ζωδια 30/04 – 01/05 Αισθηματικες Εμπειριες

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

ζωδια 30 Απριλίου – Η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο (μέχρι τις 24 Μαΐου)

Η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιο του Ταύρου, έτσι είναι πολύ άνετα εδώ! Οι εμπειρίες της απόλαυσης και του αισθησιασμού είναι πολύ πιθανό να είναι αυξημένες … ίσως ακόμη και λίγο υπερβολικές! Ίσως να μπείτε στον πειρασμό να το παρακάνετε με τις αισθητικές απολαύσεις.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να είστε πιο γειωμένοι, πρακτικοί και μεθοδικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τις σχέσεις, τα χρήματα, τις κατοχές, τις υλικές αξίες και την έλξη όσων επιθυμείτε.

 

Είναι επίσης μια εποχή όπου οι επιθυμίες σας μπορεί να εκδηλωθούν με απτό τρόπο ή τουλάχιστον να γίνουν πιο εμφανείς. Ίσως να μπορείτε να δείτε

zodia-taro-45

πιο καθαρά τους τρόπους που η προσωπική σας αξία συνδέετε με τα υλικά πράγματα, όπως το εισόδημα σας, τις αποταμιεύσεις σας και τα έξοδα σας. Τα οικονομικά σας μπορεί να λειτουργήσουν ως «βράχος» που σας καθησυχάζει σε περιόδους στρες. Το κόλπο είναι να μην το αφήσετε αυτό να γίνει το υποκατάστατο της πραγματικής σας αυτοεκτίμησης.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή τη διέλευση, πάρτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε τη ζωή! Πάρτε το χρόνο σας μυρίζοντας τα λουλούδια, πίνοντας το ηλιοβασίλεμα, ακούγοντας όμορφη μουσική, κάνοντας αρωματοθεραπεία και μασάζ ή εξερευνώντας νέους τρόπους χρήσης της σοκολάτας!

1 Μαΐου – ο Ήλιος σε Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα 

Η πίστη στις άφθονες ευλογίες του Σύμπαντος είναι εφικτή υπό αυτή την όψη… αλλά και από την άλλη το ίδιο είναι και η φαντασίωση πως θα σας δώσουν μαγικά οτιδήποτε θελήσετε. Αν και είναι ως επί το πλείστον μια πολύ θετική ενέργεια, μπορεί να βυθιστείτε τόσο πολύ στη λαχτάρα σας για το ιδανικό, που θα έχετε πρόβλημα να ασχοληθείτε με την όχι – και τόσο – ιδανική πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

zvdia-zwdia-tarw

Το να αποκτήσετε τα οφέλη αυτής της διέλευσης θα χρειαστεί κάποια προσπάθεια. Η ελπίδα, η αισιοδοξία και η φαντασία γεμιζουν τον αέρα, γεγονός που μπορεί να φέρει ανακούφιση σε οποιαδήποτε κατάθλιψη ή αποθάρρυνση που μπορεί να υπάρχει. Μπορεί να εμπνευστούν σε μεγάλο βαθμό η δημιουργικότητα και η φαντασία σας υπό αυτή την όψη.

Η αίσθηση του εαυτού μπορεί επίσης να έχει μια έγχυση θετικού οράματος και μπορεί να βιώσετε μια αίσθηση αποστολής, νιώθοντας πως είστε πραγματικά Παιδί του Σύμπαντος. Υπάρχει η δυνατότητα τώρα να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να βουτήξετε στα υπέροχα- πνευματικά, δημιουργικά, ερωτικά ή ευσπλαχνικά – αν και για να επωφεληθείτε από αυτό, θα χρειαστεί και η συνεργασία σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Απολαύστε το όσο διαρκεί, αλλά πριν κάνετε αλλαγές βασισμένοι σε αυτά που μπορεί να φαίνονται ως μόνιμες καταστάσεις, θυμηθείτε πως είναι κατά κύριο λόγο μια προσωρινή επίδραση και θα εξακολουθείτε να πρέπει να ζήσετε στα όρια του φυσικού κόσμου αφού περάσει. Μην κάνετε υπερβολικά αισιόδοξες υποσχέσεις αυτή τη στιγμή, τις οποίες θα πρέπει να διεκπεραιώσετε αργότερα, όταν η ευφορία θα έχει εξασθενίσει.

zwdia