ζωδια 30/06 Επιστροφη στην Πραγματικοτητα

zwdia-seksoualikotita

ζωδια 30 Ιουνίου – Ο Άρης Σταθεροποιείται σε Ορθή Πορεία (στον Σκορπιό, μέχρι τις 26 Ιουνίου 2018)

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά από αυτή την ημερομηνία η ενέργεια σας μπορεί να είναι έντονη, ακανόνιστη, άστατη ή απελευθερωμένη. Αφού ήταν ανάδρομος για τις τελευταίες 10 εβδομάδες περίπου, η ενέργεια που συσπειρωνόταν κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, τώρα αρχίζει να απελευθερώνετε.

Η χαμηλή ενέργεια κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει: ξαφνικά, άστατα, βίαια ή σταδιακά. Είναι πιθανό να φτάσετε σε σημείο απόφασης για θέματα που παλεύατε τους τελευταίους 2 με 4 μήνες.

 

Αν ήδη έχετε εργαστεί πάνω στην προετοιμασία ή τον προγραμματισμό ενός νέου έργου, ο Σταθμός του Άρη μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία εκτόξευσης. Αν ζητήματα σχετικά με το θυμό, τη σεξουαλικότητα, την αυτοπεποίθηση και το θάρρος ήταν αγκάθι στο πλευρό σας τους τελευταίους μήνες, ο Σταθμός αρχίζει τη φάση όταν θα αρχίσετε να εφαρμόζετε όσα έχετε μάθει και να τα καλλιεργείτε.

zodia-taro-45

Θα μπορούσε να ξεκινήσει με μία ανακάλυψη πάνω στα θέματα που σας απογοητεύουν ή, ενδεχομένως, φέρνοντας το πρόβλημα στην επιφάνεια, εκεί όπου θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί του άμεσα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ανάλογα με το πόσο εποικοδομητικά και θεραπευτικά είχατε εργαστεί με αυτά τα θέματα, αυτή η ανακάλυψη μπορεί να είναι μια θετική στιγμή αυτό-ενδυνάμωσης, ή θα μπορούσε να παράγει μια έκρηξη της ορμής σας να ελέγχετε και να εξαναγκάζετε τους άλλους να λυγίσουν στη θέλησή σας (ή κάποιος άλλος να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο γύρω σας).

Κατά τους επόμενους δύο μήνες, ενώ ο Άρης είναι ακόμα στη Σκιά, θα εφαρμόσετε και θα ενσωματώσετε την ενέργεια και τη μάθηση που είχε συγκεντρωθεί και τώρα απελευθερώθηκε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

 

ζωδια 30 Ιουνίου – Η Αφροδίτη επιστρέφει Εντος Ορίων (Καρκίνο)

Η Αφροδίτη ήταν έξω από τα όρια (OOB) από τις 11 Ιουνίου και τώρα επιστρέφει εντός των ορίων του Ηλίου, με απόκλιση. Η Αφροδίτη είναι λίγο πιο δύσκολο να ενσωματωθεί στον συμβατικό κόσμο ενώ είναι OOB – είναι λίγο πιο άγρια και πιο ελεύθερη και ίσως ψάχνει για μια πιο περιπετειώδη σχέση με τους άλλους, αλλά και λιγότερο γειωμένη και ρεαλιστική. Τώρα που η Αφροδίτη επιστρέφει εντός ορίων μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι περιοχές αυτές είναι λίγο πιο εύκολο να διαχειριστούν και πιο πιθανό να κερδίσετε την αποδοχή και την έγκριση από τους άλλους.

Ωστόσο, αν απολαύσατε κάποια επιπλέον ελευθερία και απελευθέρωση κατά τη διάρκεια της πορείας της εκτός ορίων, τώρα μπορεί να αισθανθείτε σαν να επιστρέφετε από μεγάλες διακοπές και ήρθε η ώρα να γυρίσετε πίσω στη δουλειά. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με τις εμπειρίες που αποκτήσατε ενώ η Αφροδίτη ήταν εκτός ορίων, είναι να αναζητήσετε τρόπους για να τις ενσωματώσετε στην καθημερινή σας ζωή.

Διαβαστε το μεγαλο ερωτικο ωροσκοπιο Ιουλιου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia - love