη των στόχων σας τώρα. Η ψυχοσύνθεση σας είναι πιθανό να είναι ήρεμη και γειωμένη τώρα.

Είναι μια καλή στιγμή να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τα οργανωτικά θέματα, για το πώς θα πάτε από το “εδώ” στο “εκεί” στην επιδίωξη των στόχων σας. Μπορεί να ήρθε η ώρα να βάλετε τέλος σε περασμένους στόχους σας, με την απόσταξη και τη συστηματοποίηση αυτών που έχετε μάθει κατά την διαδικασία επίτευξης τους. Ή μπορεί να δείτε πως είστε σε θέση να αντλήσετε από τα επιτεύγματα του παρελθόντος σας, για να βοηθήσετε και να στηρίξετε τους τωρινούς στόχους και τα σχέδιά σας.

Είναι μια καλή όψη που φέρνει δομή στις σκέψεις και την επικοινωνία σας. Μπορεί να βρείτε λίγο ευκολότερο το να δεχτείτε την εξουσία – τη δική σας ή κάποιου άλλου – και ότι είστε σε θέση να μιλήσετε με κύρος για πράγματα, στα οποία έχετε γνώση ή εμπειρία.

zwdia-zvdia-taro-00
30 Μαρτίου – Η Αφροδίτη σε Σύνοδο με τον Χείρωνα ( Ιχθύες)

Άλυτα προβλήματα και παλιές πληγές σε σχέσεις και οικονομικά μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο τώρα, με τη δυνατότητα ενός νέου ξεκινήματος και επούλωσης. Ωστόσο, προκειμένου να θεραπεύσετε κάτι, πρώτα είναι απαραίτητο να αποκτήσετε μεγαλύτερη επίγνωση του τι είναι εκτός ισορροπίας, η οποία μπορεί να κάνει μια κατάσταση να φαίνεται πως επιδεινώνεται, προτού γίνει καλύτερα. Έχετε τη δυνατότητα να πληγώσετε αυτούς που είναι κοντά σας, καθώς και να τους θεραπεύσετε, καθώς ερευνάτε τι λειτουργεί και τι όχι στις σχέσεις σας.

Είναι επίσης μια εποχή που σε σχέση με τα οικονομικά και τους πόρους σας, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές αλήθειες που μπορεί να μην επιλυθούν εύκολα ή γρήγορα, αλλά που το να ασχοληθείτε με τα τυχόν προβλήματα, θα σας δώσει την ευκαιρία να πετύχετε μια νέα ισορροπία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα σε σχέση με τον τρόπο που βλέπετε τους φυσικούς σας πόρους, ως αντανάκλαση αυτών που αξίζετε και τις σχέσεις της ζωής σας, ως αντανάκλαση του πόσου αξίζετε την αγάπη. Αυτά τα ζητήματα ενδέχεται να επιδεινωθούν υπό αυτή τη διέλευση, αλλά τελικά αυτό έχει ως στόχο να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σας σε αυτά τα θέματα, έτσι ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε να τα θεραπεύετε με νέους τρόπους.

zvdia-zwdia-tarw

Διαβαστε το ερωτικο ωροσκοπιο  Απριλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος  ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
30 Μαρτίου – Ο Ερμής σε Τετράγωνο με τον Πλούτωνα (Κριό / Αιγόκερω)

Είστε αντιμέτωποι τώρα με μια πρόκληση για την ενδυνάμωση της επικοινωνίας σας και των αντιλήψεων σας, αν και αυτό μπορεί να μην σας έρθει εύκολα. Μπορεί να περιλαμβάνει το να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες αλήθειες, που μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικές ή να είναι δύσκολο να τις αποδεχθείτε. Ωστόσο, κάνοντας το, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση και αποδοχή του εαυτού σας, της κατάσταση σας και του ρόλου σας μέσα σε αυτή. Εμμονικές ή επίμονες σκέψεις που είναι νοσηρές ή παρανοϊκές είναι δυνατό να εμφανιστούν, οι οποίες μπορούν να καθησυχαστούν βρίσκοντας κάτι πιο θετικό για να επικεντρωθείτε ή μια δημιουργική διέξοδο.

Η επικοινωνία (των άλλων ή η δική σας ή και τα δύο ) μπορεί να είναι έντονη, εκφοβιστική ή ακόμη και εντελώς επιζήμια, καθώς μπορεί να είναι δελεαστικό να μπλεχτείτε σε διαμάχες για την εξουσία και την κυριαρχία. Αλλά η επικοινωνία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τώρα για να θεραπεύσει, αποφεύγοντας την υποκρισία και την ανειλικρίνεια, προκειμένου να επιτευχθεί μια βαθύτερη αυθεντικότητα και αλήθεια – όπως αφαίρεση του άρρωστου δέρματος, για να μπορέσει να επιτευχθεί η θεραπεία στο εσωτερικό.

zwdia
31 Μαρτίου – Ο Ερμής σε Σύνοδο με τον Ουρανό ( Κριό)

Η επικοινωνία και οι σκέψεις μπορεί να είναι ριζοσπαστικές, αυθόρμητες, ασυνήθιστες και μη αντιπροσωπευτικές υπό αυτή τη διέλευση. Μπορεί να υποχρεωθείτε να πείτε πράγματα που είχατε στο μυαλό σας και είχατε συγκρατηθεί από το να τα πείτε πριν από τώρα. Ωστόσο, όπως λέει και μια ξένη παροιμία, υπάρχει ο κίνδυνος να “εκπυρσοκροτήσει το στόμα σας, πριν σημαδέψει το μυαλό σας “. Είναι μια στιγμή που είναι πιθανό να είστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι στις αντιλήψεις σας.

Τα μάτια σας είναι ορθάνοιχτα και ως εκ τούτου, μπορεί να σοκαριστείτε ή να εκπλαγείτε από αυτά που θα δείτε. Μπορεί επίσης να απελευθερώσει τη δημιουργική μεγαλοφυΐα σας και να εμπνεύσει σαφήνεια, ιδιαίτερα καθώς κοιτάζετε προς το μέλλον. Συναντήσεις με ομάδες, φίλους και την ευρύτερη κοινότητα είναι δυνατές αυτή τη στιγμή.

zwdia-agnh