ζωδιο Κριος σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2015

miniaies-zwdio-krios

ζωδιο Κριος σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2015

Tην 1η Σεπτεμβρίου ο κυβερνών πλανήτης σας ο Άρης θα κάνει μία στιγμιαία σύνδεση με την Αφροδίτη – τη θεά του έρωτα και της αγάπης, με αποτέλεσμα να φέρει κάποιες ανατροπές στον τομέα των ερωτικών σας καθώς και να σπάσει κάποια ταμπού και δεσμά σας.
Η αυξημένη αυτή ερωτική διάθεση θα διαρκέσει σίγουρα μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, όπου και πάλι η Αφροδίτη θα σας επηρεάσει μέσω της αλλαγής της πλανητικής της κίνησης στον ουρανό.
Η Αφροδίτη από τις 6 Αυγούστου θα γυρίσει σε ορθή πορεία με αποτέλεσμα αυτό το μαυρόασπρο (μπλάκ νουαρ ) φιλμ ερωτισμού , στο οποίο πρωταγωνιστείτε να αποκτήσει ξαφνικά χρώματα και εσείς να βιώσετε μία έντονη εσωτερική παρόρμηση η οποία θα σας επιφέρει αλλαγές στο τομέα της αισθαντικότητας σας. Θα αποκτήσετε την πεποίθηση από εκείνη την ημέρα και ύστερα ότι γύρω σας απλώνονται μυριάδες πιθανοτήτων τις οποίες και μπορείτε να επιλέξετε και ότι κάποια γεγονότα που θα βιώσετε είναι απεικονίσεις της ζωής που το πεπρωμένο σας στέλνει από τον ουρανό ώστε να σας υποδείξει το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσετε τελικώς.
Η εβδομάδα που ξεκινάει στις 13 Σεπτεμβρίου 2015 είναι εβδομάδα αφύπνισης για εσάς, ξεκινώντας με το ουράνιο φαινόμενο της έκλειψης του Ηλίου που θα πάρει μέρος στο ζώδιο της Παρθένου. Το ουράνιο αυτό γεγονός θα μπορέσει να διώξει από επάνω σας την ονειρική μαγεία της Αφροδίτης και θα σας τοποθετήσει πάνω σε πιο ρεαλιστικά ερωτικά μονοπάτια στο θέμα του έρωτα , της σχέσης και του ρομαντισμού.
zodia-astra-tarot
Ο  Ήλιος θα εισέλθει  στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Σεπτεμβρίου με άμεσο αποτέλεσμα  , τη διάλυση αυτής της ονειρικής φαντασίωσης στην οποία είχατε αφεθεί όλο αυτό το διάστημα και την άμεση συνειδητοποίηση ότι όλες αυτές τις ημέρες αφήσατε την πραγματική ερωτική σας σχέση ατελή  με αρκετά ερωτηματικά να παραμένουν ακόμη αναπάντητα. Περιττό να σας πω πως πρέπει να τακτοποιήσετε πλήρως την καθημερινή ερωτική σας ζωή.
Η έκλειψη της Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί επάνω στο ζώδιο σας , είναι αρκετά ισχυρή ώστε να προκληθεί ένα καρμικό συμβάν. Επομένως μην πανικοβληθείτε, φοβηθείτε η από την άλλη να περιμένετε μία μακροχρόνια ερωτική σας σχέση να περάσει κάποιο τεστ αντοχής, το οποίο όμως τελικά θα περάσει λαμβάνοντας για βαθμολογία το απόλυτο άριστα.

διαβαστε παρακατω το σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65