ζωδια 29/8-23/09 Οι Σχεσεις Κρινονται

gamos-kfyres-alitheies

ζωδια Η Αφροδίτη στο Σπίτι της στο Ζυγό, 29 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου, 2016

Ευδιάκριτα θυμάμαι την ημέρα που η Αφροδίτη μπήκε στον Ζυγό πέρυσι. Τα βαριά θέματα θίχτηκαν – επιτέλους – και στη συνέχεια κυκλοφόρησαν σαν χείμαρρος. Περίμενα πως και πως τις λίγες μαγικές εβδομάδες ηλιόλουστων χαμόγελων. Αλλά τι να κάνεις, ο Ζυγός είναι ένας ύπουλος θεός! Εκεί που σε αφήνει να κάνεις τις δικές σου επιλογές, χαστούκι! και ξαφνικά είσαι και πάλι βυθισμένος μέχρι το λαιμό.

Η Αφροδίτη είναι η κυβερνήτης του αστερισμού του Ζυγού κι έτσι επιστρέφει “σπίτι” της αυτή τη στιγμή. Η Αφροδίτη στο Ζυγό ρωτά: αυτό προάγει την ειρήνη, για τον εαυτό μου και για τους άλλους; Το περιβάλλον μου, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεων μου, αντανακλά την αρμονία;

 

Πρέπει να είμαστε αριστοτεχνικά ξεκάθαροι και κατηγορηματικοί: έξω από το μυαλό, συντονισμένοι στην τελειότητα. Το να δούμε πραγματικά και να ακούσουμε, απαιτεί μια χαλαρή καρδιά. Μέχρι τότε, μην ανησυχήσετε αν ταλαντεύεστε βίαια μεταξύ του μεγαλείου και της παράλυσης.

zodia-taro-45

Ο Ζυγός είναι, από τη φύση του, εξαιρετικά ανοικτός και δείχνει κατανόηση, αλλά λάμπει στην κορυφή ενός λόφου μέσα σε ένα κάστρο που περικλείεται από ακανθώδεις βάτους και μέσα από αυτούς θα πρέπει να κόψουμε και να χαράξουμε πριν μπούμε μέσα στην αίθουσα του.

Μόλις φτάσετε στις χρυσές πύλες, η αέρινη Θεά θα είναι εκεί για να σας καλωσορίσει με ένα δείπνο, για τη νύχτα, ή για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε. Δεν είναι σε αντίθεση με όλους τους αδελφούς και τις αδελφές της στο ζωδιακό κύκλο, θα μας κάνει να δουλέψουμε μέχρι να βάλουμε τα κλάματα.

zwdia-66

Είμαι συνεχώς και πλήρως εντυπωσιασμένος από την ισχύ του Ζυγού. Σκάβει απευθείας στα βάθη που έχουμε παραβλέψει, στις ρωγμές που περάσαμε με αδιαφορία. Μας γυρίζει απαλά, αλλά και αναμφισβήτητα πίσω για να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά και στη συνέχεια μας ψιθυρίζει ότι αυτό είναι ανεπαρκές, ότι θα πρέπει να το τραβήξουμε από τη ρίζα και να το φυτέψουμε και πάλι. Έτσι σκύβουμε στο χώμα, γκρινιάζοντας, παρακαλώντας, ρωτώντας γιατί; Αλλά ο Ζυγός είναι ζώδιο που ζει με τα υψηλότερα πρότυπα: την αλήθεια. Είναι σχεδιασμένος να μην εξαπατάται.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό μοιράζει πικρά χάπια, αλλά θα κρατάει το χέρι μας υπομονετικά ενώ γκρινιάζουμε και ψηλαφούμε για την απόδραση. Το να αρνηθούμε το φίλτρο της, είναι σαν να τρέχουμε να ξεφύγουμε από τον άνεμο: μάταιο και εξαντλητικό. Μην ξεγελιέστε, δεν θα φύγει μέχρι να καταπιούμε. Αλλά σας υπόσχομαι ότι το φάρμακο της, παρόλο που καίει την επένδυση της καρδιάς μας, είναι το καλύτερο που πήραμε ποτέ. Ακούστε τον μελλοντικό Εαυτό σας, σιωπηλό, παρθενικό, που σαρώνει την θέα εντός και εκτός: επιτέλους, θα έπρεπε να το είχα κάνει αυτό εδώ και πολύ καιρό.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Είστε υποχρεωμένοι να συλλογιστείτε και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Το να πούμε αυτό που αισθανόμαστε μπορεί να είναι δύσκολο και αγχωτικό, αλλά η εναλλακτική – η εσωτερίκευση – είναι τελικά πολύ πιο άβολη στο τέλος. Η υγιής επικοινωνία έρχεται φυσικά σε κάποιους, αλλά για άλλους μόνο στη σκέψη να εκφράσουν την Αλήθεια τους, τους κάνει να θέλουν να κρυφτούν, να τραπούν σε φυγή.

Σταθείτε κοντά σε αυτούς που σας κάνουν να νιώθετε χρυσοί, ήρεμοι. Όταν όλα θρυμματίζονται, δεν γίνεται ποτέ πραγματικά από το πουθενά, έτσι δεν είναι; Πρέπει όχι μόνο να ακούσουμε, αλλά να ενεργήσουμε αναλόγως, για να διασχίσουμε το ανοιχτό στενό μεταξύ της σκέψης και της πράξης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Ο Ζυγός μισεί την βιασύνη και μας κάνει να το πληρώσουμε ακριβά όταν βιαζόμαστε, έτσι κινηθείτε αργά – βαδίστε σκόπιμα, αναπνεύστε. Όταν δεν έχουμε ισορροπία, μπορεί να είμαστε πολύ υποχωρητικοί ή ανασφαλείς, κρεμασμένοι στην ευχαρίστηση και στην φαινομενική σταθερότητα, προκειμένου να αποφύγουμε την αντίσταση, αλλά είναι απολύτως δυνατό να φιλοξενήσουμε άλλους, ενώ εξακολουθούμε να σεβόμαστε τις δικές μας ανάγκες.

Μπαίνουμε σε τοξικά περιβάλλοντα και σε σχέσεις, επειδή έχουμε μια τοξική σχέση με τον Εαυτό, για να λέμε την αλήθεια. Με άπειρη αγάπη σας ενθαρρύνω να απεμπλακείτε άμεσα από ότι κρύβεται στη φαύλη μορφή της καταστολής και της άγνοιας – αν δεν το κάνετε τώρα, ο Ζυγός θα το κάνει για σας και μπορεί να γίνει αρκετά ισχυρός στα μαθήματα του! Φύγετε με το κεφάλι σας ψηλά, η Θεά είναι στο πλευρό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65