κοσμικο ωροσκοπιο ημερας 28/10 Τεταρτη

feng-shui-toy-ploytoy

κοσμικο ωροσκοπιο ημερας 28/10 Τεταρτη 

Μία ημέρα μετά από την Πανσέληνο, το Σύμπαν για ακόμη μια φορά σχεδιάζει μια σειρά από διάφορα χαζά διαπλανητικά-αστρικά φαινόμενα.

Ενώ η σταθερότητα της ενέργειας μπορεί να ασφαλιστεί από τους σχηματισμούς τριγώνου ανάμεσα στη Σελήνη στον Ταύρο και τον Δία στις 10.50 π.μ , με την Αφροδίτη στις 14.23 μ.μ και με τον Άρη στις 18.21 μ.μ στο ζώδιο της Παρθένου, το χάος και η σύγχυση κάνουν την εμφάνιση τους μέσα στην ημέρα καθώς ο Σεληνιακός δεσμος σχηματίζει όψη τετραγώνου με την Αθηνά , στις 14.39 μ.μ , ο Δίας κανει επαφή με τον Ουρανό στις 15.02 μ.μ και ο Ερμής σχηματίζει μία καυστική ένωση 135 μοιρών στις 16.01 μ.μ . Επομένως να περιμένετε τα ζητήματα να μην επιλυθούν επί το πλείστο σύμφωνα με το πρόγραμμα σας.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Εν τω μεταξύ η φαινομενικά ενδυναμωμένη Σελήνη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Άρη στις 18.21 μ.μ , και έπειτα ξεκινάει ένας κενός σεληνιακός κύκλος στο ζώδιο του Ταύρου διάρκειας 15 ωρών, ο οποίος θα τελειώσει στις 09.25 π.μ της επομένης. (όταν η Σελήνη εισέλθει στο αέρινο και ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων) Πάρτε το ρόλο του πρεσβευτή καλής θελήσεως και βοηθήστε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη γύρω σας, κατά τη διάρκεια αυτών των 48ωρών που ακολουθούν την χθεσινή διαφωτιστική Πανσέληνο, δηλαδή σήμερα και αύριο.

zwdia