ζωδια 29/08-30/08 Αναδρομοι Ερωτες

zwdio-tayros

ζωδια 29 Αυγούστου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό (μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου)

Η Αφροδίτη γλιστρά σαν χαριτωμένο μοντέλο μέσα από το δικό της ζώδιο, τον Ζυγό, δίνοντας σας την ευκαιρία να επεκτείνετε το διαδραστικό σας στυλ, να καλλιεργήσετε διπλωματία, να ομορφύνετε το περιβάλλον σας, να δικτυωθείτε με κοινωνικές συνδέσεις και να ανακαλύψετε μια νέα δήλωση της μόδας.

Βρείτε κάτι όμορφο, ισορροπημένο και αρμονικό να εκτιμήσετε ή να κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα μπορούσατε να επισκεφτείτε μια γκαλερί τέχνης, ή να παρακολουθήσετε μια ρομαντική ταινία, ή να ακούσετε μουσική που σας μετακινεί σε ένα ήσυχο μέρος μέσα σας.

zodia-taro-45

 

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να βγείτε για ψώνια και να βρείτε όμορφα ρούχα ή αντικείμενα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να διαπραγματευτείτε συμφωνίες με τους ανθρώπους, με έναν τρόπο που είναι δίκαιος και επικεντρώνεται στο αμοιβαίο κέρδος.

Κάντε κάτι για να γιορτάσετε, να εκφράσετε και να ανακαλύψετε την εσωτερική και / ή εξωτερική ομορφιά σας. Βρείτε νέους τρόπους να εξισορροπήσετε τα δικά σας συμφέροντα με εκείνα των άλλων, γεγονός που δημιουργεί καλή θέληση και αρμονία.

zwdia-66

ζωδια 30 Αυγούστου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος ( στην Παρθένο. Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου)

Ναι, έφτασε και πάλι αυτή η στιγμή! Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος για τις επόμενες 3+ εβδομάδες. Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά τη σημερινή, ο Ερμής θα κινείται πολύ αργά ή θα σταματήσει (εξ ου και “σταθερός”). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να αντιμετωπίσετε ένταση, απογοήτευση, σύγχυση, παρεξηγήσεις, ή να νιώθετε σαν να μειώνεται η πρόοδός σας.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι συνήθως μια εποχή που είναι καλή στιγμή για να επανεξετάσουμε, να διασκευάσουμε, να συλλογιστούμε και να ολοκληρώσουμε παλιές εκκρεμότητες, αντί να ξεκινήσουμε νέα εγχειρήματα. Είναι χαρακτηριστικό για νέες ιδέες και πληροφορίες να προκύπτουν αργότερα μέσα στον ανάδρομο κύκλο, που δεν είχαμε προβλέψει, το οποίο μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Εξαιτίας αυτού, συνήθως συνιστάται να αποφεύγουμε τη λήψη τελικών αποφάσεων ή μόνιμων (π.χ., υπογράφοντας συμβάσεις ή βάζοντας νέα έργα σε δράση), κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και μέχρι και 2 εβδομάδες μετά από αυτή. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε διερεύνηση και έρευνα για την προετοιμασία σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες είναι συνήθως καλύτερο να αναβληθούν μέχρι και μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος, περιμένετε το αναπάντεχο και αφήστε πολύ επιπλέον χρόνο κατά τον σχεδιασμό του προγράμματός σας (για να ελαχιστοποιηθούν οι διαταραχές από τις καθυστερήσεις και τις επιπλοκές). Μείνετε ευέλικτοι και μάθετε να τα πηγαίνετε καλά με τις παραξενιές.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είναι σύνηθες να χρειαστεί να αναβάλετε ραντεβού ή να επαναλάβετε πράγματα, διότι οι οδηγίες ή οι πληροφορίες μπερδεύτηκαν την πρώτη φορά. Κάντε κάποια πράγματα που χρησιμοποιούν τη διαίσθηση σας, τη δημιουργικότητα, τη μη ορθολογική σκέψη σας για κάποιο διάστημα, μέχρι ο Ερμής να γυρίσει και πάλι στην ορθή του πορεία.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που δεν μπορεί να αναβληθεί, μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί μετά να ξανακάνετε το ίδιο πράγμα. Μπορείνα βοηθήσει το να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνετε τριπλό έλεγχο σε αυτό που κάνετε, αλλά κάποιες από τις ατυχίες δεν μπορούν πάντα να προβλεφθούν ή να προληφθούν, οπότε μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας (ούτε με τους άλλους).

zwdia-taro-astra

 

Θυμηθείτε: Ο Ερμής αγαπά τις φάρσες. Αυτός είναι ο χρόνος ψυχαγωγίας του. Βοηθά το να μάθετε να γελάτε μαζί του.

Εδώ είναι οι βασικές ημερομηνίες αυτού του κύκλου του Ερμή:

Ο Ερμής εισέρχεται στη Σκιά: 10 Αυγούστου

Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος: 30 Αυγούστου

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο: 12 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής σταθεροποιείται σε ορθή πορεία:22 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής αφήνει τη Σκιά: 06 Οκτωβρίου

Ο Ερμής σε Σύνοδο με τον Ήλιο: 27 Οκτωβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot