Η τράπουλα του Ωροσκόπου προβλέπει για Δεσμευμένους

zwdia-sex-tips

Η τράπουλα του Ωροσκόπου προβλέπει για Δεσμευμένους

Η μοναδική μαντική τράπουλα, που κάνει πρόβλεψη για το άμεσο μέλλον, μέσα από το στίγμα του ωροσκόπου και όχι του ιδίου του ζωδίου.

Αναλυτικά για όλα τα ζώδια:

 

Ζώδια της Φωτιάς – ΚΡΙΟΣ, ΛΕΩΝ, ΤΟΞΟΤΗΣ
Το Πολύτιμο Πετράδι : Μπορεί να αισθάνεστε υπερβολικά άσχημα, αυτήν την εποχή με όλα τα δύσκολα που περάσετε, αλλά σιγά – σιγά αυτό είναι και κάτι που υποχωρεί και με την ευγενική πρωτοβουλία του ανθρώπου σας. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, αφήστε απλά τον χρόνο να βοηθήσει, να κλείσουν οι πληγές. Εσείς, που ήδη κάνετε κάποιες πιο σοβαρές σκέψεις, για να περάσετε σε πιο σοβαρές και επίσημες δεσμεύσεις μέσα στον έτος, θα πρέπει πρωτίστως, να ισορροπήσετε τα οικονομικά – εργασιακά σας. Όλα τα άλλα θα γίνουν μέσα από την κοινή σας συμπόρευση.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζώδια της Γης – ΤΑΥΡΟΣ, ΠΑΡΘΕΝΟΣ, ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα 4 Άστρα της Αγάπης :
Υπάρχουν ατελείωτες αγωνίες μέσα στην ψυχή σας, αλλά και ανασφάλειες για την σχέση που διατηρείτε. Όλα σας φταίνε πια, ή δεν σας αρέσουν, ή έστω ο άνθρωπος σας δεν σας προσφέρει αυτά που κάποτε απλόχερα σας έδινε. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς θα πρέπει να μιλήσετε άμεσα για όλα αυτά, που έχουν γίνει και να προτείνετε τις λύσεις σας. Από όλα αυτά που θα γίνου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταφέρετε, να φέρετε την επικοινωνιακή και ερωτική ισορροπία στο μεταξύ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ζώδια του Αέρα – ΔΙΔΥΜΟΙ, ΖΥΓΟΣ, ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άντρας και Γυναίκα : Έρχονται μεγάλες αλλαγές, που δεν θα ξεκινήσουν από εσάς. Ο άνθρωπος σας, όσο απόμακρος και να δείχνει αυτήν την εποχή από εσάς, θα κάνει την αλλαγή που δεν περιμένετε και θα σας εκπλήξει μέσα από προτάσεις για κάτι περισσότερο. Όλα τα λόγια και οι προτροπές σας, σίγουρα έχουν πιάσει τόπο. Είστε τα ζώδια, που φέτος θα έχουν πολλούς γάμους… και σχετικά χαρμόσυνα συμβάντα!

Ζώδια του Νερού – ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ, ΙΧΘΕΙΣ
Δρόμος πλατύς – ανοιχτός : Όλα για τα οποία έχετε παλέψει μέσα στην αισθηματική σας σχέση, θα τα δείτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να γίνονται πραγματικότητα. Υπάρχουν σίγουρα ακόμη κάποια μικρά εμπόδια, που όμως θα τα αναλάβει ο άνθρωπος σας, που θέλει τα καλύτερα για εσάς. Ακόμη και αν η εποχή, σας βρίσκει χωρισμένους, ή τσακωμένους, όλα θα βελτιωθούν.

zwdia-fotia