Κρόνος στον Τοξότη το κάρμα των ζωδιων

zwdia-savvatokyriako-27-29-6

Κρόνος στον Τοξότη  το κάρμα των ζωδιων

ερωτικες προβλεψεις

18/09/15 εως  20/12/17

 

Αστρολογία: Κανείς δεν μένει ασυγκίνητος σε αυτό το αστρολογικό φαινόμενο που θα ταράξει τα ύδατα όλου του ζωδιακού κύκλου. Η μοίρα της ανθρωπότητας θα αλλάξει και όλα θα κινητοποιηθούν προς την κατεύθυνση της δημιουργίας και της εξέλιξης. Η γενικότερη αδράνεια και καθήλωση την περίοδο που έμεινε ο Κρόνος στον Σκορπιό,  έδωσαν πια τα σκληρά μαθήματα τους. Ευνοημένοι αυτοί που διατηρούν τις μνήμες και την διδαχθείσα  πείρα προς όφελος του παρόντος και του μέλλοντος.

zodia-taro-45

 

Επηρεάζονται άμεσα οι γεννημένοι των ετών: 1939, 1948, 1941, 1955, 1959, 1962, 1968, 1971, 1979, 1982, 1988, 1994, 1996.

Επίσης…αυτοί που γεννήθηκαν σε οποιαδήποτε χρονολογία.. με ανάδρομο Ποσειδώνα. Οι έχοντες τον ωροσκοπο τους  σε ίδιο οίκο με γενέθλια Πανσέληνο. Οι Σκορπιοί που ο Βόρειος Δεσμός τους κάνει τρίγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη τους, και οι Ιχθείς που γεννήθηκαν σε ημέρα Ηλιακής -ολικής + μερικής- έκλειψης.

 

ζωδια – Κριός:

Ελεύθεροι: Δεν θα ήταν και η καταλληλότερη περίοδος για να ψάξετε να βρείτε το ιδανικό σας ταίρι. Χρειάζονται κάποιες εβδομάδες ίσως και μήνες, και καλύτερα από το νέο έτος 2016, να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας, που οι όψεις του Κρόνου δεν θα είναι τόσο δύσκολες στο ζωδιο σας.

Δεσμευμένοι: Σαφώς και είστε από τα ζωδια που θα σας ακουμπήσει πρώτα η κίνηση του Κρόνου στον Τοξότη. Όσοι είναι σε σχέση που έχει χάσει τον προσανατολισμό της.. θα χρειαστεί να δράσουν άμεσα προς την κατεύθυνση που επιζητούν και οι δύο πλευρές. Ο χωρισμός σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να είναι και η καλύτερη λύση…!

Εύνοια με: Καρκίνο και Τοξότη

Δυσκολίες με: Ταύρο και Λέων

Ευνοϊκές ημερομηνίες : 19/09, 05/10, 12/11, 05/12

Προσοχή στις: 20/10, 23/11, 01/12

SEX LIFE: Φυσικά πάρα πολλή

Χρήμα: Άφθονο

Υγεία: Γυμναστείτε περισσότερο

Τυχερό νούμερο: 02

Totem ζωδιου: Εδώ και τώρα

 

 

ζωδια – Ταύρος:

Ελεύθεροι:  Τύχη είναι αυτήν την περίοδο να είστε τελείως μόνοι σας και χωρίς τα βάρη μια αισθηματικής σχέσης. Δικαιούστε χρόνου ανάπαυσης και προσαρμογής στα νέα δεδομένα της ζωής και υπό την επήρεια του ισχυρότατου φαινομένου που από τις αρχές του Νοέμβρη θα σας δώσει το πράσινο φως για έναρξη και αναζήτησης νέου συντρόφου ζωής.

Δεσμευμένοι: Είσαστε πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί εσείς οι δεσμευμένοι –παντρεμένοι. Από την μία οι πλείστοι πλανήτες από πέριξ της Παρθένου σας ευνοούν και από την άλλη ο Κρόνος σας αγχώνει χρονικά και σας στενεύει τα περιθώρια για τις αποφάσεις που άπτονται γάμου – οικογένειας και περιουσίας.

Εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Δυσκολίες με: Παρθένος και Τοξότης

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 12/10, 19/10, 14/11, 11/12

Προσοχή στις: 15/10, 26/11, 03/12

SEX LIFE: Σταθερά

Χρήμα: Όπως πάντα… ρέει!

Υγεία: Μην παραμελείτε την επιδερμίδα σας

Τυχερό νούμερο: 05

Totem ζωδιου: Κοιτάμε μπροστά

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ζωδια – Δίδυμοι:

Ελεύθεροι: Ήσασταν απέναντι του  αρκετούς μήνες. Τώρα αυτη  η πίεση θα υποχωρήσει και τυχόν γνωριμίες απο το παρελθόν, ακόμα και ύστερα από χρόνια… μπορούν στο τώρα να επανασυζητήθουν. Μια προσοχή επίσης στον ανάδρομο κυβερνήτη σας που δημιουργεί τις περισσότερες των παρεξηγήσεων με τι νέες γνωριμίες.

Δεσμευμένοι: Ελάχιστοι είναι οι Δίδυμοι που διατηρούν μια φυσιολογική και ποιοτική συναισθηματική ζωή ή γάμο. Όλα έχουν αποσταθεροποιηθεί και εσείς καλείστε πια να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη του και να ψάξετε για την επανεδραίωση των καλών συναισθημάτων.

Εύνοια με: Παρθένος και Ζυγός

Δυσκολίες με: Κριός και Ταύρος

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 20/09, 02/10, 19/11, 21/12

Προσοχή στις: 21/09, 10/11, 14/11, 01/12

SEX LIFE: Επικοινωνιακή!

Χρήμα: Σταθερότητα

Υγεία: Τα μάτια σας υποφέρουν

Τυχερό νούμερο: 05

Totem ζωδιου: Όλοι και όλα …καλά!

 

ζωδια –  Καρκίνος:

Ελεύθεροι: Αν δώσετε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας για να σταθεροποιήσετε τους υπολοίπους τομείς της ζωής σας. Ο Κρόνος που απομακρύνεται από τον ομοϊδεάτη Σκορπιό…. θα σας δώσει την ευκαιρία μέσα στον Οκτώβριο να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να έρθετε σε επαφή με κόσμο κοντά στις δικές σας αντιλήψεις και θέλω.

Δεσμευμένοι: Σταθερότητα και καλή εξέλιξη υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια των Καρκίνων που έχουν ταλαιπωρηθεί ποικιλοτρόπως τους τελευταίους μήνες. Ακόμα και αυτοί που είναι σε φάση χωρισμού – ψυχρότητας- απομάκρυνσης, θα το ξανασκεφτούν και πριν λήξει ο μήνας θα δώσουν στον εαυτό τους και στον σύντροφο τους μια ακόμα ευκαιρία.

Εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Δυσκολίες με: Τοξότης και Ιχθείς

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23/09, 14/10, 22/11, 04/12

Προσοχή στις: 29/09, 17/11, 06/12

SEX LIFE: Ρομαντική

Χρήμα: Στριμώγματα

Υγεία: Μην ταλαιπωρείτε τα άκρα σας

Τυχερό νούμερο: 09

Totem ζωδιου: Πίστη και ελπίδα!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ζωδια – Λέων:

Ελεύθεροι: Απολαύστε την ελευθερία σας…τώρα που την έχετε, καθώς το ζωδιο σας θα είναι το πιο ευνοημένο μέχρι το τέλος του έτους και αυτό θα δώσει σε όλους αυτό που πραγματικά τους αξίζει στην προσωπική τους ζωή. Ευνοημένοι ιδιαίτερα θα είναι η γενιά του -60 και του -70, που ίσως να επανασυνδεθούν με  πολιά τους αγάπη.

Δεσμευμένοι: Έχετε αρκετούς και δύσκολους λογαριασμούς που πρέπει μέσα στις επόμενες εβδομάδες να τις λήξετε.  Όλες οι σχέσεις θα δοκιμαστούν και θα περάσουν από τα φίλτρα σας. Όσοι αντέξουν θα μείνουν κοντά σας….θα είναι και οι τυχεροί που θα απολαύσουν αυτά που μπορείτε να τους δώσετε.

Εύνοια με: Κριός και Καρκίνος

Δυσκολίες με: Ταύρος και Λέων

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 18/09, 05/10, 12/11, 10/12

Προσοχή στις: 20/10, 19/11, 08/12

SEX LIFE:  Μοναδική

Χρήμα: Πλουσιοπάροχα

Υγεία: Στην εντέλεια

Τυχερό νούμερο: 03

Totem ζωδιου: Είμαστε και το δείχνουμε

 

ζωδια – Παρθένος:

Ελεύθεροι: Θα πρέπει να ξεκινήσετε να διορθώνετε αρκετά τον άκαμπτο χαρακτήρα σας και μετά να εξωραΐσετε και την εξωτερική σας εμφάνιση. Η παραμονή του Δία για ένα χρόνο επάνω σας, θα σας φέρει μπροστά στα πόδια σας το καρμικό σας ταίρι, που θα χρειαστεί και αυτού να του πληρείται τις δικές του προδιαγραφές.

Δεσμευμένοι: Τα βάρη και τις ευθύνες της σχέσης σας πρέπει να τις ισο -κατανείμετε πλέον, γιατί δεν μπορείτε αλλά και ούτε θέλετε πια να τα κάνετε και να τα συντηρείτε όλα εσείς.  Οι μέρες του Οκτωβρίου είναι ιδανικές για ξεκινήματα υπό νέες βάσεις.

Εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Δυσκολίες με: Σκορπιός και Τοξότης

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23/09, 17/10, 23/11, 20/12

Προσοχή στις: 30/09, 10/11, 09/12

SEX LIFE: Ποιοτικά

Χρήμα: Υπάρχει πολύ

Υγεία: Υπερκόπωση

Τυχερό νούμερο: 04

Totem ζωδιου:

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ζωδια – Ζυγός:

Ελεύθεροι: Πιθανότατα εσείς να είστε το μοναδικό ζωδιο που θα δοκιμαστεί τόσο πολύ σε αισθηματικό και ψυχικό επίπεδο μεταξύ του παρελθόντος που θα εμφανιστεί με πιο διεκδικητικές τάσεις και του νέου… που έρχεται με ισχυρή διάθεση να σας κατακτήσει και να σας λυτρώσει από ερωτικές απογοητεύεις. Ζυγίστε σωστά!

Δεσμευμένοι: Θα βρείτε τον ιδανικό τρόπο μέσα από συζήτηση και κοινές δραστηριότητες που ευχαριστούν το ταίρι σας να έρθετε και πάλι πιο κοντά. Ξεκινήστε με το να απομακρύνετε τους τρίτους από το μεταξύ σας πρώτα. Αυτοί που είναι σε διαδικασίες χωρισμού.. από τις 28 του Σεπτεμβρίου θα έχουν καλύτερη επικοινωνία.

Εύνοια με: Ταύρος και Σκορπιός

Δυσκολίες με: Καρκίνος και Παρθένος

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 22/09, 30/11, 15/12

Προσοχή στις: 24/10, 20/11, 14/12

SEX LIFE: Ενδιαφέρον

Χρήμα: Σπατάλες

Υγεία: Όλα υπό έλεγχο

Τυχερό νούμερο: 02

Totem ζωδιου: Δημόσιες σχέσεις

 

ζωδια – Σκορπιός:

Ελεύθεροι: Κάντε ένα διάλειμμα από τις υπερβολές σας και βρείτε την εσώτερη ισορροπία σας. Οι μέρες που ακολουθούν θα σας φωτίζουν, ιδίως τώρα που φεύγει ο κριτής Κρόνος από τον ζωδιακό σας οίκο, προκειμένου να εντοπίσετε τι ακριβώς επιθυμείτε να στέκεται δίπλα σας. Η επιλογή της πολυκοσμίας δεν σας αρμόζει πια!

Δεσμευμένοι: Η καθημερινότητα που ζείτε θα τροποποιηθεί με την καλή και πρακτική πρωτοβουλία του συντρόφου σας. Για όσους σκέφτονται να προχωρήσουν σε κάτι πιο επίσημο – δεσμευτικό, από τα τέλη του Νοεμβρίου και ύστερα όλα είναι ευνοϊκά και εύκολα!

Εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Δυσκολίες με: Κριός και Ταύρος

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10/10, 14/11, 28/12

Προσοχή στις: 01/10, 26/11, 19/12

SEX LIFE: Τα πάντα όλα.. φυσικά!

Χρήμα: Δυσκολίες

Υγεία: Ξέρετε.. .8ος οίκος!

Τυχερό νούμερο: 09

Totem ζωδιου: Ζήστε το

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ζωδια – Τοξότης:

Ελεύθεροι: Είναι αλήθεια ότι θα τον έχετε για πολλούς μήνες ακόμα στην ζωδιακή σας καμπούρα.. άρα κοιτάξτε πως θα συνεργαστείτε! Ναι…μιλάμε για τον Κρόνο ο οποίος από τις πρώτες κιόλας μέρες θα σας δώσει μια γοητεία και ερωτισμό μυστικιστικό…εκμεταλλευτείτε το για να πλησιάσετε τυχόν άτομο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Δεσμευμένοι: Ασχοληθείτε με ότι από κοινού σας χαλαρώνει και μην ανακυκλώνετε τις άσχημες και περασμένες καταστάσεις που ενοχλούν.  Πολλές οι σοβαρές υποσχέσεις που θα σας δώσουν μέσα στον ερχόμενο μήνα για δέσμευσης ζωής. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μικρό καλάθι!

Εύνοια με: Κριός και Αιγόκερως

Δυσκολίες με: Καρκίνος και Σκορπιός

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 24/09, 12/10, 18/12

Προσοχή στις: 29/09, 04/10, 09/11, 20/120

SEX LIFE: Θα δείτε….

Χρήμα: Αρκετό

Υγεία: Όλα ΟΚ

Τυχερό νούμερο: 04

Totem ζωδιου: Φορέστε το καλύτερο χαμόγελο σας

 

ζωδια – Αιγόκερως:

Ελεύθεροι: Πολλά τα νέα βήματα που θα αποφασίσετε να κάνετε το προσεχές διάστημα. Όλοι οι Αιγόκεροι ευνοούνται από την αστρολογική αστερόσκονη που πέφτει πάνω στους συγγενικούς Παρθένους.. .με αποτέλεσμα εύκολα και γρήγορα να ανακαλύψουν το ιδανικό τους έτερο.

Δεσμευμένοι: Η σοβαρότητα που σας διακατέχει εκ ζωδίου δεν αφήνει περιθώρια για λάθη…ιδίως τώρα που όλα δείχνουν ότι πια κινούνται προς την σωστή και ορθή κατεύθυνση. Όλοι είναι ικανοποιημένοι. Οι πλειοψηφία φέτος θα βάλει τις βάσεις για γάμο ή γενικότερη συμβίωση.

Εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Δυσκολίες με: Παρθένος και Ιχθείς

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 12/10, 15/11, 23/12

Προσοχή στις: 21/09, 20/10, 17/11, 02/12

SEX LIFE: ίδια

Χρήμα: Το έχετε

Υγεία: Ρολόι…!

Τυχερό νούμερο: 06

Totem ζωδιου: Οι δυσκολίες είναι για όλους

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ζωδια – Υδροχόος:

Ελεύθεροι: Θα μετασχηματιστεί ολόκληρη η φιλοσοφία ζωής που έχετε υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια. Οι ανάλαφρες καταστάσεις και οι ευκαιριακές γνωριμίες ίσως να μην είναι και το βαθύτερο πια ζητούμενο.  Η εποχή των Ζυγών που ανοίγει σε λίγες ημέρες, θα σας βάλει σε σκέψεις εντοπισμού ατόμου που πληρεί τις ιδιαίτερες προδιαγραφές σας.

Δεσμευμένοι: Τους τελευταίους μήνες έχετε υπάρξει ιδιαίτερα ΄κινητικοί’ στην ερωτική σας πραγματικότητα. Με τον Κρόνο να κάνει δύσκολες όψεις προς τον ζωδιακό σας οίκο, και με ένα ανάδρομο Ερμή να επηρεάζει όλα τα αέρινα ζωδια…προσέχετε τις αμαρτωλές αποκαλύψεις!

Εύνοια με: Παρθένος και Ιχθείς

Δυσκολίες με: Κριός  και Καρκίνος

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23/09, 14/11, 27/12

Προσοχή στις: 10/10, 12/11, 07/12

SEX LIFE: Πλούσια

Χρήμα: Άνεση

Υγεία: Προσοχή στην μέση σας

Τυχερό νούμερο: 07

Totem ζωδιου: Καθετοποίηση παντού!

 

ζωδια – Ιχθείς:

Ελεύθεροι: Θα λάβετε σινιάλα και ποικίλα μηνύματα από νέο κόσμο που επιθυμεί να σας γνωρίσει. Σαφώς και τώρα που υποχωρεί η επήρεια του Κρόνου από όλα τα ζωδια του νερού, είσαστε και οι ευνοημένοι για να βρείτε αυτό που σας αναλογεί. Πριν λήξει το έτος κάτι θα σας γοητεύσει σίγουρα.

Δεσμευμένοι: Δεν έχετε για τίποτα και για κανένα να σας αγχώνει. Οι προσπάθειες σας τόσο καιρό έχουν πιάσει τόπο και σας έχουν αναγνωριστεί από το έτερον σας ήμισυ. Όλα συνεχίζουν … και ακόμα καλύτερα. Ακόμα και οι χωρισμένοι θα έχουν μέσα στον τρέχοντα μήνα τις ευκαιρίες τους.

Εύνοια με: Αιγόκερως και Ιχθείς

Δυσκολίες με: Παρθένος και Τοξότης

Ευνοϊκές ημερομηνίες: 01/10, 14/11, 09/12

Προσοχή στις: 22/09, 06/10, 19/11, 29/12

SEX LIFE: Καλή

Χρήμα: Έχετε τον τρόπο σας

Υγεία: Ελαττώστε τις υπερβολές

Τυχερό νούμερο: 01

Totem ζωδιου: Συνεχίζουμε με την πείρα του παρελθόντος

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην αντιστέκεστε εγωιστικά και πεισματικά σε αλλαγές που σε βάθος χρόνου θα σας δικαιώσουν. Ο Κρόνος επηρεάζει του πάντες ιδίως του πρώτους μήνες τις εισόδου του σε κάθε νέο ζωδιο.