ζωδια 30-31/01 Ερωτικες Επιστροφες και Ανατροπες

zwdia-afriditi-krios

ζωδια 30 Ιανουαρίου – Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Σκιά (στους Ιχθύες, μέχρι τις 18 Μαΐου)

Η Αφροδίτη μπαίνει τώρα στο μέρος του ζωδιακού όπου θα περάσει στην ανάδρομη κίνηση της. Θα είναι κάτι παρόμοιο με τον Ερμή που μπήκε στη σκιά, αλλά τώρα χτίζουμε θέματα και ενέργειες που σχετίζονται με την Αφροδίτη – την ομορφιά, την τέχνη, την ισορροπία, την αρμονία, την αγάπη, την ευχαρίστηση, την επιθυμία, τη δικαιοσύνη, τη διπλωματία, τα οικονομικά, τις κατοχές, τις αξίες.

Καθώς η Αφροδίτη πλησιάζει την ανάδρομη στάση της, μπορεί να παρατηρήσετε εντονότερες εμπειρίες και γεγονότα που δίνουν έμφαση στις περιοχές αυτές.

 

Για παράδειγμα, τα χρήματα και το εισόδημα σας θα μπορούσε είτε να αυξηθεί είτε να μειωθεί κατά την ανάδρομη φάση, και στη συνέχεια, επιστρέφει συχνά στην προηγούμενη κατάστασή του αφού γυρίσει και πάλι η Αφροδίτη στην κανονική της πορεία.

zodia-taro-45

Οι ρομαντικές δυνατότητες μπορεί να ανάψουν κατά τη διάρκεια του κύκλου της Αφροδίτης, μόνο για να κρυώσουν και πάλι στη συνέχεια, αν δεν υπάρχει πραγματική ουσία για να διατηρηθούν. Ή οι υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να περάσουν μια περίοδο που αντιμετωπίζουν και ξεκαθαρίζουν θέματα ή προβλήματα που παραμόνευαν στο παρασκήνιο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αν μια σχέση βρίσκεται σε τρεμάμενο έδαφος, αυτό θα μπορούσε να την ωθήσει στο ανώτερο σημείο, αναγκάζοντάς σας να κάνετε κάποιες σοβαρές επαναδιαπραγματεύσεις ή να την τελειώσετε.

Σε αυτήν την περίοδο της παγκόσμιας οικονομικής πάλης, αυτή η ανάδρομη φάση της Αφροδίτης θα μπορούσε να σας οδηγήσει να επανεξετάσετε και να επανακαθορίσετε τα οικονομικά σας κίνητρα και τις φιλοδοξίες σας σε ατομικό επίπεδο, καθώς και για όλους μας συλλογικά σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Οι βασικές ημερομηνίες του κύκλου της Αφροδίτης:

* Η Αφροδίτη μπαίνει στην Σκιά: 30 Ιανουαρίου

* Η Αφροδίτη σταθεροποιείται Ανάδρομη: 4 Μαρτίου

* Η Αφροδίτη σε Σύνοδο με τον Ήλιο: 25 Μαρτίου

* Η Αφροδίτη σταθεροποιείται σε κανονική πορεία: 15 Απριλίου

* Η Αφροδίτη βγαίνει από την Σκιά: 18 Μαΐου

zwdia-fotia

ζωδια 31 Ιανουαρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό ( Αιγόκερω / Κριό)

Λάμψεις διορατικότητας μπορούν να σας παρέχουν νέα σαφήνεια, αλλά μπορεί να μην σας αρέσουν οι απαντήσεις που θα πάρετε, καθώς μπορεί να διαταράξουν την λογική σας αντίληψη για το τι είναι τι. Μπορεί να μάθετε κάποια νέα ή κάποιες πληροφορίες που να σας ταρακουνήσουν με κάποιον τρόπο.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, καθώς μπορεί να είναι απαραίτητο να ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι που αντιστεκόσασταν. Υπάρχει μια ανώτερη αλήθεια εδώ που θέλει να ειπωθεί (από εσάς ή σε σας), αλλά ο τρόπος που θα διατυπωθεί μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην αντίδραση.

zwdia shmera

Υπάρχει ο κίνδυνος του να μιλάτε πριν να μπορέσετε να σκεφτείτε τι λέτε και της παρορμητικής ή αλόγιστης επικοινωνίας και των ιδεών που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν.

Κατά πάσα πιθανότητα θα σας βοηθήσει να ακούσετε πρώτα τον εαυτό σας για να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να πείτε και στη συνέχεια να σκεφτείτε με ποιον τρόπο να το πείτε έτσι ώστε να μην προκαλέσει αδικαιολόγητη βλάβη. Προσπαθήστε να λάμψετε το φως της αλήθειας, χωρίς να τυφλώσετε κανέναν με αυτό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia