καρμικές επανασυνδέσεις – Φθινόπωρο 2015

zwdio-zygos-afroditi

καρμικές επανασυνδέσεις  – Φθινόπωρο 2015

 

Αστρολογια: Τρεις μήνες μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου που θα δώσουν το καρμικό τους στίγμα σε όλα τα ζωδια και ιδιαίτερα αυτά τις φωτιάς.

 

Για τους Κριούς που είναι σε σοβαρή δέσμευση τα πράματα είναι ξεκάθαρα…είτε θα κάνετε το επόμενο βήμα μέσα στο έτος, είτε θα χωρίσετε. Ο Κρόνος στον Τοξότη από τις 18/09 θα επηρεάσει όλα τα ζωδια της φωτιάς και ιδίως το πρώτο αυτών. Ανατροπές και συγκρούσεις θα είναι το σκηνικό όλων των σχέσεων και ιδίως των ερωτικών που θα παραχωρήσουν την θέση τους από τις 20 του Σεπτεμβρίου…. στις τελικές αποφάσεις.

 

Όσοι Ταύροι απογοητεύτηκαν από χωρισμούς και καθυστερήσεις στην προσωπική τους ζωή, από τις 10 του μήνα  Σεπτεμβρίου και ύστερα και για όλο το Φθινόπωρο, θα τύχουν θετικών εξελίξεων όπου και θα καταφέρουν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις  – συνθήκες για να ισορροπήσουν το παλιό με το νέο. Οι χωρισμένοι θα αποκλείσουν κάθε περίπτωση επανασύνδεσης με το παρελθόν που μόνο στοίχισε σε χρόνο και ενέργεια.

zodia-taro-45

 

Οι Δίδυμοι οι αεικίνητοι που ακόμα δεν έχουν εγκαταλείψει την ιδέα της κατάκτησης ιδιαίτερου προσώπου από το παρελθόν τους… θα δικαιωθούν συντόμως. Για τους δεσμευμένους πολλά, από τις αρχές του Οκτωβρίου, θα τροποποιηθούν και θα γίνουν πιο δεδομένα. Είτε αυτό λέγεται συναισθήματα είτε τρόπος ζωής.  Οι όψεις του ανάδρομου κυβερνήτη Ερμή μέχρι τις 10 του Οκτώβρη θα δώσουν τις λύσεις για το ευτυχές παραπέρα.

 

Πολλοί εκ των Καρκίνων θα δεχτούν πλήγματα απιστίας και προδοσίας. Όλα τα υδάτινα ζωδια με την κίνηση του Κρόνου στο επόμενο πύρινο ζωδιο, θα δουν τις αλήθεια και τα κρυμμένα μυστικά να αναδύονται ολούθεν. Για όσους έχουν σοβαρή δέσμευση… οι ευκαιρίες για επισημοποίηση ή συμβίωση θα είναι υποστηριγμένες και υλικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

tarw-erwtoskopio

Για τους Βασιλιάδες Λέοντες που ακόμα δεν έχουν βρει τον τρόπο για πλησιάσουν το παρελθόν, θα δουν αυτό να τους πλησιάζει και πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου. Όλοι οι πλανήτες που τόσο καιρό στέκονταν στον ζωδιακό σας οίκο, στο τώρα αποδίδουν τα δώρα τους. Οι μέρες μεταξύ 12-18 του Οκτωβρίου θα εμφανίσουν καρμικό έρωτα σε αυτούς που το αναζητούν απαλλαγμένοι από τα βάρη του παρελθόντος όμως.

 

Περιπέτειες θα έχουν όλοι οι Παρθένοι καθώς οι αστρολογικές καραμπόλες μέσα και γύρω του ζωδιακού οίκου αναστατώνουν τα πάντα. Οι ερωτικές σχέσεις χωρίς βάση και αληθινό συναίσθημα θα χαθούν πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου. Όσοι είναι σε συνειδητοποιημένη δέσμευση θα ξαφνιστούν από τις ευχάριστες εξελίξεις και από την πλευρά του ταιριού τους.

 

Η ανισορροπία στο μεγαλείο της για του Ζυγούς που ακόμα κυνηγάνε τις γνωριμίες του Καλοκαιριού. Αν τελικά δεν βρέθηκε τίποτα ενδιαφέρον εκεί, τότε αφήστε του ενθουσιασμούς και απομακρυνθείτε… χωρίς να καθυστερείτε κιάλλο την τύχη σας.  Μετά τις 28 Σεπτεμβρίου νέες γνωριμίες θα σας δώσουν αυτό που ψάχνετε.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Όλοι οι Σκορπιοί οι ταλαιπωρημένοι των τελευταίων μηνών θα αισθανθούν σε πρακτικό επίπεδο την απομάκρυνση του δασκάλου Κρόνου από την πλάτη τους.  Για τους εν σχέση… όλα θα ισορροπήσουν και οι διαξιφισμοί επιτελούς θα τερματιστούν… αφήνοντας όμως κάποιες ουλές που θα πρέπει πάντα να θυμίζουν την μη επανάληψη των τότε λαθών.

 

Μια προσοχή θα χρειαστεί για τους Τοξότες που αναμένουν τον αυστηρό Κρόνο να τους δείξει την αλήθεια της ζωής. Και οι τρεις μήνες του Φθινοπώρου, με ουσιαστική αρχή τον Οκτώβριο θα αποκαλύψουν τους τρόπους που μπορούν οι Τοξότες να ευθυγραμμίσουν την ερωτική τους ζωή με τις επιθυμίες τους.

 

Οι Αιγόκεροι θα δεχτούν ισχυρές αναταράξεις από την είσοδο των περισσοτέρων πλανητών στον συγγενικό οίκο των Παρθένων. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα το παρελθόν να μπερδευτεί με το παρόν και να ζητήσουν λύσεις. Αν τελικά έχετε ακόμα ενεργά συναισθήματα… για κάποιο άτομο, δείξτε το πρακτικά!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Πολλοί οι Υδροχόοι που δεν κατάφεραν να δείξουν την αληθινή τους διάθεση και πραγματικό πρόσωπο στον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Οι μέρες μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου θα έχουν κάτι ρομαντικό στην ατμόσφαιρα όπου θα  δοθούν οι ευκαιρίες μέσα από φρέσκιες επαφές και γνωριμίες για σχέσεις με ποιοτικό μέλλον.

 

Οι πλειοψηφία των Ιχθύων θα υποδεχτούν νέο έρωτα μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου. Οι μέρες της εποχής του Ζυγού θα αποδώσουν καρμικές ευκαιρίες για ουσιαστικό διάλογο σε όλα τα επίπεδα. Οι χωρισμοί που συντελέστηκαν το Καλοκαίρι και μέχρι τώρα, θα έχουν μέσω συζητήσεων και συναντήσεων ελπίδες επανένωσης.