Ινδική Αστρολογία. Αλλαγές σε κάθε είδους σχέση

imerisies-provlepseis-tetarto-14-5

Ινδική Αστρολογία. Αλλαγές σε κάθε είδους σχέση

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: ΜΕΣΑ

Οι αλλαγές που υπάρχον στην προσωπική ζωή του ανθρώπου σας, δεν θα πρέπει να σας αγχώνουν. Έχει ήδη σκεφτεί να συζητήσει μαζί σας, και από κοινού να κάνετε τα επόμενα σας βήματα.

zodia-taro-45

 

Ταύρος: ΒΡΙΣΑΜΠΑ

Είσαστε μέσα σε έναν μόνιμο πανικό και δράμα… για τη προσωπική σας ζωή, που μάλλον δεν έχει την πορεία που ονειρεύεστε. Αυτό πρέπει άμεσα να σταματήσει, και εσείς να βρείτε και πάλι τους ρυθμούς σας.

Δίδυμοι: ΜΙΘΟΥΝΑ

Δεν είστε από τα άτομα, που θα δεχτείτε να έρχεστε τελευταία στην ζωή – στις προτεραιότητες του ανθρώπου σας. Άρα, ξεκινήσετε άμεσα, από σήμερα να μιλάτε και να διεκδικείτε αυτά που σας αξίζουν.

Καρκίνος: ΚΑΤΑΚΑ

Αν δεν μιλήσετε ευθέως στον σύντροφο σας, για όλα τα θέματα που πρέπει να λυθούν σε οικονομικό και διαπροσωπικό επίπεδο… θα είστε συνεχώς μέσα σε μια ανασφάλεια.

Λέων: ΣΙΜΧΑ

Οι μέρες οι επόμενες, σας έχουν ειδήσεις και αφίξεις από το παρελθόν που θα σας κάνουν να εκπλαγείτε. Κάποιος με τον οποίο είχατε σχέση, τώρα επανέρχεται και σας μιλάει για επανασύνδεση.

Παρθένος: ΚΑΝΝΑ

Πολλά τα προβλήματα, που έχετε μέσα στον δεσμό σας, και μάλλον έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό σημείο για να μιλήσετε και να ενημερώσετε τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

Ζυγός: ΤΟΥΛΑ

Δεν είστε εσείς για να σας χαλάνε την διάθεση. Είσαστε σε μια φάση ζωής, που όλα πρέπει να αλλάξουν από την βάση τους. Αν είστε μόνοι σας, εστιάστε στα οικονομικά σας, αν είστε σε σχέση ξεκαθαρίστε με το παρελθόν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: ΒΡΙΤΣΙΚΑ

Οι σχέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές, είτε φιλικές, θα πρέπει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, να λυθούν και να φωτιστούν οι νέοι δρόμοι. Μην είστε ανασφαλείς.

Τοξότης: ΝΤΑΝΟΥΤ

Βιώνετε μια ερωτική προδοσία – απογοήτευση. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το διώξετε σαν άσχημη πια ψυχολογία από πάνω σας. Το σύμπαν μέσα σε αυτόν τον μήνα, έχει νέα σχέδια για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αιγόκερως: ΜΑΚΑΤΑ

Οι καταστάσεις που ζείτε είναι υπερβολικές. Μιλήστε με τον άνθρωπο σας, και θα δείτε, ότι όλα μπορούν να ξανα – φτιάξουν! Οι χωρισμένοι – τσακωμένοι σύντροφοι, θα έχουν ευκαιρίες επανασύνδεσης.

Υδροχόος: ΚΟΥΜΠΑ

Από σήμερα και για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την δυναμική και το ταλέντο σας, έτσι ώστε να λύσετε τις διαφορές που έχουν προκύψει στον αισθηματικό σας τομέα.

Ιχθείς: ΜΙΝΑ

Είσαστε σε μια αισιόδοξη φάση, στα αισθηματικά σας. Θα δείτε ότι και ο άνθρωπος σας, θα κάνει τις επόμενες σας κινήσεις …για να σας φέρει και πάλι πιο κοντά του.

zwdia-zodia-astrologia-65