θερινo ηλιοστασιο 21 Ιουνίου

sxeseis-swstos-syntrofos-zwdia

Θερινo ηλιοστασιο 21 Ιουνίου 2015  – Ερωτικές επιρροές στα ζωδια

 θερινo ηλιοστασιο

ΓΕΝΙΚΑ:  Το Θερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου …. επισήμως η  αρχή του Καλοκαιριού, με τη μεγαλύτερη σε ωριαία διάρκεια ημέρας  για την Ελλάδα. Ο Ήλιος εισέρχεται στη μηδενική μοίρα του Καρκίνου… και δίνει καρμικές ευκαιρίες σε όλα τα ζωδια να κάνουν νέα και υγιή ξεκινήματα στην συναισθηματική τους ζωή.

Η εποχή του Καρκίνου δηλώνει  τις σκέψεις και του πόθους του παρελθόντος … που ακόμα είναι ενεργοί στο παρόν.

 

Πως επηρεάζεται το κάθε ζωδιο χωριστά….

zodia-taro-45

 

Κριός: Τα αδέσμευτα Κριάρια όλων των δεκαημέρων θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις ζωής που  θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα. Οι αδέσμευτοι θα καταφέρουν να ξεφύγουν από το απατηλό παρελθόν… και να κυνηγήσουν νέες ευκαιρίες αγάπης.

 

Ταύρος: Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει η παρουσία του Ήλιου στον Καρκίνο στην προσωπική σας ζωή. Νέα τροπή θα πάρουν διαζύγια και διαθέσεις για χωρισμό, ιδίως για όσους βιώσουν απιστία.

Ερωτική Τύχη: 06 /10

 

Δίδυμοι: Μπορεί ο Ήλιος να σας εγκαταλείπει, αλλά τώρα είναι το σωστό χρονικό σημείο για να οργανωθείτε και να διεκδικήσετε αυτό / αυτόν που θέλετε. Ανεβαίνουν οι μετοχές σας σε όλους τους τομείς.

Ερωτική Τύχη:  10/10

 

Καρκίνος: Όλα κινούνται γύρω από εσάς. Θα γίνεται πιο γοητευτικοί και μυστηριώδεις, κάτι που θα έλξει κοντά σας, άτομα… ακόμα και από το μακρινό παρελθόν. Ενισχυμένοι και όσοι θα θελήσουν μέσα στο Καλοκαίρι να παντρευτούν.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

Λέων: Φιλοδοξίες και συναισθηματικά όνειρα προωθούνται και σας δίνουν την δυναμική για να κατακτήσετε τους ερωτικούς σας στόχους. Γόνιμες οι μέρες που ακολουθούν για όσους θα επανασυνδεθούν ή βιώνουν νέο έρωτα.

Ερωτική Τύχη:  08/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

θερινo ηλιοστασιο

Παρθένος: Κρατήσατε τις δύσκολες ισορροπίες τόσο καιρό, και τώρα έρχεται η ώρα της ανταμοιβής. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι παραπάνω, καθώς τα άστρα σας ευνοούν και πλέον το άτομο που σας έχει απασχολήσει, έρχεται πιο κοντά σας.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

Ζυγός: Μια τάση για δημιουργία και επέκταση ζωής θα σας διακατέχει το προσεχές διάστημα, καθώς η ερωτική σας ζωή πλέον μπαίνει σε μια πειθαρχία.. μόνιμα.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

Σκορπιός: Αφήστε τους ρομαντισμούς και τους περιττούς συναισθηματισμούς και δείτε κατάματα την πραγματικότητα. Όλα πια φωτίζονται…και αν τελικά το ταίρι σας, δείχνει ΄κουρασμένο’ τότε απομακρυνθείτε πρώτοι.

Ερωτική Τύχη:  07/10

 

Τοξότης: Εσείς θα έχετε την μεγαλύτερη αναγνώριση στις προσπάθειες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, για να περισώσετε την σχέση ή ακόμα και τον γάμο σας. Επίσης, πολλές οι εξηγήσεις και οι απαντήσεις που θα σας αποδοθούν για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αιγόκερως: Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και διαχωριστικές γραμμές με τα άτομα που θα θελήσουν  να  πλησιάσουν, και ιδίως αυτά που έχουν ρίζες στο άσχημο παρελθόν σας. Καλύτερα μόνοι… παρά με κάτι το οποίο έχει αποδώσει – αποδείξει ήδη την δυναμική του.

Ερωτική Τύχη:  07/10

 

Υδροχόος: Πολλές οι ανησυχίες που θα σας δημιουργηθούν, καθώς ελάχιστοι είναι οι Υδροχόοι που έχουν ποιοτικό δεσμό αυτήν την εποχή. Η υπερβολή του λόγου και των ακραίων δράσεων σας, σας έχει απομονώσει.

Ερωτική Τύχη:  06/10

 

Ιχθύς: Δείχνετε κατανόηση και αυτό είναι κάτι που θα αυξήσει τις μετοχές σας στο αντίθετο φύλο. Η διάθεση δημιουργίας θα σας ωθήσει στο να πάτε τον δεσμό σας ίσως και σε ένα βήμα πιο κάτω το οποίο πιθανόν να λέγεται γάμος – συμβίωση.

Ερωτική Τύχη:  08/10